”Rasistit!”, huusi nainen ja kävi puukon kanssa tyttöjen kimppuun Göteborgissa

Kolme tyttöä katsoi bussia odotellessaan videoklippiä Facebookista, kun yhtäkkiä paikalle saapui nainen, joka nimitti tyttöjä rasisteiksi ja huitoi puukon kanssa. Yksi tytöistä sai viiltohaavan korvaansa. Nainen on tuomittu törkeästä pahoinpitelystä.

Omituinen välikohtaus sattui vuoden 2017 joulukuun 28. päivänä Nils Ericsonterminaalissa Göteborgin keskustassa.

26-vuotias nainen oli paikalla iranilaisen poikaystävänsä kanssa, kun hän kuuli tyttöjen jutustelun ja alkoi kirkua tyttöjen olevan rasisteja. Nainen otti esiin kääntöveitsen ja viilsi yhtä tyttöä korvaan niin, että siitä alkoi valua solkenaan verta. Hän kiskoi tyttöä hiuksista ja sylki hänen päälleen.

Korvaan osunut viilto vaati seitsemän tikkiä.

Nainen on nyt tuomittu vankeuteen yhdeksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi törkeästä pahoinpitelystä ja huumerikoksesta. Hänen iranilainen poikaystävänsä sai tuomion huumerikoksesta ja puukon hallussapidosta.

Lähde: Fria Tider

10 thoughts on “”Rasistit!”, huusi nainen ja kävi puukon kanssa tyttöjen kimppuun Göteborgissa

 • 11.10.2018 at 11:35
  Permalink

  Olisi mielenkiintoista nähdä otsikot tapahtuman ajankohdalta?

  USA:ssa on Hillary Clinton sanonut suoraan haastattelussa, että ”konservatiiveja pitää jatkossa vastustaa väkivaltaan turvautumalla, koska ”maahan ei palaa sivistyneisyys ennenkuin demokraatit ottavat vallan itselleen”. Hillary varmaan tarkoittaa, että on rasistista, että presidentti Trump on saanut latinoiden ja afrikkalaisten työllisyys korkeimmalle tasolle 65 vuoteen?

  Katso tarkat sanankäänteet tästä:

  http://www.informationliberation.com/?id=59180

  Reply
 • 11.10.2018 at 11:51
  Permalink

  Nykysuomen ei ole uutisoinut kun somalin tappanut mies on tehnyt muita rikoksia ja raiskaussyytekin. Tai suomalaismies useiden poikien hyväksikäytöstä oikeudessa.

  Mutta ruotsista pitää uutisoida kaikki sikäläisten jutut

  Reply
  • 11.10.2018 at 13:59
   Permalink

   Itkepä sitä. Katsos nyt, Pirkko-idiootti, kun tässä uutisessa ei käsitellä somalin tappanutta tai hyväksikäyttäjiä, vaan tyttöjen kimppuun käynyttä ja viillellyttä rikollista Iranilaisine rikoskumppaneineen.

   Ruotsista nimen omaan pitää uutisoida ”kaikki sikäläisten jutut”, niin että teikäläiset ette pääse niitä pimittämään. Se mahtaa vituttaa koska et voi sille mitään ja niin on tarkoituskin 🙂

   Reply
  • 11.10.2018 at 14:14
   Permalink

   Pönttö. Tää julkaisu ja Kansalainen keskittyykin uutisiin, joita valepropagandamedia ei julkaise ts. Matuihin ja niiden ympärillä tapahtuviin lieveilmiöihin.

   Reply
  • 11.10.2018 at 18:17
   Permalink

   Totta kai pitää nimenomaan uutisoida Ruotsista, koska se on Suomenkin tulevaisuus, jos ja kun kaikki apinoidaan jetsulleen ”naapurimaastamme Ruotsista”.
   Entäs sitten se uutinen, joka julkaistiin mainitulla sivustolla. Eli se kuinka suomalainen Pohjolan Liikenteen bussikuski ”pahoinpiteli” somalitaustaisen matkustajan, joka oli vain musta ja kopea.

   P.S. Laittakaas tämä häirikkö taas pois, sillä heille on oma sarkansa ”rasmuksessa” ja muissa vastaavissa, sillä en ole välittänyt itseäni sen vertaa ”sivistää” mitä kaikkia ”anarkisti-sivuja” on olemassa, jossa voi itkeä sitä kun ei vieläkään ole saatu Suomen kansaa kansanmurhattua ja valkoisia huoria raiskattua haittamaahanmuuttajien – sikäläinen jargon – ”yksin pakolaisena maahan saapunut lapsi” – (tutti ja paperit putosivat välihousu -mereen).

   Reply
 • 11.10.2018 at 12:31
  Permalink

  Naisten seksuaalinen himo maahantunkeutujia ja miehittäjiä kohtan ei ole uusi ilmiö. Ei edes Suomessa. Olihan meillä ryssän morsiamet. He ammuskelivat valkoisia Iivanin kanssa kun ryssiä ja punikkeja riisuttiin aseista.
  Hyvin kuvaava nimitys oli myös niillä naisilla jotka paneskelivat saksalaisten aseveljien ”tissirintaman miesten” kanssa. Heissäkin oli niitä jotka tarttuivat aseeseen Klausin kainalosta ampuen Lapin sodan aikana.

  Reply
 • 11.10.2018 at 13:20
  Permalink

  Kulttuuri on rikastuttanut

  Reply
 • 11.10.2018 at 18:31
  Permalink

  Mikä on muslimeissa kaikkein leimallisinta on heidän impulsiivisuus ja arvaamaton käytös, joka purkautuu sillä silmänräpäyksellä äärimmäisiin veripitoisiin väkivallantekoihin mitä pienemmistäkin syistä tai syytä ei tarvita ollenkaan, paitsi se ”silmille hyppäävä” seikka, että olet valkoihoinen kristitty eli nk. ”vääräuskoinen” ja seisot esim. bussipysäkillä ajatuksissasi odottaen sitä bussia TÖISTÄ! kotiin.

  Suomalaisessa ja vallankin ruotsalaisessa kulttuurissa valkoisten osalta tälläisellä luonteella varustetut ihmiset ovat vankilassa tai vankila mielisairaalassa diagnoosilla: ”sosiopaatti”, psykopaatti tai väkivaltaisen impulsiivinen, joka ei kykene ns. ”vihanhallintaan” ja hänellä on taipumusta hautoa kostoa eli on ”pitkävihainen, joka kasvattaa vihaansa sisällään, jolloin se lopulta eskaloituu äärimmäisen väkivaltaiseksi veriteosta näin patoutuman purkautessa ylikompensoituen itse esim. riita-asian ”kokoon” verrattuna.
  Ja ne persoonallisuudet, tavallisimmin miehet, jotka tunnetaan ns. ”äkkipiaiksiksi” ja tavastaan tarttua ensimmäiseen lyömiseen kelpaavaan esineeseen, vaikkapa kirves ja hän lyö sillä täyden vihan vimmassa ajattelematta tekonsa seurauksia ja uhrille aiheutuvien vammojen suuruutta aina hyvin todennäköiseen kuolemaan saakka. On tälläinen ihminen paikkakunnalla tunnettu, sillä ”maine” on kulkenut hänen edellään ja häntä suuri osa välttelee, jos on mahdollista. Ja ne, jotka kaupan pihassa tälle jutustelevat tietävät olla kettuilematta mistään asiasta vaan ovat kieli keskellä suuta. Viina vielä pahentaa tällaista ominaista luonteenpiirrettä.

  Reply
 • 13.10.2018 at 18:13
  Permalink

  Linkolakin on sanonut siihen suuntaan, että naiset pettävät yhteiskunnan. Ja nähty on: Sanni selittää suu vaahdossa, että ”vähemmän on enemmän”. Pernneri on joku ulkomailta Suomeen laskettu ”suursyömäri” imemässä kaiken rikkauden Ja nämä oksettavat kuvatukset joille voisi hamekankaan lähettää ja lopuilla on jo tarpeeksi, että ovat saaneet tittelin. Onneksi osaavat olla hiljaa, ettei tyhmyys paljastu.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.