Mies varautui kuolemaan Floridan myrskyssä – kirjoitti nimen käsivarteen

Asukkaita oli pyydetty siirtymään pois Floridaan tulevan Michael-hirmumyrskyn tieltä. Randy Simmons päätti kohdata myrskyn.

57-vuotias Randy Simmons päätti kohdata Michael-nimisen hirmumyrskyn silmästä silmään. Hän asuu rivitaloasunnossa aivan meren rannalla Floridassa.

Hän oli varautunut myrskyyn yhdellä tavalla. Hän oli kirjoittanut mustalla huopakynällä nimensä käsivarteensa siltä varalta, että hän kuolee. Silloin ruumiin tunnistaminen olisi helpompaa.

– Koskaan ei tiedä, mitä tallaisissa tilanteissa tapahtuu. Ihmisiä kuolee, totesi Simmons Miami Heraldin reportterille juoden kahvia kaikessa rauhassa, myrskyä odotellen.

Michael on yksi vaarallisimmista hirmumyrskyistä, joka on iskenyt USA:han. Tornadon kulkua voi seurata useista suorista lähetyksistä YouTubessa, kuten sääkanavalta:

Lähde: Daily Mail

Päivitys klo 17.56: ’Tornado’ muutettu ’hirmumyrskyksi’.

3 thoughts on “Mies varautui kuolemaan Floridan myrskyssä – kirjoitti nimen käsivarteen

 • 11.10.2018 at 15:27
  Permalink

  Mihinkäs sitä kotoaan lähtisi. Oikea asenne.

  Reply
 • 11.10.2018 at 16:23
  Permalink

  Hurrikaani – siis hirmumyrsky, ei tornado.

  Reply
 • 11.10.2018 at 17:56
  Permalink

  Toivottavasti ei käyttänyt vesiliukoista tussia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.