”Nyrkkien yö” tällä kertaa itäisessä Suomessa

Eilen Sisä-Suomen poliisi raportoi pahoinpitelyjen illasta perjantain ja lauantain vastaisena yönä, tänään on itäisen Suomen vuoro raportoida eilisillasta ja viime yöstä.

Lauantaina 6.10. illalla noin 40-vuotias mies oli hermostunut kerrostalossa naapurinsa aiheuttamaan kolinaan ja lyönyt ”naapurin miestä” porraskäytävässä muutaman kerran kasvoihin. Vammat eivät olleet vakavia, mutta lyöjää epäillään pahoinpitelystä.

Sunnuntaina 7.10. noin klo 01.30 Imatralla Sienimäen kaupunginosassa baarissa mieshenkilö oli lyönyt toista miestä kasvoihin. Asianomistajalle oli aiheutunut ruhje ja haava otsaan, joihin saatiin apu Imatran ensihoidon yksiköltä. Lyöjän epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Sunnuntaina 7.10. noin klo 03.00 Lappeenrannan keskustan ravintolassa asiakkaana ollut mies kaatoi nuorehkon naisen lattialle. Nainen loukkasi tilanteessa ranteensa ja hakeutui EKKS:aan. Miestä epäillään pahoinpitelystä.

Sunnuntaina 7.10. noin klo 02.00 asiakkaana ollut ulkopaikkakuntalainen noin 25-vuotias mies löi Lappeenrannan keskustan ravintolassa järjestyksenvalvojaa. Järjestyksenvalvojaa lyötiin hänen poistaessaan ravintolassa häiritsevästi käyttäytyvää asiakasta. Lyöjä vietti yönsä Lappeenrannan poliisilaitoksen tiloissa ja häntä epäillään pahoinpitelystä.

Sunnuntaina 7.10. noin klo 05.00 paikkakuntalainen noin 55-vuotias mies löi toista paikkakuntalaista miestä Lappeenrannan keskustassa nyrkillä kasvoihin. Asianomistaja hakeutui saamaan hoitoa vammoihinsa EKKS:aan. Lyöjää epäillään pahoinpitelystä.

Lähde: Poliisi

Aiheeseen liittyvää:

3 thoughts on “”Nyrkkien yö” tällä kertaa itäisessä Suomessa

 • 7.10.2018 at 17:12
  Permalink

  Viina saa suomalaismiehet huonolle tuulelle. Missä se nousuhumala on? On niitäkin, jotka tuosta saavat omaa itsetuntoa nostatettua. Paljon on siis kehitystä tapahtunut luolamiesten ajoista. Viikonloppu irrottelu on ilmeisesti merkitsee enemmän rähjäämistä kuin viikolla.

  Reply
 • 7.10.2018 at 17:19
  Permalink

  Mikähän tuo uusi villitys on töniä naisia kanveesiin? Ennen vanhaan jätkät olisivat vetäneet kunnolla kuonoon moista luuseriurpoa.

  Reply
  • 8.10.2018 at 18:03
   Permalink

   Tuppaavat eräät tuhannet ja yhden yön terot tekemään moista saadessaan rukkaset ehdotuksilleen tai läpsyn kopeloinnista.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.