Pahoinpitely Tampereen Keskustorilla – 60-vuotias uhri sairaalaan

Poliisi tutkii pahoinpitelyä, joka on tapahtunut noin kello 02.00 aikaan yöllä Tampereen keskustassa. Pahoinpitely tapahtui Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella.

Pahoinpitelyn uhrilla, noin 60-vuotiaalla kaljuhkolla miehellä, oli tapahtumahetkellä vaatetuksena tumma ulkotakki, alla puvuntakki ja punaruudullinen kauluspaita sekä tummat housut.

– Pahoinpitelyssä uhrille on aiheutunut erittäin vakavat vammat, joiden vuoksi hänet on toimitettu sairaalahoitoon. Rikoksen tekijä ei ole poliisin tiedossa. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä, tiedottaa rikoskomisario Arto Partanen.

Poliisi pyytää tapahtuman mahdollisia silminnäkijöitä sekä yöaikaan tapahtumapaikalle jääneitä ihmisiä, joilla on vähäisiäkin tietoja tapahtuneesta, ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin rikoksen selvittämiseksi.

Vihjeet ja yhteydenotot puhelimella 0295445317 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Pahoinpitely Tampereen Keskustorilla – 60-vuotias uhri sairaalaan

 • 6.10.2018 at 17:18
  Permalink

  Valvontakameroita on kaupunkien keskustat täynnä, joten tekijästä/jöistä on tasan varmasti havaintoja eli mitä v*ttua tässä nyt uhrin tuntomerkeillä tehdään koska uhrihan on saatu poliisin terävimmän kärjen toimesta jo kiinni? Tokihan tämä on nykyisin tavaksi muodostunut koodi sille että tekijät ovat hyvin yöhön sulautuvia yksilöitä.

  Reply
 • 6.10.2018 at 18:26
  Permalink

  Punaisen Tampereen normaali lauantai aamuyö. Saamani hyvin politisoituneen valistuneen vinkin perusteella. Kehoittaisin Tampereen punavuoren poliisia suuntaamaan katseensa kaasunaamarilla suojautuen persujen suuntaan, sillä mikään ei ole sen pahemman hajuista kuin persun hätäpaska. Koska ”juttujen” selvittämis-% nousee kuin afrikkalaisen työperaismaahanmuuttajan molo wanhalla kommunistisella metodilla, jossa se päätetään etukäteen, kuka on syyllinen ja mihin. Johon vielä kalibroidaan demlan marxismis-leniniläiseen ”oikeustieteeseen” nojautuen jo valmiiksi paukuteltu päätös annettavasta tuomiosta, joka on oleva yhtä hirmuinen kuin viha rikokseen syyllistyneen maailmankatsomus, jota ei voi mitenkään mahduttaa suvaitsevaisuuden räikeän punaiseen arvomaailmaan, jossa kaikki ovat vapaita sanomaan ja ajattelemaan yhteiskunnan vallitsevasta ja harjoitettavasta politiikasta mitä tahtoo kunhan ne on ensin ammuttu pois, jotka eivät tunne ”ajatuksen -vastuuta”, sanan -vastuuta ja lopulta ymmärrä olla hiljaa, vaikka heiltä kysyttäisiin. Sillä kyllähän jokainen ymmärtää sen, että korvathan siinä särkyvät kun lauma lampaita määkii ”väärin”-
  En halua mitenkään lyödä läskiksi vakavaa juttua, vaan toivon sydämestäni – joka on vasemmalla puolella, – että oikea syyllinen (poliittisesti) yhytetään karskin ottein ja bolsevikkisella rauhallisuudella ja tehdään hänestä varoittava esimerkki mikä johtaa avuon rauhaisaan yhteiskunta -vastuuseen. .

  Reply
 • 6.10.2018 at 18:43
  Permalink

  Koska pahoinpitelyn uhri on kaljuhko ja hänellä on ollut tummahko ulkoilutakki, on hän ilmiselvä natsi = syyllistä ei koskaan saada kiinni.

  Reply
  • 6.10.2018 at 23:17
   Permalink

   Koska uhrioletettu oli kalju voi olla että vihervasemmisto oli maalittanut hänet olemassaolollaan vihervasemmiston kunniaa loukkaavaksi natsiksi, tosin 60-v ikä voi viedä hiukset vaikka ei olisikaan natsi.
   Uimaan opettelun lisäksi pitänee kaljujen opetella käyttämään peruukkia tai suojaväriä, kenkälankilla ja vihreillä vauhtiraidoilla suvaitsevaksi värjätty kalju säästänee monelta harmilta?
   Mutta taustaisuudesta riippumatta paranemisen toivotuksia pahoinpitelyn uhrille.

   Reply
 • 6.10.2018 at 20:26
  Permalink

  Tampereen peruskouluissa harjoitettu universaalikommunistinen radikalisointi on tuottanut hedelmää.

  Reply
 • 8.10.2018 at 07:59
  Permalink

  Vaikea löytää pahoinpitelijöitä tai muita vekkuleita uhrin kuvsuksella. Poliisivoimat voisi tällä perusteella lopettaa kokonaan ja siirtää asioiden hoito kansalaisten käsiin ja jo vuodessa voisi poliisin perustaa uudestaan…lähtisivät ikäänkuin puhtaalta pöydältä.

  Reply
 • 8.10.2018 at 13:51
  Permalink

  Uhri kuulemma taistelee hengestään teholla eikä selvitymisestä ole tietoa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.