Paavi tiesi U.S.A:n pappien hyväksikäytöistä jo 2013 – Vannoi viikko sitten nollatoleranssia pedofiileille

Paavi Franciscus linjasi viikko sitten, että katolisella kirkolla on nollatoleranssi lasten ahdisteua ja hyväksikäyttöä kohtaan. Paavin kannanotto oli seurasi Yhdysvaltain Pennsylvaniassa tehtyjä tutkimuksia, joissa paljastui ainakin 300 papin käyttäneen yli 1000 lasta hyväksi kirkon tehtävissä toimiessaan. Osa paljastetuista pedofiilipapeista jatkaa tehtävässään yhä. Paavi taas on kieltäytynyt kommentoimasta väitteitä siitä, että tämä olisi tiennyt mm. Pennsylvanian tapauksesta jo vuonna 2013.

Pennsylvaniassa pedofiliaa kirkon parissa tutkinut lautakunta on työssään löytänyt yli 300 pappia joiden epäillään syyllistyneen lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Skandaali rajoittuu erityisesti katolisiin seurakuntiin ja lasten joukossa on molempia sukupuolia, mutta pää-asiassa poikia. Tutkimuksen mukaan lapsia on raiskattu, kourittu ja manipuloitu mm. alkoholin avulla. Tapauksia on todennäköisesti vieläkin enemmän, sillä lautakunta ja viranomaiset epäilevät, etteivät uhrit uskalla joko häpeästä tai muista syistä tulla ulos tarinansa kanssa.

Paavi tuomitsi tapahtuneen jyrkästi ja linjasi nollatoleranssin pedofiliaan katolisen kirkon sisällä.

– Tiedostan jälleen kerran monien lasten seksuaalisen hyväksikäytön vuoksi kokeman tuskan… Uskon siihen, että ympäri maailman tehtävän työn tuloksena saadaan tarvittavia keinoja lasten ja haavoittuvassa asemassa olevien aikuisten turvallisuus ja suojeleminen, samoin kuin sen kautta onnistutaan asettamaan nollatoleranssi ja saavuttamaan keinoja, joidenka kautta vastuussa olevat rikolliset saadaan saatettua vastuuseen teoistaan, paavi totesi kirjeessään asian tiimoilta.

Entinen kardinaali Carlo Maria Vigano kuitenkin kertoo informoineensa paavi Franciscusta pedofiilipappi Theodore McCarrickin touhuista jo vuonna 2013, mutta paavi ei hänen mukaansa tehnyt asialle mitään. Viganon mukaan paavin siis oli tiedettävä kirkon sisällä tapahtuvasta pedofiliasta jo kauan sitten.

– Hän tiesi vähintään 23. kesäkuuta 2013, että McCarrick oli sarjasaalistaja. Paavi tiesi hänen olevan turmeltunut, mutta suojasi tätä katkeraan loppuun asti, Vigano sanoi julkistetussa kirjeessään.

McCarrick erosi tehtävistään viime kuussa ja Yhdysvalloissa katoliset ovat kiristäneet kukkaroidensa nyörejä julki tulleiden pedofiliakohujen myötä. Lahjoitukset kirkolle ovat kuihtuneet olemattomiin ja kirkon maine hätää kärsivien puolustajana on käytännössä tuhoutunut. Viimeisten vuosien aikana katolisen kirkon keskuudessa on todettu tapahtuneen laajaa lasten seksuaalista hyväksikäyttöä.

Lähde: RT, US, Vatikaani/paavin kirje

Aiheeseen liittyvää:

8 thoughts on “Paavi tiesi U.S.A:n pappien hyväksikäytöistä jo 2013 – Vannoi viikko sitten nollatoleranssia pedofiileille

 • 27.8.2018 at 09:51
  Permalink

  Höpöhöpö!! Vatikaanissa elää sellainen pedofiilien kerho ettei paremmasta väliä. Eihän se edes kuulu YK:n alaisuuteen eivätkä ole juuri siksi allekirjoittaneet mitään virallista asiakirjaa asiasta.

  Vatikaani on pedofiilien paratiisi.

  Reply
  • 29.8.2018 at 18:37
   Permalink

   Älä nyt viitsi. Vatikaani, eli jesuiitit, ovat perustaneet YK:n ja juuri sen vuoksi sodat, köyhyys ja riisto jatkuvat. Nykyinen Paavi on jesuiitti, samoin kuin Black Pope, eli jos et tiennyt sitä, että Vatikaanissa on kaksi paavia – musta ja vakoinen – niin nyt tiedät. Valkoinen Paavi suoltaa valheita rakkaudesta ja tasa-arvosta, kun taas Black Pope edustaa sotilaallista valtaa. Vatikaanin jumala on Lucifer, jesuiitit hallitsevat agenttiensa kaikkia kansallisvaltioita, vaikka ihmiset eivät sitä tiedä. Vatikaani (Black Nobility) on iljettävien salaseurojensa kautta myös Suomen isäntä, he omistavat rahajärjestelmän ja mockinbird valtamedian maaiomanlaajuisesti!

   Paavi Franciscus on joukkomurhaaja, joka kunnostautui Argentiinan Dirty War, jossa tapettiin 30.000 ihmistä.

   Reply
 • 27.8.2018 at 09:54
  Permalink

  Fra….. taitaa myös olla pakaraporari ja pedo.

  Reply
 • 27.8.2018 at 10:32
  Permalink

  Rooman katolinen porttokirkko on itsensä saatanan valtaistuin ja paavi on antikristus. Sipiläkin kävi taannoin suutelemassa paavia ja möi sielunsa lopullisesti saatanalle.

  Reply
 • 27.8.2018 at 11:17
  Permalink

  Trumpin aloittama pedofiilien metsästys tuottaa tuloksia.

  Reply
 • 27.8.2018 at 18:23
  Permalink

  Paavi on perkele! Siinä kaikki.

  Eräällä videolla Paavin vuosimääräinen kersojen kanssa Pietarin kirkon parvekkeelta valkoisten kyyhkyjen laskeminen vapaaksi lentoon lässähti varsin enteellisen vertauskuvannollisesti siihen, että Rooman varikset kävivät välittömästi kyyhkysten kimppuun pakottaen lennostaan maahan, jossa nämä neuvokkaat linnut (varikset) tekivät hakkelusta kristikunnan hyveellisyyden, puhtauden ja viattomuuden vertauskuvista. Raamatussa kyyhkynen on esitetty Pyhän Hengen vertauskuvana, joka laskeutui itsensä Jeesuksen päähän Johannes Kastajan kastettua Hänet.
  Merkille pantavaa on, että aikaisimpina vuosina kyyhkyset ovat saaneet nousta yläilmoihin vapaasti ilman roska lintujen harjoittamaa väkivaltaista häirintää.
  Eli Euroopassa eivät saa enää edes kyyhkyset olla rauhassa, vaan ”varis” -muslimit karkaavat härskisti kimppuun ensi tilassa ilman, että mikään tai kukaan sitä pyrkiii estämään tai puolustamaan niitä tältä rikolliselta toiminnalta.

  Reply
 • 27.8.2018 at 18:25
  Permalink

  Tuo on itse joku pedo tai homppeli. Homppeleitahan vatikaanissa piisaa, ja niitä vähän astetta kieroutuneimpia, kaikki käy.

  Reply
 • 28.8.2018 at 08:43
  Permalink

  Uskovaiset eivät ole täyspäisiä!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.