Kolme kuoli ja 11 loukkaantui Floridan ammuskelussa

Pelitapahtumassa Yhdysvalloissa, Floridan Jacksonvillessä on sattunut ammuskelutapaus. Poliisin tarjoamien tietojen mukaan ainakin yhdellä käsiaseella varustautunut David Katz, 24, tappoi kolme ja haavoitti yhdeksää. Yhdeksän luodeista loukkaantuneen lisäksi kaksi ihmistä kärai vahinkoja ihmisten pyrittyä pakokauhun vallassa poistumaan rakennuksesta.

Tapaus on jo siirtynyt FBI:n tutkittavaksi ja tiettävästi Katzin asunto Baltimoressa on ratsattu viranomaisten toimesta. Jacksonvillen sheriffi Mike Williams on vahvistanut medialle Katzin olleen paikalla nimenomaan pelikilpailun vuoksi.

Seitsemän ammuskelun seurauksena haavoittuneista vietiin ambulanssikyydillä sairaalaan ja kaksi pääsi siirtymään jatkotutkimuksiin sekä hoitoon itsenäisesti. Median tietojen mukaan ampuja päästi itsensä päiviltä ammuskelunsa päätteeksi.

Maan viranomaiset aina presidenttiä myöden ovat reagoineet tapaukseen jopa poikkeuksellisen vahvasti ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trump onkin ilmoittanut liittovaltion tarjoavan viranomaisille kaiken tarvittavan avun ja tuen, mitä tapauksen selvittämiseksi tarvitaan. Selvitettävää saattaakin riittää, sillä sheriffi Williams spekuloi nopeasti ammuskelun jälkeen mahdollisilla muillakin epäillyillä, eikä useampia epäiltyjä tapahtumapaikalle kuolleen lisäksi olla vieläkään suljettu pois.

Lähde: The Guardian

3 thoughts on “Kolme kuoli ja 11 loukkaantui Floridan ammuskelussa

 • 27.8.2018 at 10:39
  Permalink

  Ammuskelu on Yhdysvaltain demokraattipuolueen operaatio. David Katz ohjelmoitiin mantsurian kanditaatiksi MK-ultra mielenhallintaohjelmalla. Amok-juoksun päätteksi Tappajaksi ohjelmoitu henkilö tuhoaa itsensä ettei totuus tulisi julki.
  Tarkoituksena on jälleen päästä kiristämään aselakeja, jotta kansa ei pääsisi nousemaan kapinaan Deepstate-mädätystä vastaan. Jenkkilä on täynnä FEMA-leirejä joihin kapinalliset patriootit on määrä sijoittaa kun totuus mädännäisyydestä leviää koko kansan tietoisuuteen.

  Reply
 • 27.8.2018 at 12:33
  Permalink

  Nykysuomi sai juuri massiivisen lisäpisteen siitä, ettei käyttänyt valtamedian elämästä irtaantuneiden toimittelijoiden tapauksesta viljelemää termiä ”videopeli”. Asiaa tuskin tarvitsee perustella sen enempää.

  Reply
 • 27.8.2018 at 18:28
  Permalink

  Tämä ylittää leikiten valtamedian uutiskynnyksen. Ja vielä ihan OIKEA uutinen, eikä kani, jonka taikuri on vetänyt hatustaan, eikä niillä ole loppua, vaan pökittelijöitä piisaa loputtomiin.
  Mutta kas. Yleisö ei jaksa nauraa tälle ”tempulle” yhtään, vaikka ”saa” siitä ihan verona maksaa pitkän sentin, joka mainitaan joka Jumalan vuosi nylkyri-lomakkeella kaiken muun kalttauksen lisäksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.