Lue lista tukijoista – ”Turku ilman natseja”-tapahtuman yhteisötukijat osoittavat tukensa myös anarkisteille?

Nykysuomi kirjoitti hiljattain ”Turku ilman natseja”-tapahtuman keräävän yhteisötukijoita sähköpostitse. Itse sähköposti oli melkoisen neutraali ja maalaili kuvaa rauhallisesta ja väkivallattomuuteen sitoutuneesta mielenosoituksesta. Kuitenkin tapahtuman varjoissa häärii myös Suomen anarkistiliikkeen tuki ry, jolla taas on yhteyksiä useisiin väkivaltaisiin tai väkivaltaan yllyttäviin anarkistiryhmiin, kuten Antifaan ja A-ryhmään.

Hiljattain oululainen kuntapoliitikko Junes Lokka nosti esiin Nordean tarjoamat pankkipalvelut mainitulle Suomen anarkistiliikkeen tuki ry:lle, joidenka myötä useat pankin asiakkaat ovat ilmoittaneet päättävänsä asiakkuutensa Nordeassa. Herääkin kysymys, onko mahdollisesti tapahtuman tukemisesta kiinnostuneille yrityksille kerrottu ilmeisestä yhteydestä tapahtuman ja anarkistiliikkeiden välillä?

Paikalla Turku ilman natseja-tapahtumassa tullee olemaan Suomen anarkistiliikkeen ”kerma” aina Varis-verkostosta A-ryhmään ja Antifasta nippuun pienempiä toimijoita. Näiden osallistujien myötä historia antaa ymmärtää, ettei tapahtuma tule olemaan sen enempää rauhallinen kuin väkivallatonkaan. Kyseiset yhdistykset ovat useana vuonna häirinneet mm. poliisinkin mukaan rauhallista 612-itsenäisyyspäivän kulkuetta Helsingissä, pyrkien väkivaltaiseen kanssakäymiseen kulkueen osallistujien kanssa.

Tukijoissa mm. SDP, Vihreät, Turku-Pride jne…

Yhteisötukijoiden lista ei ole erityisen pitkä, mutta muutama mielenkiintoinen nimi sieltä löytyy. Esimerkiksi Turun SDP, eli SDP:n Turun paikallisyhdistys on ilmoittanut tukevansa tapahtumaa. Tukijoina on myöskin muita vasemmistopuolueita aina SKP:sta Vihreisiin.

Tämänhetkinen lista tapahtuman tukijoista:
 • Bar Kuka
 • Dynamo
 • Feministipuolue
 • Kirjakahvila
 • Seta ry
 • SKP
 • Turku Pride ry
 • Turun SDP
 • Turun Seudun Seta ry
 • Turun yliopiston vihreä vasemmisto ViVa!
 • Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY
 • Turun yliopiston varsinaissuomalainen osakunta ry TVO
 • Vasemmisto-opiskelijat ry
 • Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret
 • Vihreät Nuoret
 • Åbo Gröna Vänster

Matkoja järjestää sekalainen, joskin tuttu sakki anarkisteja

Yksin Facebookista löytää parikin kappaletta tahoja jotka järjestävät matkoja eri kaupungeista tapahtumaan. Esimerkiksi Varisverkosto ja Tampereen anarkistiliitto eivät varsinaisesti ole tunnettuja sovittelevasta sävystään tai vetoomuksistaan väkivallattomuuteen.

Huolimatta lauantaina Turku ilman natseja-tapahtumaan matkustavista anarkisteista ja tiettävästi väkivaltaisesta aineksesta, minkäänlaista irtisanoutumista näiden edustamasta linjasta ei järjestävältä taholta ole tullut.

Lähde: turkuilmannatseja.fi, Facebook, 2

Aiheeseen liittyvää:

6 thoughts on “Lue lista tukijoista – ”Turku ilman natseja”-tapahtuman yhteisötukijat osoittavat tukensa myös anarkisteille?

 • 17.8.2018 at 09:42
  Permalink

  Taitaa pääosin nuo tukijatkin olla kallellaan tuonne vasemmalle laidalle… Sitä kautta ymmärtää sitten sympatiat anarkisteihin ja ”parempaan väkivaltaan” sekä ”kansalaistottelemattomuuteen”…

  Reply
 • 17.8.2018 at 10:43
  Permalink

  Ironista että ”natseja” ovat vastustamassa vasemmisto ja SKP jotka kannattavat aatetta jonka vuoksi on murhattu 100 000 000 ihmistä, ja SDP jonka väkivaltainen siipi aloitti tässä maassa kansanmurhan ja sisällissodan, ja joka on tämän maan historiassa ainoa oikeasti väkivaltainen puolue. Niljakkaan tekopyhää sakkia.

  Reply
  • 18.8.2018 at 04:56
   Permalink

   Niin, ja haluavat auttaa maahan aatteen, jonka nimissä on tapettu ainakin 270 miljoonaa ihmistä.

   Reply
 • 17.8.2018 at 18:34
  Permalink

  Kaikki listassa olevat nk. ”yhteisöt” ovat saastaisia irstailijoita ja kuvottavia kommunisteja, jotka ovat varovaisen arvion mukaan kansanmurhanneet ja lahdanneet 4,5 krt enemmän ihmisiä kuin mokoma kansallissosialismi eli ”tuttavallisimmin” nämä ”natsit”, joka on maailman juutalaisjärjestön antama haukkumanimi Adof Hitlerin hallinnolle, joka ajoi Saksasta Weimarin tasavallan aikana rällänneet juutalaispankkiiri koronkiskojat maasta ja polkaisi tyhjästä maasta sellaisen talousohjelman, että kylmällä järjellä ajattelevat amerikkalaisetkin tutkijat antavat tuosta teosta tunnusta kyseiselle räkäjarru -miehelle, josta ei löydy muuta kuin pahaa sanottavaa. Mutta kuinka moni tosi saksalainen ja eurooppalainen kanta-asukas, joka ymmärtää mihin johtaa kommari ämmän Angela Merkelin nk. ”pakolaispolitiikka” Eurooppa nimiselle mantereelle väestö poliittisesti ja yhteiskunnallisen järjestyksen sekä elämäntavan suhteen. Vain juutalaiset kalergi suunnitelman toteuttajat, EU:n globalistit muassaan ”rahastonhoitajana” muuan George Soros (juutalainen) ja koko Euroopan vihervasemmisto-kommunistit eli kulttuurimarxistit, jotka vihaavat patologisesti valkoista Eurooppaa ja etenkin Saksaa ja sen kansaa 70-vuotta sitten tapahtuneesta perin normaalista asiasta maailmanhistorioiden aikana, ei voi muuta sanoa kuin niin RUMIA SANOJA ja vieläpä enemmän kuin KYMMENEN!!!
  On HELVETIN SIKAMAISTA kommareiden ja ”pyllyväen” taholta ja suunnitellusti saada ”natsien” vihalla peiteltyä Turun 18.8.2017 islamistinen terroristi-isku, jossa marokkolainen muslimi murhasi ja haavoitti vakavasti kylmästi ja suunnitellusti keskellä kirkasta päivää suomalaisia ja muutamaa ulkomaalaista, josta ainakin yksi italialainen nais-suvakki ei edes muslimin puukosta saatuaan luopunut mielisairaidestaan, vaan valoi ja vannoo ikuista rakkautta tuota murha kulttia ja sen mielipuolisia jäseniä kohtaan kun ne on niin ihquja. Tyhmyys ”pysyy kuin paska seinässä!!!”

  On suurempi ”arvo” palvoa monikulttuurisuutta kuin omistaa tuona päivänä terrori-iskun uhreille ja loukkaantuneille muistohetki ja -juhla arvoisellaan tavalla sekä kunnioittaa heitä hartaalla mielellä ottaen osaa yhä monia kalvavaan suruun ja kipuihin, jotka vieläkin vuoden jälkeen antavat muistuttaa itsestään joka päivä niin fyysisesti kuin vallankin henkisesti.

  HÄVETKÄÄ!!!

  Reply
 • 18.8.2018 at 11:03
  Permalink

  Turku on niin ällöttävän mokutus-kommunistimädäntynyt sekä levoton että lopulta muutettiin pois sieltä.

  Tuosta listasta sen näkee, täysin mädätetty kaupunki.

  Reply
 • 19.8.2018 at 23:37
  Permalink

  Ja minä kun kuuluin aikoinani SKP:hen. Silloin kun sen politiikka vielä ajoi työläisten oikeuksia. Nyt en tiedä kenen oikeuksia se ajaa kun Taistolaiset miehittivät ELY-keskusten päättävät paiakt ja vaikeuttavat sieltä kaikkien elämää.

  Taitaa Antifa olla tulevia ely-keskusten työntekijöitä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.