”Turku ilman natseja”-tapahtuma kerää yhteistyökumppaneita sähköpostitse

18.8 Turussa järjestettävän ”Turku ilman natseja”-tapahtuman vetäjät etsivät yhteistyökumppaneita sähköpostitse tapahtuvan markkinoinnin keinoin. Tapahtuma on suunnattu, kuten oheisesta sähköpostistakin erittäin selkeästi käy ilmi, saman päivänä järjestettävää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitusta vastaan. 

Turussa järjestetään samana päivänä PVL:n mielenosoitus sananvapauden puolesta, tätä vastustava ”Turku ilman natseja”-mielenosoitus sekä 188 Kukkavirta-tapahtuma, joka on osoitettu Turun terrori-iskun uhrien muistolle. Poliisi on tiettästi varautunut viikonloppuun ylimääräisin resurssein.

”Turku ilman natseja” markkinointisähköposti kokonaisuudessaan:

”Hei,

Olemme joukko turkulaisia yksityishenkilöitä, joita yhdistää huoli
äärioikeistolaisen ajattelun ja rasismin normalisoitumisesta Suomessa.
Järjestämme lauantaina 18.8. Turku ilman natseja-mielenilmauksen ja
toivomme, että lähtisitte tapahtumamme yhteisötukijaksi. Mielenilmaus on
reaktio uusnatsistisen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen samana päivänä
järjestämään protestiin. PVL pyrkii hyödyntämään Turun puukotuksen
vuosipäivää ja Turun hovioikeuden käsittelyssä olevaa järjestön
lakkauttamispäätöstä vahingollisen ideologiansa levittämiseen.

Turku ilman natseja on puoluepoliittisesti sitoutumaton mielenosoitus.
Olemme sitoutuneet väkivallattomuuteen sekä ihmis- ja perusoikeuksien
kunnioittamiseen; tarkoituksena ei ole hakea konfliktia kaupungissa
tuolloin liikkuvien PVL:n jäsenten ja muiden äärioikeistolaisten kanssa,
vaan tarjota rauhanomainen alusta kansallissosialistisen ja
äärioikeistolaisen ideologian vastustamiselle.

Odotamme yhteisötukijoidemme allekirjoittavan kanssamme seuraavan
julkilausuman:

Me tuemme Turku ilman natseja-mielenilmausta ja tuomitsemme natsismin ja
kaiken ääriliikkeiden toiminnan sekä vastustamme rasismia ja syrjintää
kaikissa sen muodoissa. Turussa ja Suomessa ei ole tilaa yhdellekään
vihamieliselle agendalle.

Toivomme, että haluatte lähteä mukaan tukemaan mielenilmaustamme. Mukaan
pääsette vastaamalla meille suoraan ja lisäämme tällöin teidät
tukijalistallemme. Voitte lisäksi jakaa julkilausumaa omissa
kanavissanne. Jos teillä on kysyttävää, olkaa vapaasti yhteydessä meihin
sähköpostitse: info@turkuilmannatseja.fi

Linkkien takaa löydätte lisää tietoa mielenilmauksesta:

https://turkuilmannatseja.fi/
https://www.facebook.com/TurkuIlmanNatseja/

Ystävällisin terveisin,
Turku ilman natseja”

Nykysuomi ei ole saanut selville, kuinka suurta kiinnostusta yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumaa tai sen järjestäjää kohtaan osoittaneet.

Lähde: Yksityinen

18 thoughts on “”Turku ilman natseja”-tapahtuma kerää yhteistyökumppaneita sähköpostitse

 • 16.8.2018 at 11:51
  Permalink

  ”tuomitsemme natsismin ja kaiken ääriliikkeiden toiminnan”

  Valehtelevat marxnistipaskat! Te ETTE tuomitse ÄÄRIVASEMMISTOLAISTEN ”parempaa” väkivaltaa ensinkään, vaan kannatatte sitä ja koetatte saada sitä aikaiseksi lisää.

  Eero Tillanen

  Reply
 • 16.8.2018 at 12:04
  Permalink

  Muistasin nähneeni kuvankaappauksen jostain twitter tilistä missä nimenomaan uhattiin ”natseja” väkivallalla. Näille ehkä tuleville yhteistyökumppaneille pitäis tämäkin asia tuoda esille.

  Reply
  • 16.8.2018 at 15:59
   Permalink

   Moikka Huono idea. Olen myöskin nähnyt jonkun viestin, jossa nimenomaan toivottiin kaikkien turkulaisten osoittavan mieltään väkivaltaa käyttäen. Olen nyt parisen päivää yrittänyt löytää sitä uudelleen, tuloksetta. Mutta se pitää muistaa, että me emme mene Turkuun ”haastamaan riitaa”, vaan tarkoitus perämme ovat ihan jossain muualla kuin väkivallassa. Toivottavasti päivästä tulee rauhallinen.

   Reply
 • 16.8.2018 at 14:18
  Permalink

  …ja näitä yhteistyökumppaneita haluan muistuttaa, että ei kannata olla sinisilmäisiä. Allekirjoitus on sama kun sylkisi Turun iskusta kärsineiden silmille. Antifa& vares- järjestöt, jotka epäilemättä nyt esittäytyvät ”yksityishenkilöinä”, ovat väkivaltaa kannattavia organisaatioita joiden tarkoitus on valheellisella agendallaan haitata yhteiskuntarauhaa. Jokainen euro näille on turvallisuusriski.

  Heidän lailla ajattelevat ihmiset ovat syyllisiä ruotsin, saksan, ranskan…jne kaltaisiin katastrofeihin, joissa on selkeä riski lapsista vanhuksiin tulla raiskatuksi, tapetuksi, olla happohyökkäysten kohteeksi tai muuten vain saada puukosta sekä kokea jatkuvaa alistamista pelonsekaisissa tunnelmissa. Ja jos tämä ei vielä riitä, niin on varmaan mukavaa katsoa eurooppaa kiusaavaa yksityisomaisuuden terrorisoimista mm autopalojen muodossa.

  RAJAT KIINNI ja JÄTTEET ULOS

  Reply
 • 16.8.2018 at 14:35
  Permalink

  Paljon parempi Slogan on Turku ilman islamistisia jihad -terroristeja. Mielestäni kaikkein parhain vaihtoehto olisi ollut Turun kaupungin itsensä järjestämä muistotilaisuus Suomen ensimmäisen jihad terroristi-iskun vuosipäivänä, jossa olisi kunnioitettu tuon perin surullisen päivän kaikkia uhreja eri tahojen muistopuheineen. Ja luonnollisesti myös Suomen valtion edustaja hallituksesta olisi osallistunut suoraselkäisesti aivan kuten itse Turun kaupunginedustajankin taholta. Myös erilaiset järjestöt rajatussa määrin olisivat voineet esittää surunvalittelunsa. Tällä tavalla toimien 18.8. olisi saanut arvoisensa kohtelun aivan kuten normaalina täysipäisinä (ei viinaa) aikoina olisi menetelty ilman politisoimalla sitä hulinapäiväksi, jossa uskoakseni isänmaalliset ja kansallismieliset tahot nyt joutuvat järjestämään vuosipäivää muistavan tapahtuman, koska Turun kaupunki ja tietys valtiovalta matala mielisesti ja pelkurimaisesti sekä avoimesti globalismia ja pidekkeetöntä haittamaahanmuuttoa suomalaisten hengen ja terveyden kustannuksella kannattavat ja harjoittavat. Tällöin seurauksena on väistämättä se, että kommunistiset anarkistit taas jälleen tulevat hankkimaan tarkoituksellista väkivaltaa ja epäjärjestystä tuona päivänä, joka on makaaberia toimintaa päivänä jolloin kuoli 4 ihmistä ja 11 loukkaantui osa vakavasti niin, että tulevat kärsimään niiden seuraamuksista koko elämänsä kaventaen heidän joka päiväistä elämää fyysisesti ja henkisesti. Ilmoittani uhriluvut voivat olla vääriä, koska vedin ne ulkomuistista, mutta paskanko väliä sillä on, että kuinka monta ”vonkaletta! tämän ”kaltaiselta kalareissulta haaviin jäi”. Tarkoitukseni ei ole poliittinen liioittelu eikä vähättely. Ja suoraan sanoen en halua googlettaa raatojen määrää, sillä koko paska haisee tuoreena vieläkin nenässä muutenkin. Toivoin etteivät kansallismieliset ja haittamaahanmuuttoa edustavat tahot provosoidu herkästi, mutta jos täysi härdelli tulee päälle, silloin luonnollisesti on asiallista ja kohteliastaklin lyödä pataan vastapuolta, ettei hän koe itseään ”torjutuksi”, josta tulee paha mieli aivan kuten siitäkin, ettei tervehdykseen vastata.

  Reply
  • 16.8.2018 at 14:38
   Permalink

   Korj. ”…kansallismieliset ja haittamaahanmuuttoa VASTUSTAVAT tahot provosoidu herkästi,…”

   Reply
 • 16.8.2018 at 15:36
  Permalink

  188-kukkavirta tapahtuma ja sen järjestäjät eivät vastusta vastarintaliikkeen sananvapausmarssia. Artikkelissa luki virheellisesti, että vastustamme sitä. Meillä on oma tapahtuma, joka ei liity mitenkään muihin samanapäivänä Turussa oleviin tapahtumiin ja mielenilmaisuihin. T : Kansallismielisten liittouma.

  Reply
 • 16.8.2018 at 20:05
  Permalink

  Natseja siellä ja natseja täällä….
  20-30 vuotta ja nämäkin pellet elävät Suomen kalifaatissa ILMAN IHMISOIKEUKSIA!
  Siinähän nauttivat olostaan!

  Reply
 • 16.8.2018 at 22:53
  Permalink

  ..Suomessa ei ole tilaa yhdellekään
  vihamieliselle agendalle…juuri tätä vastaanhan haittamaahanmuuttoa vastutetaan niin kiivaasti, koska suomessa ei todellakaan ole tilaa vihamieliselle agendalle…alkaa myös kyllästyttään nuo jatkuvat natsi ja rasisti kiljumiset, ottakaa selvää mitä natsit tekivät, ja rasismista ei ole kyse ollenkaan, vaan kyse on että haluamme jättää lapsillemme ja lapsienlapsillemme rauhallisen kauniin suomen, eikä sekasortoa ja kaaosta, mikä on nyt joka ikisessä maassa mihin näitä näitä ”oman maansa pettureita,” on päätetty elämään siivellä.
  Suomen köyhien, sairaiden, vanhuksien ja koko suomen, juuri niin SUOMEN hyvinvointiin tarkoitetuilla rahoilla.
  Yksikään suomea rakastava ei osallustu tuommoisiin sairaisiin natsi sinne ja natsi tänne kapinoihin !!!

  Reply
 • 16.8.2018 at 23:43
  Permalink

  Pitääkö tämä typeryys käsittää niin että hyväksytte tapahtuneen terroriteon turussa kun kerran olette valmiita järjestämään tämmöstä sontaa juuri sinä päivänä kun ihmiset haluaa muistaa tuota järkyttävää tapahtumaa ja pitää muistotilaisuuden uhrien ja omaisten tueksi?
  Kyllä herranen aika voi ihmiset olla oksettavia
  Eikö teillä ole mitään omaatuntoa edes? Ei näköjään ole, mitenkähän ahkerasti te mekkaloisitte jos juuri teidän läheisenne olisivat kuolleet tai haavoittuneet?
  Hävetä saisitte, jos edes osaatte

  Reply
 • 17.8.2018 at 23:12
  Permalink

  Eikö Turussa mielenosoitusta terrorismia vastaan?

  Barcelonassa oli tänään suuri koko Espanjan kansan mielenosoitus terrorismia vastaan ja terrorismin uhrien puolesta Barcelonan iskun vuosipäivänä. Suomessa on huomenna Turun terrori-iskun vuosipäivänä valtamedian mukaan äärioikeiston mielenosoitus ja Aurajoen rannalla 188 Kukkavirta-tapahtuma, ja niiden lisäksi ”Turku ilman natseja”-tapahtuma ja natsien vastainen mielenosoitus.

  Ihmetyttää ettei Suomessa ole Barcelonan tapaan koko kansan tai ainakin kaikkien Turkulaisten tapahtumaa terrorismia vastaan ja sen uhrien puolesta/muistoksi. Luulisi että natsien vastaisen mielenosoituksen sijaan oltaisiin marssittu terrorismia vastaan ja terrorismien uhrien puolesta. Miksi tavallinen kansa ei kansallismielisten tapaan marssi terrorismia vastaan ja sen uhrien puolesta kuten muualla maailmassa???

  ”Turku ilman natseja”-tapahtuma ei vastusta terrorismia ja Turun terrori-iskun uhreja, vaan on suunnattu vain kansallismielisiä rajakkeja vastaan. Eivätkö anarkistit ja muut suvakit halua osoittaa Barcelonan espanjalaisten tapaan mieltään terrorismia vastaan ja sen uhrien puolesta?

  Turku ilman natseja tapahtuma on pelkkä vastamielenosoitus äärioikeistoa vastaan. Miksi Suomessa maan sisäiset ryhmät käyvät toisiaan vastaan, kun Eurooppaan rantautuva terrorismi on oikea uhka? Espanjalaiset ymmärtävät tämän, suomalaiset eivät. Osoittaako huomenna kumpikaan ryhmä oikeasti mieltä terrorismia vastaan ja sen uhrien muistoksi? Toivottavasti keskustaan tulee paljon normaalia tolkun kansaa ilmaisemaan vastustavansa terrorismia ja jättävät rajakkien ja suvakkien keskinäiseen vihanpitoon tarkoitetut mielenilmaukset väliin.

  Reply
 • 17.8.2018 at 23:15
  Permalink

  Hyvä havainto. Pitää olla puuhaihmisiä järjestämään marsseja. On ollut koko kesä kaikenlaisia tapahtumia, festareita, konsertteja, prideja. Voi olla että kukaan ei ole hiffannut että mainitsemasi terrorismin vastainen rauhanmarssi voisi olla paikallansa. Ideointikyvyn puutetta.

  Vastustamme natseja, anarkismia ja kehitysmaamuslimien islamia! -terrorismin vastainen marssi.

  Reply
 • 17.8.2018 at 23:26
  Permalink

  Oliko sattumaa että Sinisten puoluekokous oli Turun terrorismi-iskun vuosipäivän aattona Turussa?

  Reply
 • 18.8.2018 at 00:01
  Permalink

  Olisiko Suomen hallituksen ja Turun kaupungin kannattanut järjestää kaikille yhteinen terrorismin vastainen ja terrorismin uhreja kunnioittava tapahtuma Turkuun torille, Tuomiokirkolle tai Aurajoen rantaan 18.8.2018 niin rajakkiäärioikeiston ja suvakkianarkistien tapahtumia ei olisi tarvittu? Mutta kun ei uskalleta ottaa kantaa puolesta tai vastaan kun ollaan niin suvaitsevaisia ja munattomia että halutaan lakaista koko tapaus maton alle piiloon. Barcelonassa Espanjan hallitus, Barcelonan kaupunki ja kansa uskalsivat ottaa asiaan tänään 17.8. kantaa ja tuomita terrorismi sekä kunnioittaa terrorismin uhreja oman terrori-iskunsa vuosipäivänä. Suosittelen porvarihallitukselle ja hallinnolle jogurtin syöntiä, se kasvattaa jos ei munaa niin ainakin kasseja, voitte saada jopa selkärankaa.

  Reply
 • 18.8.2018 at 18:53
  Permalink

  ZUBIER On näiden valtamedian suvakkien pr mies

  jihuu matut ovatkin sankareita

  kun ääri islam matut on tappanut ensin europassa 250 ihmistä lapsista lähtien

  muistakaa me matut olemme silti sankareita rulla tuoleisamme halvaantuneina

  kun joku toimen islamisti tuikkaisi veitsen sisään ilman syytä

  mutta silti pahin ihminen onkin kantasuomalainen nazi

  Ja sankari joku elintaso surffari afgaani

  lisää tätä ihanutta euroopaan

  jihadistit suomeen lähi idästä

  Ja kantaväestön Nazit ulos suomesta
  niinkö

  sankari Hassan Zubier

  Vuosi Turun puukkoiskusta – sankari Hassan Zubierilta tärkeä viesti: ”Siirtäkää sitä eteenpäin”
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005795708.html

  Eli eläköön UPEAT maahanmuutaja ISLAMISTIT

  varsinkin tänään

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.