Ulkomaalaisen raiskaama Sofia suomalaismiehille: ”Missä teidän munat on?”

Suomea järkytti pari viikkoa sitten Hyvinkäällä sattunut tapaus, jossa uhrin mukaan ulkomaalainen mieskolmikko joukkoraiskasi nuoren naisen poliisiaseman vastapäisessä puistikossa. Asian tiimoilta pidettiin maanantaina mielenosoitus, jossa puhui myöskin ulkomaalaisen raiskaamaksi joutunut Sofia, 19. Naisella oli paljon sanottavaa erityisesti yksilön vapaudesta pukeutua kuten haluaa, sekä suomalaisten miesten kyvystä huolehtia naisten turvallisuudesta.

Tapahtumassa pidettiin paljon puheita, mutta mieleenjäävimpänä varmastikin Sofian puhe, jonka alussa tämä vetosi naisten oikeuteen mm. pukeutua kuten haluaa.

– Moi, mä olen Sofia ja halusin tulla tänne puhumaan antaakseni naisille rohkeutta pukeutua miten haluaa ja näyttää oma seksuaalisuus, ilman että me pelätään tuolla iltaisin kävellessä, että joku tulee ja raiskaa, kajahti puheenvuoron alkajaisiksi.

Yleisö osoitti suosiotaan Sofian jatkaessa naisten tasaveroisten vapauksien ja oikeuksien puolustamista.

– Meillä on oikeus pukea päällemme mitä haluamme, ilman että meidän pitäisi pelätä, vaikka näyttää vähän ihoa. Mutta tällä hetkellä Suomen tilanne on se, että joudumme miettimään, mitä päällemme puemme välttääksemme raiskatuksi tulemisen. Mutta vaatteetkaan eivät siihen aina vaikuta, Sofia totesi, kunnes siirtyi räväkämpään ulosantiin ja vetosi suomalaisiin miehiin.

– Miksi meidän suomalaiset miehet antavat tällaisten asioiden tapahtua? En tarkoita sitä, että nainen pitäisi lukita sisätilaan vaan teidän suomalaisten miesten pitäisi näyttää missä teidän munat on. Vai onko täällä vain vellihousuja? Löytyykö Suomesta vielä miehiä, joilla on halua auttaa naisia tuntemaan olonsa turvalliseksi? Sofia kysyi.

Puhujien joukossa olleiden naisten puheenvuoroissa toistettiin Sofian toivomusta siitä, että miehet suojelisivat naisia. Valloillaan olevat näkemykset ”vahvasta itsenäisestä naisesta” sotivat voimakkaasti tätä toivetta vastaan ja modernin feminismin vaatimuksia ei näemmä tahdotakaan toitottaa aivan kaiken kansan yhteisellä suulla.

”Raiskaus jättää elinikäiset traumat”

Sofia puhui vielä uudemman kerran tapahtumassa, kertoen omasta kokemuksestaan uhrina ulkomaalaisen miehen raiskauksen kohteena. Nuoren naisen pimein ilta sattui pari vuotta sitten Mikkelissä.

– Voin sanoa, että tämä kokemus on jättänyt elinikäiset traumat. Minkälaisen helvetin sä joudut kärsimään, kun mietit asioita. Painajaiset ja kaikki se häpeän tunne itseä kohtaan, vaikka ei ole itse ollut syyllinen siihen mitä on tapahtunut…

– Haluan puhua näistä asioista siksi, että mikään ei muutu, jos ihmiset eivät uskalla tehdä mitään, tai edes puhua siitä mitä täällä tapahtuu, Sofia sanoo.

Suomessa raiskattiin vuonna 2017 1272 ihmistä. Tosin määrä on luultavasti huomattavasti suurempi, sillä vakavista rikoksista nimenomaan raiskaukset jäävät jopa helpoiten ilmoittamatta uhrien tunteman häpeän ja pelon vuoksi.

Lähde: SU

Aiheeseen liittyvää:

 

 

 

30 thoughts on “Ulkomaalaisen raiskaama Sofia suomalaismiehille: ”Missä teidän munat on?”

 • 16.8.2018 at 11:24
  Permalink

  Äänestäkää HAITTAMAAHANMUUTTOA VASTUSTAVIA ehdokkaita ensi vaaleissa!
  ———————————————————

  Reply
 • 16.8.2018 at 11:33
  Permalink

  Olen lukenut ja katsellut noin 20 vuotta -koko nuoruusikäni siis- haukkumistani, solvaamistani ja vähättelyäni suomalaisena miehenä lehdistä, televisiosta ja muusta mediasta ja voin tämän johdosta sanoa vain omasta puolestani:

  Olette tämän maan Sofiat, Jasminet ja Merikukat aivan omillanne, tikkua ristiin en tule laittamaan puolestanne, vaikka ohi kävelisin kun Mohammedit ovat pykälässä tai painavat teitä turpaan. Äänestelkää vain niitä Vihreitänne, Vasemmistojanne, Demareitanne ja Kansattoman Kokoomuksen kiiltokuvapoikianne niin kuin tähänkin asti älkääkä nipottako, kerrankos se kulttuuri ja kansan miehet vaihdetaan!

  Reply
  • 16.8.2018 at 12:25
   Permalink

   Nykyisen tilanteen ovat kyseiset äpärät saaneet typerillä ideologioillaan aikaan, joten nyt kerätään satoa. Sitä saa mitä tilaa. Olisi ehkä kannattanut miettiä siellä äänestyskopissa vielä kerran ennen kuin menee äänestämään vihreitä. Turha ulista kun on itse tämän aiheuttanut.

   Reply
  • 16.8.2018 at 14:48
   Permalink

   Minä puolustan vain perhettäni. En kuuntele enää yhdenkään naisen haukkumisia, sitä olen myös minä saanut valkoisena miehenä kuunnella ja katsella joka puolella.
   Tuolle Sofialle.. Liity nykyfemisteihin, sinne kuulut kun alat valkoisia suomalaisia miehiä syyllistämään, sinua ei raiskannut suomalaiset, joten pidä helvetti turpasi kiinni jatkossa, ja syytä oikeita tahoja, muslimeita ja suomen hallitusta.

   Reply
  • 16.8.2018 at 15:11
   Permalink

   Nyt on kyllä pakko sanoa, että aivan mahtavaa. Juuri näin arvoisat miehet. Punaista pilleriä!

   Reply
   • 16.8.2018 at 15:30
    Permalink

    Pitäisikö lähteä joka suomalaismiehen seuraamaan vieraita naisia että mitään ei heille tapahdu?
    Lueppa sinäkin keskisuomalaisesta mitä mieltä ollaan valkoisesta suomalaisesta miehestä jotka puolustaa naisia, tule sen jälkeen tänne kertomaan että otit sen punaisen pillerisi itse.

    Reply
  • 16.8.2018 at 23:29
   Permalink

   Kyllä suomimiestä naiset on mollanneet osin aiheesta, mutta tuo menee yli hilseen, jos pitäisi vahtia teidän kuumakullejanne, joita kielipitkällä ihailette? Kohdistakaa vaatimuksia vihervasemmistoon, demareihin, kepuun ja kok siellä halutaan tuoda maa täyttää kiimaisia miehiä! 90% kansasta haluaa äänestyksen perusteella, että naisrauha on lopullisesti mennyttä, että pai pai!

   Reply
 • 16.8.2018 at 11:52
  Permalink

  Kysykää missä ovat
  PETTERI ORPON MUNAT?

  Se saatanan vässykkä päästi 30000 matua Ruotsin puolelta maahan.

  AINUTTAKAAN EI OLISI TARVINNUT PÄÄSTÄÄ! Näin sanoo SOPIMUKSET!

  Munaton vellihousu on tämä Orpo.

  Suomen hallituksesta puuttuvat OIKEAT valtiomiehet jotka ajaisivat kansan etuja!

  Reply
 • 16.8.2018 at 12:49
  Permalink

  Menikö tämä nyt ihan oikein???

  Eihän Sofia ollut raiskattu, vaan hän halusi ainoastaan esittää mielipiteensä julkisesti mielenosoituksessa?

  Reply
  • 16.8.2018 at 13:11
   Permalink

   Uutisessa seisoo ihan selvilä suomen kielen sanoilla että raiskattu.

   Mutta itse asiaan siitä että missä ne munat ovat?

   Ne ovat käytännössä valtiovallan ja viranomaisten hallussa siksi koska hölmöt ja pääasiassa hölmöt naiset tai muuten naiselliset ovat äänestäneet voimaan perverssin kulttuurin jossa raiskauksen estämisestä, häiritsemisestä tai peräti keskeyttämisestä joutuu kantasuomalaisena miehenä lukemaan tiilenpäitä pidempään kuin edullisen värinen raiskaaja joutuu istumaan raiskaamisesta, jos joutuu istumaan ollenkaan.

   Reply
   • 16.8.2018 at 13:46
    Permalink

    Uutinen on päin vittua. Katso kyseinen filmi miekkarista

    Reply
    • 16.8.2018 at 14:55
     Permalink

     Sofia tuli vielä toisen kerran uudestaan lavalle ja tässä toisessa ”klapissa” hän uskaltui kertomaan itsensä tulleen raiskatuksi etelä-amerikkalaisen miehen toimesta, jonka kanssa oli ollut ystävä tai ainakin niin Sofia raiskaukseen asti asian kuvitteli olevan. Perussuomalaisten pää-äänenkannattaja ”Suomen Uutiset” eilen (15.8) kirjoitti, joka haastatteli kyseisessä tilaisuudessa mukana ollutta Sofiaa.
     Koko juttu löytyy mainitusta lehdestä ellei sitten ole niin suvakki, että kuvittelee saavansa vähintäinkin Ebolan, jos käy kurkkaamassa kyseistä julkaisua.
     Jotain Hyvinkäästä ja sen paikallissuvakeista kertoo, se että useat hyvinkääläis naiset eivät tienneet koko raiskauksesta yhtään mitään, sillä poliisi ei tiedota ja paikallis- ja maakuntalehdet ovat asiasta kuin Ö paskalla.

     Reply
     • 16.8.2018 at 14:57
      Permalink

      Korj. ”Klipissä”

 • 16.8.2018 at 13:15
  Permalink

  Raiskaus on rikos, aina.
  Ainoa tapa muuttaa maamme jälleen turvalliseksi on oikeiden tahojen äänestäminen, jotka sitten ”hienosäätävät” lakien sisältöjä sellaisiksi, että vaatimukseen voi vastata.
  Jos tänäpäivänä menee väkivaltarikoksen tai raiskauksen väliin, niin itse joutuu syytettyjen penkille ja sitten hommat etenee seuraavasti:
  -Syytteestä seuraa tässäkin tapauksessa rangaistus eli tuomio.
  -Tuomittu ”rikollinen” menettää useinmiten työpaikkansa.
  -Työpaikan menetyksen seurauksena menee asuntolainan vakuutena oleva asunto pankille ja velkaa jää ylikin, aina.
  -Työtön ja vuokralla asuva ”luuseri” huomaa vaimon häipyvän.
  -Tuomittu ”rikollinen ja luuseri” ei saa lapsiensa tapaamisoikeutta.
  Sitten voikin rauhassa pohtia että KANNATTIKO ”kasvattaa pallit” vai olisiko sittenkin mieluiten toiminut toisin…

  Reply
 • 16.8.2018 at 13:49
  Permalink

  Niin kauan kuin Suomessa on järjestö nimeltä Demla, niin en tule apuun, vaikka joku raiskattaisi tai hakattaisi metrin päässä minusta. Tuttavani menetti oman tulevaisuutensa, koska demlalaiset tuomioistuimet ovat aina rikollisten puolella ja joka ikinen osallistuja tuomitaan, se puolustajakin.

  Oikeussaleissa rikollisia puolustavat läpimädät asianajajat, yleensä vielä veronmaksajien rahoilla, niin tavallinen lainkuuliainen pulliainen joutuu äkkiä taloudelliseen ahdinkoon lakimiesmaksujensa kanssa. Vai kenellä on yhtäkkiä repäistä 5000e asianajokuluihin rahaa? Siinäpä sitten myyt vaikkapa autosi, jotta sait ”puolustettua raiskattavaa tai hakattavaa naista”.

  Suomi on paratiisi rikolliselle ja helvetti lainkuuliaiselle. Siksi olen itsekäs ja valitsen elämän itselleni ja perheelleni sen raiskattavan tai hakattavan sijaan. En näe mitään, en kuule mitään, en sano mitään.

  Reply
 • 16.8.2018 at 13:52
  Permalink

  Onko tarkoitus että miehet seuraavat naisia varmistaakseen etteivät nämä tule raiskatuksi, vai pitäisikö seurata ulkomaalaisjoukkoja varmistaakseen etteivät nämä raiskaa?

  Vai mitä tässä ajetaan takaa? Onko tarkoitus yllyttää jahtaamaan vääränvärisiä ihmisiä soihtujen ja talikoiden kanssa?

  Nämä tilanteet ennakoidaan lainsäädännöllä, mm. turvapaikkapolitiikalla, mutta ylivoimaista enemmistöä naisista kiinnostaa enemmän hyvesignalointi kuin vastuu yhteiskunnan turvallisuudesta.

  Miehet eivät kykene vakuuttamaan naisia siitä että näiden kannattaisi ruveta äänestämään oman etunsa mukaisesti. Siihen tarvitaan naisia painostamaan omia kavereitaan ja tuttaviaan.

  Reply
  • 16.8.2018 at 15:55
   Permalink

   Asian pitäsi mennä täysin noin kun kirjoitit.
   Mutta kun ei. Tässä maassa ehkä on enää 1% naisia jotka ei hauku ja halua tuhota valkoista miestä.

   Reply
 • 16.8.2018 at 14:45
  Permalink

  KSML:ssä eräs feministi suvakki naistoimittaja pauhasi kirjoituksessaan, että valkoiset miehet ovat rasisteja ja se kumpuaa pelkästä rasismista, jos puolustaa suomalaista naista tai puuttuu mutiaisen tekemään raiskaukseen. Ja valkoisen miehen toimesta suoritettu naisten suojelu ilmentää pelkästään sitä, että valkoiset miehet näin ALISTAVAT ja HALLITSEVAT patriarkkaalisesti länsimaalaista naista ja se sellaisenaan ilmentää suoraa VIHAA valkoista naista kohtaan.
  Että tälläista paatosta edustaa suomalainen telaketju äärifeminismi!
  Euroopassa on useita tapauksia, jossa kanta-asukas eurooppalainen mies on mennyt puuttumaan hiekkaneekerien ja Afrikan neekereiden harjoittamaan karkeaan häirintään valkoista naista kohtaan ja lopputuloksena on ollut, että apinat ovat joko puukottaneet tai hakanneet eurooppalaisen auttajamiehen hengiltä tai kriittiseen tilaan. Poliisin luonnollisesti ”kirjatessa tapahtuman”. Eli ottamalla suihin tekijöiltä.

  Reply
  • 16.8.2018 at 14:50
   Permalink

   Luin tuon saman, ehkä myös sofian kannattaisi lukea mitä mieltä media on naisten suojelemista tässä maassa.

   Reply
 • 16.8.2018 at 16:44
  Permalink

  Sofia lienee vilpittömän tietämätön sitä, kuinka suomalaista miestä on kenties jo vuosisatojen ajan alistettu ja palleja puristettu. Ensin vieraiden maiden kuninkaiden ja ylimysten toimesta ja jossain vaiheessa kirkko käski suomalaisen miehen unohtaa isi-isiensä perinteet. Sitten tulivat venäläiset vainoojat. Rauhan kausina veronmaksuihin ja taksvärkkeihin on aina pitänyt osallistua, mutta kun katovuodet koittavat, apua ei heru.

  Itsenäistymisen yhteydessä järjestettiin kansanmurha, joka kestää vertailuissa muille maailmanhistoriasta tutuille kansanmurhille. Suuren osan miehiä poliittiset oikeudet poistettiin kokonaan. Kohta sen jälkeen piti lähteä torjumaan iivanaa Karjalan soisille saloille.

  Sodasta selvittiin miten kuten ja jälleenrakennus alkoi. 1960-luvulla Suomeen tuotiin feminismi ja suomalaista miestä alettiin kesyttää kulttuuri-ihmisen muotiin. Piti olla kultturelli, huoliteltu ja moderni, vaikka rahaa siihen ei saanut. Halvoilla teollisuustavaroilla saattoi saada itselleen ulkoista statusta ja materiaalisen elintason tavoittelusta alkoi tulla pakollista jokapojan huvia, jos meinasi naisen itselleen saada ja perheen perustaa. Jossain vaiheessa oli mentävä pankkiin lakki kourassa elinikäistä velkavankeutta anomaan. Pikku hiljaa henkisen kulttuurin ja sivistyksen vaaliminen unohtui kokonaan, kun krääsästä tuli kaiken mitta. Työtaakka ja stressitaso vain nousi kun painettiin oravanpyörässä. Samalla kaikenlainen vanhanaikaisuus ja miehisyys asenteissa alettiin kieltää. Kaiken maailman homot, lesbot, transut ja mekkoeinarit menivät sosiaalisissa pisteissään Suomi-miehen ohi. Normaali mies leimattiin vanhanaikaiseksi pökkelöksi ja hänen terve laumansuojeluvaistonsa leimattiin rasismiksi tai ties miksi fobiaksi. Suomalaisen miehen käskettiin syleillä tulokkaita, joista hän haistoi heti tunkeilijan ja oman kulttuuriperimänsä katkeran vastustajan. Jossain vaiheessa alettiin miesten mielipiteitä sensuroida tai määrätä niistä jopa tuntuvia rangaistuksia. Suomalaisen miehen nöyryytys ja kiukku haluttiin kai viedä äärimmilleen.

  Tarvitseeko jatkaa enempää. Ei, mutta ehkä on tullut jo korjausliikkeen aika.

  Reply
 • 16.8.2018 at 18:12
  Permalink

  Sori, ei voi auttaa. Jos puolustat naista kehtysmaalaisen edessä, joudut ottamaan kovat otteet (aseet) käyttöön ja siitä seuraa pitkä linnareissu. Ei maha mittään.

  Reply
 • 16.8.2018 at 18:13
  Permalink

  Ehkäpä nykyajan naisilta pitäisi kieltää esim. määräajaksi (10-20 vuotta?) äänestäminen ja kaikenlainen politiikkaan osallistuminen? Näet paskaako se oikein äänestäminenkään auttaa, kun n. 50% (kärjistetty yleistys 🙂 äänestää kuitenkin päin persettä, eli omaksi tuhokseen. Nainen voi olla hieno olento luonnollisessa elinympäristössään, mutta politiikkaan ja suuria päätöksiä tekemään heistä ei joitakin poikkeuksia lukuunottamatta ole. Eikös juuri naiset ole tuoneet karkeimman arvojen mädätyksen esim. evlutkuihin ja sitten paarmat, mäkiset ja muut nyhjöt, jalat ristissä istuvat miehettäret ovat lähteneet myötäilemään. Ja sama ilmenee kaikissa instansseissa, jotka ovat perinteisesti olleet miesvaltaisia ja joihin naiset päästetään kirotun tasa-arvoilluusion takia huseeraamaan.

  Suomalaiset miehet ovat tosiaan henkisesti kuohittuja ja niin kauan kun meillä silti jaksetaan paasata tasa-arvosta – joka on suurelta osin täysin väärin ymmärretty – ei mikään tule muuttumaan. Ja surullisinta koko kuohinnassa on se, kun lukuisat mekkoeinarit ja beetamiehet ovat alkaneet uskomaan että perinteinen miehekkyys – joka ilmenee mm. suoraselkäisyytenä, heikkojen puolustamisena(ilman että siitä seuraa juridisia sanktioita) ja terveiden seksuaali- ja moraaliarvojen kannattamisena – on jotain hirveää joka pitääkin tappaa pois.

  Jos oman elämänsä fokus sojottaa harakoille, voi olla hyödyllistä alkaa emansipoitumaan ja tarkastelemaan vaihtoehtoja vapaaehtoisen pallien ruuvipenkissä pitämiseen, esim. tuolta:

  https://www.artofmanliness.com/articles/30-days-to-a-better-man-day-1-define-your-core-values/

  Reply
 • 16.8.2018 at 18:14
  Permalink

  Ainoa mikä tässä toimii on Unkarin malli. Rajat kiinni.

  Reply
 • 16.8.2018 at 20:42
  Permalink

  Sofia voi myös kääntää vihaisen katseensa Arkadianmäelle päin. Sieltä löytyy Suomen munattomat pääsopankeittäjät tähän elintasopakolaissirkukseen ja sen mukanaan tuomiin lieveilmiöihin eli raiskauksiin ja muihin rikoksiin. Poliitikkojen rhanahneuden tulosta.

  Reply
 • 16.8.2018 at 23:35
  Permalink

  Juu Arkadianmäellä on ne henkilöt jotka tykkää kun naisrauha menee, heitä on siellä 90% vain 10% haluaa rauhan Suomessa säilyvän myös naisten suhteen!

  Reply
 • 16.8.2018 at 23:37
  Permalink

  Nyt Sofia voisi tulla tänne tai SU:n mukaan kommentoimaan. Jos tosiaan haluat muutosta, niin sinua tarvitaan. Yhteistyöllä se onnistuu mutta ei siten että kaikki isänmaalliset ovat toistensa kimpussa. Olet ehkä FB:ssä, mutta en sinne gobalistikommunistien sensuurikoneistoon tule koskaan.

  Reply
 • 17.8.2018 at 16:35
  Permalink

  Ei kannata jatkossa syyttää valkoista miesrotua, muuta kun hallituksessa istuviä ämmiä ynnä niitä mainitsemisiasi munattomia äijiä.
  Mikään ei ärsytä kun syyttömien syyttely, alkaa tuntumaan että tässä maassa on isänmaallisia prosentteina, miehiä 80% naisia alle 10%, sillä en pidä naista isänmaallisena joka haukkuu pikkuisenkaan valkoista tavismiestä kun muslomisaastat tekee hänelle väkivaltaa.

  Reply
 • 19.8.2018 at 23:34
  Permalink

  Tuola aiempana jo käsitletiinkin näitä ”sofioita” ja sitä miten he ovat suurin syy nykyiseen järjestykseen. Heillä on suurin vastuu siitä millainen kulttuuri parinvalinnassa tällä hetkellä Suomessa on.

  Nämä sofiat ikävä kyllä luulevat että maailma pyörii heidän napojensa ympärillä ja juuri heidän ehdoillaan. Mutta tässäkin tapauksessa huomattiin että maailmassa on karman- ja kausaalisuuden lait.

  Jos tämäkin Sofia olisi seurustellut suomalaisen pojan kanssa tai ollut suomalaisten seurassa, ei koko tapahtumaa olisi tapahtunut. Mutta itseriittoisena ja kenties teräväkielisenä henkilönä hän on tottunut olemaan tilanteiden herra. Mutta sepä ei toimikkaan muunmaalaisten kanssa. Ja ylpeys käy lankeemuksen edessä.

  En ole joutnut samanlaisen kohtelun kohteeksi kuin Juho mutta tunnistan ”hyväksikäyttäjät”. Siinä lirkutellaan ja isketään silmää ja kehutaan miten taitava on ja miten kukaan muu ei osaa. Ja jos kysyy treffeille niin on kauheesti menoa ja vanhempien kanssa tapaamisia ettei millään ehdi. No, itsellä on perhe ja perikuntaa. Sillä vaikka niin moni tyttö jättikin nuorempana kun ei ollut kylän suurimmat puheet ja leveimmät elämäntavat vaan tavallinen sähkäri, niin nyt taitaa olla kylän isoimpia taloja velattomana ja eniten rahaa tilillä. Tosin, raha ei yksin tuo onnea mutta se antaa perspektiiviä niille rahan perässä juoksijoille: Vain työllä voi tienata.

  Nykyään nuoretkin naiset kyselevät apuja työn ohessa. Jouduinkin vetämään rajan siihen että en enää auta ketään jolla ei ole lapsia suomalaisten kanssa. Enkä sellaisia jotka eivät opiskele saksaa tai iltaopistossa jotain käsityöammattia. Suomessa riittää autettavia pilvin pimein. Miksi siis auttaa niitä joista ei ole tälle yhteiskunnalle kuin kuluja ja haittaa? Autetaan mieluummin preheellisiä ja heitä jotka kehittävät itseään koulutksen kautta.

  Tekisi mieli kysyä tältäkin Sofialta että mikä hän on ammatiltaan ja miten hän aikoo sijoittua työelämään. Sillä useinkaan yöperhoset eivät mieti valmistumista saati töihin menoa. Lottomainoksen sanoin:”Makea elämä kyllä kiinnostaa”.

  Neuvon Sofiallekkin annan: Opiskele koulusi loppuun mahdollisimman nopeasti. Sen jälkeen etsi elämääsi se unelmien mies ja perustakaa perhe. Lapsia ainakin kolme-neljä kappaletta. Ja jos sen jälkeen vielä tuntuu että elämä on heitetty hukkaan niin katso 45 ja vanhempia pärinä-sussuja ja aulabaarien seinäruusuja ja mieti oliko se yöelämä sittenkää sitä oikeaa elämää.

  Elämän tarkoitus on lisääntyminen. Ja väärässä seurassa oleminen, siitä rangaistaan.

  Reply
 • 20.8.2018 at 09:46
  Permalink

  Niille naisille jotka alkaa oleskelemaan muslimeiden kanssa ja joutuvat sitten näiden raiskaamiseksi, kun haukutte missä on ”suomalaisten munat kun ette auta” voinkin kysyä, missä on ämmien aivot kun alkavat oleskelemaan islmistien kanssa, ei ainakaan pääkopassa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.