Punk in Finland poliisin tutkintaan? – Uhkailua ja perättömiä ilmiantoja

Panu Huuhtanen kirjoitti hiljattain Suomiensin.com-sivustolla kohtaamastaan vainosta Punk in Finland-foorumilla. Vaikka  ”piffin” sisällä tapahtuva toiminta on ollut laajasti tiedostettua jo pidemmän aikaa, vasta hiljattain myös poliisi on alkanut osoittamaan kiinnostusta lukuisiin uhkailuihin ja muuhun epäasialliseen, jopa laittomaan toimintaan palvelussa.

Huuhtanen toi esiin erityisesti häntä kunnianloukkauksesta perättömästi syyttäneen Ennamaria Meneseksen tapauksen. Oheisesta syyttäjänviraston päätöksestä selviää, että syyttäjä on päättänyt jättää tutkimatta Meneseksen ilmoituksen kunnianloukkauksesta, jonka Huuhtanen näkee erityisen pöyristyttävänä kaiken sen systemaattisen poliittisen vainon jälkeen, joka häneen on mm. ”piffin” suunnalta kohdistunut.

Kirjoituksessaan Huuhtanen mainitsee Meneseksen olevan Punk in Finlandin ylläpitäjä ja siten myöskin osaltaan vastuussa muusta sivustolla ilmaantuvasta törkysisällöstä, kuten mm. Jari ”Kumisilmä” Laineen Huuhtaseen kohdistamista uhkailuista. Samaisessa kirjoituksessa Huuhtanen tuo esiin myöskin Meneseksen kyseenalaisen viran Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Meneseksen avomielisyyden kansallismielisiin kohdistuvaan uhkailuun ja muuhun törkyyn huomioon ottaen, Huuhtanen näkee aiheelliseksi huolestua myöskin Meneseksen pääsystä mm. potilasrekistereihin.

– Kun Ennamaria nettifoorumillaan sallii minua vakavasti vahingoittamaan pyrkivän kiihotuksen niin oli oletettavaa, että hän pyrkisi löytämään isänmaallisista aktiiveista arkaluontoista tietoa myös potilasrekistereitä laittomasti urkkimalla, Huuhtanen toteaa.

Syyttäjänviraston päätöksen toisessa sivussa Syyttäjänvirasto ottaa kantaa myöskin Meneseksen väitetysti kokemaan haittaan Huuhtasen tuotua mm. Youtube-videollaan esiin huolensa potilastietojen turvallisuudesta. Päätöksestä saa myöskin sen kuvan, että Meneseksen työnantaja, HUS olisi tietoinen työntekijänsä toiminnasta ja sen poliittisista sävyistä.

Syyttäjänvirasto kuitenkin näki tapauksen vähäiseksi ja Huuhtasen osuuden Meneseksen mahdollisesti kokemaan haittaan käytännössä olemattomaksi.

Laineen uhkailut ja moni muu asia päätymässä poliisiasiaksi?

– Koska tiedän, että Punk in Finland -nettisivustoa vastaan on muitakin kunnianloukkaus ja väkivaltauhkaus rikosilmoituksia nousemassa tai jo jätetty, niin olen itsekin valmis kanteen sivustoa vastaan nostamaan mm. tässä artikkelissa esitettyjen faktojen pohjalta, Huuhtanen linjaa kirjoituksessaan.

Hän nostaa esiin erityisesti jo mainitun Jari Laineen uhkailut, jotka Laine on jo toisaalla tunnustanutkin. Laine on tuomittu väkivaltarikollinen, jonka osa lukijoista saattaa muistaa tämän pahoinpideltyä poliisiauton ”asiakasosastolla” kädet kahlittuina istuneen ruotsalaismiehen. Hieman kevyempi muistijälki miehestä on saattanut jäädä tapauksesta, jossa poliisi ampui Lainetta kumiluodilla silmään.

Laine on syyllistynyt internetin syövereissä useampaankin uhkaukseen reaalimaailmassa tapahtuneiden uhkausten ja konkretisoituneidenkin pahoinpitelyjen lisäksi.

– Vaikka Piffin ylläpito tietää Laineen väkivaltarikoshistorian, niin Laineen annetaan Piffillä uhkailla lukuisia isämaallisia aktiiveja päivästä toiseen. Ylläpitäjät Menesekset eivät edes pyri poistamaan laittomia sisältöjä sivultaan. Kunnianloukkauksia ja väkivaltauhkailuja kertyy päivittäin lukuisia, Huuhtanen toteaa.

Nykyisin, kun vihapuhe, yksilönvapaudet ja poliittiseen tai muuhun verrattavaan syyhyn pohjautuva vaino ovat kovasti tapetilla, on kummallista kuinka Punk in Finlandin kaltainen foorumi saa toimia rauhassa. Huuhtanen toivookin poliisin puuttuvan kyseisen palvelun sisältöön ja on omien sanojensa mukaan valmis avustamaan viranomaisia kaikin mahdollisin keinoin.

– Toivotaan, että poliisi nyt vihdoinkin puuttuu väkivaltavasemmiston nettivihaan laajasti. Olen itse valmis kaikin tavoin poliisia tässä hankkeessa auttamaan, Huuhtanen päättää kirjoituksensa.

Lähde: Suomiensin.com

 

7 thoughts on “Punk in Finland poliisin tutkintaan? – Uhkailua ja perättömiä ilmiantoja

 • 16.8.2018 at 09:16
  Permalink

  ääri vasemmistiosta sanaakaan

  turun sanomat

  NÄKÖKULMA

  Hannu Miettunen

  Turun kaupunki päätti olla järjestämättä muistojuhlaa Turun viimevuotisen terrori-iskun muistoksi. Tapahtumapaikka on remontissa, ja tilaisuus sisältäisi turvallisuusriskejä – voisi jopa yllyttää. Se on varteenotettava näkökulma.

  Pidättyvyys muodosti kuitenkin tyhjiön, jonka täyttäjäksi ilmaantui kerkeästi poliittinen ääriliike. Mielipiteenvapaus on niin pyhä periaate, että sen riistäminen edes avoimesti fasistisilta järjestöiltä kääntyisi itseään vastaan.

  On kieltämättä irvokasta, että Turun uhreja suree aatesuunta, jonka oman edustajan potku surmasi hiljattain poliittisen vastustajan julkisella paikalla. Sen mielenosoituksen jääminen ainoaksi muistojuhlaksi ei varmaankaan ollut kaupungin tarkoitus.

  Kun fasistien marssia vastustamaan koottiin sinänsä ymmärrettävä vastamielenosoitus, alkuperäinen asia hämärtyi vielä entisestään.

  Turussahan piti muistella sitä, että Suomessa tapahtui 18. elokuuta 2017 ensimmäinen islamistinen terrori-isku. Meidän pitäisi keskustella siitä, miten se saataisiin jäämään viimeiseksi.

  Äärioikeistolla on tähän tunnetusti omat reseptinsä. Suurin osa suomalaisista ei niitä ainakaan vaalitulosten perusteella hyväksy.

  Järkevän vaihtoehdon etsimistä vaikeuttaa se, että toisella laidalla koko ongelmaa ei haluta tunnustaa. Osalle maailman syleilijöistä oli ylivoimaisen vaikeaa edes myöntää, että Turussa oli tapahtunut terroriteko.

  Takerruttiin epätoivoisesti mantraan ”joukkopuukotus” ja toivottiin hartaasti, että oikeus jonkin muotoseikan vuoksi jättäisi ikävän t-sanan pois tuomiostaan. Haaveilta veti maton alta puolustuspuheessaan tuomittu itse.

  Meitä kaikkia järkytti elokuussa 2017 silmitön väkivalta. Osaa meistä järkytti myös maailmankuvan mureneminen: yhdellä bambeista olikin hampaat.

  Terapiaa saa nyt fasismia vastustamalla, mutta itse ongelma pysyy.

  **Saksan ja Ruotsin esimerkistä tiedämme***,
  että viranomaistenkin olisi korkea aika tehdä jotakin

  väkivaltaiselle ja jopa aseistautuvalle äärioikeistolle. – WHAT THE FUCK

  Yhtä selvää on se, että jihadismi muodostaa länsimaiselle yhteiskunnalle uhan, joka ei katoa silmät sulkemalla. Ja nämä kaksi ääripäätä ruokkivat toisiaan.

  Kirjoittaja on Turun Sanomien uutispäällikkö

  Tutkija: Suomessa on menossa äärioikeiston ja anarkistien kissa ja hiiri -leikki

  Tutkija: Yllättävä tulos
  Suojelupoliisi Supon mukaan ääriliikehdintä jaotellaan Suomessa tyypillisesti äärioikeistoon ja äärivasemmistoon sekä radikaaleihin vaihtoehtoliikkeisiin, joiden toiminta keskittyy rajattuun asiaan, esimerkiksi eläinoikeuksiin.

  Äärioikeistoa tutkinut Jyväskylän yliopiston tutkimuskoordinaattori Tommi Kotonen pitää ääriliikkeiden voimistumiseen uskovien määrää yllättävän suurena. Ääriliikkeiden toiminta on viime vuosina ollut aiempaa näkyvämmin esillä mediassa, minkä Kotonen uskoo vaikuttavan ihmisten näkemyksiin asiasta.

  – 46 prosenttia on verrattain iso luku.

  ***Todellisuudessa esimerkiksi äärioikeiston aktiivisuus on laskenut viime vuosina***.

  ***Tällä hetkellä Suomessa ei ole spontaania mielenosoituksellista äärioikeiston liikehdintää,***

  vaikka ihmisten mielikuvissa näin ehkä onkin, Kotonen sanoo.

  KUTEN TURUN SANOMIEN uutispäällikkö PROVOKAATISESTI

  VALEHTELEE PÄIN NAAMAA

  Reply
  • 16.8.2018 at 10:44
   Permalink

   Kaveri suoltaa mustaakin mustempaa valetta lukijoiden silmille. Mutta eihän sitä muuten Fake News-uutispäälliköksi pääsisikään.

   Reply
 • 16.8.2018 at 19:57
  Permalink

  Panu Huuhtasen vaalikampanja on alkanut mielenkiintoisissa merkeissä, sillä hän on valinnut tietoisen valehtelun tien. Huuhtanen on saanut tiedoksi helmikuussa 2018 HUS pääluottamusmiehen vahvistaman tiedon, ettei E. Menesesillä ole pääsyä potilastietoihin. Lisäksi Huuhtaselle on helmikuussa informoitu, ettei Ennamaria Meneses ole P.i.F.:n ylläpitäjä.
  Jos Punk in Finland on vihasivusto, niin mikä sitten on Hommaforum ja moni muu? Koko tämän ulostulon syy lienee naisviha ja jo toistamiseen tarkoitus vihamielisesti maalittaa järjettömän vainon ja häirinnän kohteeksi nainen, joka ei ole tehnyt mitään niistä asioista, joita täällä, MV:ssä ja suomiensin.comissa väitetään.

  Reply
  • 16.8.2018 at 21:58
   Permalink

   Niinhän se onkin, Jari kumisilmä Laine saa rauhassa uhkailla Laura Huhtasaarta.

   Reply
   • 16.8.2018 at 22:04
    Permalink

    Niinhän se onkin: olet samaa mieltä, että ”koko tämän ulostulon syy lienee naisviha ja jo toistamiseen tarkoitus vihamielisesti maalittaa järjettömän vainon ja häirinnän kohteeksi nainen”??

    Reply
    • 16.8.2018 at 22:49
     Permalink

     Antifa on fasisteja, islam on fasistinen ideologia. Tämä on faktaa!
     PIF ja Varisverkosto on vihasivustoja jotka on täynnä äärivasemmistolaisia väkivaltaisia radikaaleja.
     Mene sinä Tapsa muiden piffiläisten seuraan imppaan liimaa ja kertoileen satujasi.

     Reply
  • 16.8.2018 at 22:46
   Permalink

   Älä Tapsa valehtele.
   Ennamaria Menes on isossa roolissa HUS joten hän pystyy valtansa kautta hankkimaan potilastietoja ja koska hän on fanaattinen äärihenkilö niin on syytä epäillä että hän käyttäisi tätä valtaansa.
   No, koska muka Rouva Menes on lopettanut PIF:fin ylläpitämisen, hänen miehensä on kuitenkin ylläpitäjä ja he asuvat samassa taloudessa. Jos Memesin tietokoneen ip osoite näyttää että hän on PIF:in ylläpitäjä niin todiste on kiistaton. Noh, poliisi selvittää tämän helposti.

   Ai miten niin JOS pif on vihasivusto? Sehän on internetin pahin vihasivusto, varisverkoston lisäksi ja olen varma että Menesesin pariskunta häärivät sielläkin. Naisviha? LOL.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.