Katso video: Etnisten vähemmistöjen uskonnollinen ryhmä pitää itseään ”Israelin heimojen aitoina jälkeläisinä”

Rasistinen, etno-nationalistinen ja anti-semiittinen uskonnollinen ryhmä ”Sicarii black hebrew israelites”-ryhmä toimii San Diegossa Yhdysvalloissa. Kyseinen uskonnollinen lahko pitää mustia, latinoja ja pohjois-Amerikan alkuperäiskansoja Israelin 12 heimon todellisina jälkeläisinä.

Ryhmällä on myöskin emojärjestönsä, mutta Sicarii-osasto kannattaa jyrkimmin järjestön ydinsanomaa, kuten näkemyksiä siitä, että valkoiset ovat saatanan kätyreitä, juutalaiset ovat valehtelijoita ja mustat ovat todellinen valittu kansa. San Diegossa majaansa pitävään Sicarii-porukkaan kuuluu noin 15-20 jäsentä, jotka aktiivisesti osallistuvat ryhmän toimintaan, kuten kaupungilla tapahtuviin mielenosoituksiin.

Mitä merkillisemmät uskonnolliset näkemyksethän eivät ole sinänsä laittomia tai edes perustavan laatuisesti ”arveluttavia”, mutta kyseisen lahkon ajatusmaailmaan asettunut avoin rasismi ja halveksunta muita, kuin lahkon lajittelemia rotuja vastaan on modernin ihmisen käsityskyvylle ylitsepääsemätön este. Alla olevalla videolla voit nähdä Sicarii black hebrew israelites-lahkon arki-toimintaa tai ”lähetystyötä”.

Lähde: Vocativ-Facebook, adl.com

6 thoughts on “Katso video: Etnisten vähemmistöjen uskonnollinen ryhmä pitää itseään ”Israelin heimojen aitoina jälkeläisinä”

 • 16.8.2018 at 15:03
  Permalink

  Juutalainen neekeri? Tämän rinnalla itse pirukin on mukava kalakaveri!

  Nyt ollaan todellakin pimeyden ytimessä. Maksimaalinen saastaisuus on saavutettu.

  Reply
 • 16.8.2018 at 15:21
  Permalink

  Hullut eivät lopu maailmasta, vaikka heitä ei kylvetä, eikä kynnetä.
  Kun suomalainen on auranvarressa hiki tippuen nenänpäästä ei siinä ehdi tulla mieleenkään jumaluusopit kuin hartaana rukouksena, että Luoja siunaisi työn ja varjelisi hallalta ja lesta Sipilältä. Mitä taas tulee Alexander Stubbiin. Häntä varten on pidettävä aivan omat seuransa, jossa lauletaan körtti nuotilla jakaus keskellä päätä ja sylkäistään aina kun tyhjäpään nimi mainitaan. Koko tilaisuus huipentuu pihamaalla järjestettäviin itseruoskintaan, jossa kaiken ikäiset miehet hakkaavat nahkaruoskillaan selkänsä veriselle naisten ollessa suljettuna pimeeseen kellariin ja aittoihin aikuisviihteen kiusauksen välttämiseksi. Kun kaikki ovat ihan lopussa pihamaa onkin saanut punaisen värin aivan kuin muslimiterroristi olisi pitänyt siinä omat ”kirkonmenonsa” eli kulttuurittomuuteen sidonnaiset teurastukset, josta kommunistiset ja kapitalistiset jumalankieltäjät eivät ole täkhällänsäkään.

  Reply
 • 16.8.2018 at 19:36
  Permalink

  Varsin sekopäistä meininkiä. Afrocentristä paisuttelua kuten muinaisen Egyptin omiminen. Tosiasiassa kaukaasialaiset kansat ovat niitä israelin jälkeläisiä mikäli niitä on enää edes jäljellä. Juutalaiset ovat edomilaiskäännynnäisiä. Kukahan on rakentanut kaikki sivilisaatiot ja kuka pyrkinyt niitä tuhoamaan? https://emahiser.christogenea.org/

  Reply
 • 17.8.2018 at 05:15
  Permalink

  Törkeetä on meno, mutta unohtaa ei sovi että juutalaisiksi itseään nimittävät ashkenazit eivät ole myöskään veren perimältään juutalaisia. Vain Juudan jälkeläiset ovat juutalaisia. Myöskin heidän usein käyttämä ”anti-semitisti” sana puolustuksena on valhe sillä he eivät ole Seemin jälkeläisiä vaan Jaafetin, eivätkä näin ollen ole edes minkään Israelin 12 sukukunnan jälkeläisiä.

  Mitä taas tulee afrikkalaisiin, niin heistä löytyy sephardi juutalaisia.

  Reply
 • 17.8.2018 at 05:28
  Permalink

  No niinpä tietenkin, herra kansan alkuperäiset juuret ovat kuin ovatkin pimeässä afrikassa.

  Reply
 • 3.6.2020 at 17:46
  Permalink

  Nonni, ei muuta kuin kaikki vaan sitten saatannallisia säkeitä sisällyttämään elämäänsä ja tapoihinsa…mutta sittenhän loppuu viha maailmasta, eikös?!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.