Junes Lokka kritisoi Nordeaa näiden väkivaltaiselle anarkistiliikkeelle tarjoamista pankkipalveluista

Oululainen kaupunginvaltuutettu ja kansalaisaktivisti Junes Lokka on Nordea-pankille suunnatussa Facebook-päivityksessään kyseenalaistanut Nordean suomalaiselle Anarkistiliikkeen tuki ry:lle tarjoamia pankkipalveluita. Kyseinen yhdistys on yhdistetty useisiin Suomessakin toimiviin vandaali- ja anarkistiporukoihin. Alla Lokan päivitys kokonaisuudessaan.

”Asia: Nordean tili FI32 1237 3000 1580 37 (Anarkistiliikkeen tuki ry)

Tätä Nordean tiliä mainostetaan tällä hetkellä takku.net-verkkosivustolla, joka on Sisäministeriön väkivaltaisen ekstremismin katsauksen mukaan anarkistiliikkeen keskeisin kommunikoinnin kanava. Sen sisältö koostuu pitkälti anarkistiseen ajatusmaailmaan liittyvistä artikkeleista, mielipiteistä ja keskusteluista sekä tulevien tapahtumien mainoksista. Takku-sivusto tarjoaa myös anonyymin tiedotuskanavan laittomien iskujen tekijöille. Sivuilla julkaistaan anarkistien tekemien tuhopolttojen ja muiden sabotaasien jälkeen julkilausumia, joissa tekijät kertovat iskujen motiiveista. Ennalta valikoituihin kohteisiin kohdistetuilla tuhotöillä ja vahingonteoilla anarkistit pyrkivät saamaan huomiota ideologialleen ja poliittiselle sanomalleen. Yhdistyksen toiminnan yhteydessä tapahtunutta väkivaltaa puolustetaan ja pyritään perustelemaan se tilanteeseen kuuluvaksi terveeksi reaktioksi.

Tämä Nordean asiakas kerää tällä hetkellä Nordean tilille rahaa bussimatkaan Turkuun, missä liikkeen jäsenet aikovat syyllistyä mittavaan häiriköintiin lauantaina 18.8., joka on muistopäivä ISIS-terroristi Abderrahman Bouananen iskulle. Viimeksi he järjestivät samantyyppisen matkan Tampereelle 21.10.2017, missä he aiheuttivat siinä määrin väkivaltaa, että poliisi tutkii asiaa mm. väkivaltaisena mellakkana.

Yhdistyksen jäsenet ovat syyllistyneet aiemminkin autojen tuhopolttoihin ja väkivaltarikoksiin kuten pahoinpitelyihin. He ovat usean vuoden ajan häiriköineet itsenäisyyspäivän kulkueita.

Yhdistykseen liittyy sähköpostin perusteella vahvasti nk. A-ryhmä, joka on samaan tapaan häiriköinyt ainakin viimeiset kolme vuotta erilaisia julkisia tapahtumia ja aiheuttanut mittavan haitan poliisille.

Yhdistyksellä on myös selvät kytkökset nk. Varisverkostoon, joka on samantyyppinen ihmisvihamielinen äärisivusto.

On mielestäni hyvin arveluttavaa, että Nordea harrastaa yhteistyötä tahojen kanssa, joiden toiminta rikkoo sen omia arvoja näin räikeästi. Pyydän Nordeaa tutkimaan tällaisen sisäistä turvallisuutta uhkaavan toimijan edellytyksiä pysyä Nordean asiakkaana.

Ystävällisin terveisin,
Kaupunginvaltuutettu Junes Lokka
Oulussa 15.8.2018”

Huhujen mukaan eräs Nordean korkean profiilin työntekijä olisi markkinoinut anarkistein järjestämää tapahtumaa Turussa 18.8, mutta tälle ei toistaiseksi ole löytynyt varmistusta. Sen sijaan Lokan julki tuomat yhteydet Nordean ja anarkistien välillä on tarkistettu ja ne pitävät paikkansa.

Lähde: Facebook

4 thoughts on “Junes Lokka kritisoi Nordeaa näiden väkivaltaiselle anarkistiliikkeelle tarjoamista pankkipalveluista

 • 15.8.2018 at 17:28
  Permalink

  Nyt lähtee viimeistään pankki vaihtoon!
  Nordea sekaantunut hämäriin rahanpesujuttuihin, Wahlroos on vastenmielinen ja tämäkin vielä!
  VAIHDAN KOTIMAISEEN PANKKIIN!

  Reply
 • 15.8.2018 at 19:25
  Permalink

  Nordea on juutalais-globalistinen suurpankki, joka suoraan taistelee kansallismielisiä tahoja vastaan.
  Lopetan nyt välittömästi tilini kyseisessä globalisti pankissa, joka ei muutoinkaan halua hiekkaa tuovia köyhäkauloja pankkisaleihinsa.
  Sitä paitsi tuo pankki tulee kylmästi varastamaan tilinomistajien rahtat itselleen ahneuksissaan ja vähintäinkin siksi, että peittää niillä omat ryssimiset pörssissä. Näin on tapahtunut, että tilinomistajan tililtä on viety omavaltaisesti suuria summia, eikä niitä ole omistaja saanut takaisin. Voi tietenkin olettaa, että mitä mummojen ja pappojen eläkerahat mitään painavat, mutta kyllä painaa, vaikka 5 snt sillä ahneus sekä taipumus varastamiseen on piirre ja jopa ideologia eikä kolikonlaskin, joka nopeasti laskee hilkut yhteen.

  Reply
 • 15.8.2018 at 20:18
  Permalink

  Eivät pelkästään tee yhteistyötä vaan ovat samaa porukkaa. Vihollisia.

  Reply
 • 16.8.2018 at 06:51
  Permalink

  Nordea tukee sitä
  PAREMPAA VÄKIVALTAA!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.