Autopalot jatkuivat yön mittaan Ruotsissa – Salaliittoteorioista huolimatta poliisi ei usko poliittiseen motiiviin

Toissa yönä Ruotsissa paloi lähestulkoon sata autoa erityisesti eteläisessä Ruotissa sijaitsevassa Göteborgissa. Myöskin mm. Trollhättanissa ja Tukholmassa raportoitiin autojen poltoista ja muun laisesta ilkivallasta sekä hulinoinnista. Tapaukset eivät jääneet yksittäisiksi, vaan autojen poltot ovat jatkuneet myös keskiviikon vastaisena yönä Malmössä, Göteborgissa, Boråsissa ja Karlshamnissa, joskin pienemmässä mittakaavassa.

Keskiviikon vastaisena yönä lähinnä yksittäisiä autoja poltettiin yllä mainituissa kaupungeissa. Poliisin mukaan esimerkiksi autojen poltot lisääntyvät koulujen alkaessa jonkin verran ja viranomaiset ovat rajanneet mahdollisten motiivien joukosta pois mm. poliittisen aktivismin.

Aiemmin ruotsalaiset vasemmistopoliitikot yhtyivät Vasemmistopuolueen Daniel Riazatin johdolla spekuloimaan äärioikeiston mahdollisilla vaikuttamisyrityksillä syyskuisiin vaaleihin. Poliisi on kuitenkin ilmoittanut asialla olleen paikallisen nuorison, josta osa on poliisille jo ennestään tuttuja.

Maalailut autojen polton syyllisten osalta ovat virttyneet melkoisen villeiksi. Esimerkiksi blogaaja ja salaliittoteoreetikko Lars Wilderäng näki todennäköisimpänä vaihtoehtona syyllisiksi ”Putinin rahoittamat Ruotsidemokraatit”.

Lähde: Friatider, 2

Aiheeseen liittyvää:

10 thoughts on “Autopalot jatkuivat yön mittaan Ruotsissa – Salaliittoteorioista huolimatta poliisi ei usko poliittiseen motiiviin

 • 15.8.2018 at 11:35
  Permalink

  Maahanmuuttajat vissiin äärioikeistolaisia ja puutinin kätyreitä. Ylen oksennus uutisissa toimittajalta lipsahti,kys utuusruotsalaisista,maahantunkeutuja lähiöistä.siis arabeista ja neekereistä koostuvista karvalapsi ja nuorisojengeistä. Selkeesti puutinin lähettämiä desantteja.

  Reply
 • 15.8.2018 at 11:50
  Permalink

  ”Poliisin mukaan esimerkiksi autojen poltot lisääntyvät koulujen alkaessa jonkin verran”

  Näinhän se on Ruotsissa perinteisesti ollut aina. Koulujen alkamisen kunniaksi Lars, Lennart & Håkan ovat tavanneet tehdä Volvoista kokkoja…

  Reply
  • 15.8.2018 at 11:54
   Permalink

   Ja tosiaan, kun tuon poliisin lausunnon lukee oikein, niin siitä näkee että jatkuva autojen poltto on jo normaali asia Ruotsalaisessa ”yhteis”-kunnassa, ja että ne vain lisääntyvät jonkin verran koulujen alkaessa joka sekin vaikuttaa ihan normaalilta, kuin sateet jotka lisääntyvät syksyn koittaessa. Ruotsi on antautunut.

   Reply
  • 16.8.2018 at 11:12
   Permalink

   Aika hyvin tilannetta kuvaa se, että poliittisen poliisin Jari Taponen tutkiessan ruotsin ghettoja totesi yle a-studiossa ettei nähnyt mitään normaalista poikkeavaa. Hgin ”yliopiston” ”tutkija-nainen” komppasi hienoa tulosta.

   Reply
 • 15.8.2018 at 12:57
  Permalink

  Touko Aalto kävi antamassa ohjeita ja alkoi palaa…

  Reply
 • 15.8.2018 at 13:18
  Permalink

  Eipä tietenkään poliisi usko poliittiseen, uskonnolliseen tai yhteiskunnalliseen motiiviin. Sillä jos se uskoisi, niin silloinhan asialle pitäisi tehdä jotain. Poliisi ei myöskään usko ulkomalaistaustaisten rikolliseen motiiviin koska sekin edellyttäisi toimenpiteitä.

  Sen sijaan Suomen ja Ruotsin poliisi uskoo kansallismielisten motivieihin sillä heidän saamisensa tuomiolle lakeja rikkoen ja valehdellen on polisien keskeinen päämäärä.

  Yhteiskuntamme on globalistien mädättämä eikä ihminen enää saa pitää oman kansansa tai oman maansa puolia. Hänestä tehdään globalistien vihollinen ja varoittava esimerkki muille.

  Reply
 • 15.8.2018 at 13:49
  Permalink

  Juupa juu… vai, että oikein putinin rahoittamat ruottidemokraatit ?…
  On se ihmismieli sitten veikeä väline, kun tosiasiat eivät avaudu noille vasemmanlaidan ihmisille… juuh…
  Katselin eilen illalla kaksi videota noista tapauksista, toinen oli oikein äänien kanssa…
  Poijjaat kyllä käskytti komiasti babbesvenskalla toisiansa…

  Reply
 • 15.8.2018 at 19:50
  Permalink

  Itse syttyivät kuin ne metsäpalotkin tekivät. Sillä autopalot ovat vain ”ilmiö” ja riippuvat paljolti ”keleistä” ja muista ”autonomisista” asioista, eikä suinkaan voi puhua millään muotoa ”subjekteista” ellei kyse ole sitten Ruotsidemokraateista tai sikäläisestä Vastarintaliikkeestä. Ihan tavallinen keskiverto svensson kelpaa myös kunhan tiedetään paranoidisesti hänen olevan ”rasisti” tai muutoin ”väärinajattelija” syystä, ettei ”itkenyt tarpeeksi” aivan kuten Pohjois-Korean Suuren Johtajan hautajaismenoissa täytyi jokaisen eläväisen tehdä iästä riippumatta tai muutoin ”riippui” viimeisen kerran.

  Reply
 • 16.8.2018 at 08:41
  Permalink

  kai mykkäsen mielestä nämä poltto iskut ovakin kanta ruotsalaisten lasten ja perheiden syytä

  katsokaa ylen uutisia

  monttu auki millainen typerys meillä on sisäministerinä

  Reply
  • 19.8.2018 at 06:54
   Permalink

   No kun järki on kateissa, mitä muuta voi odottaa. Pian tämä käännetään niin että syy on maahanmuuttopolitiikassa ja sitä on lisättävä ja tukia korotettava.Ja syy on täysin kantaväestössä. Kyllä noita kommentteja mm. erään poliisin johtokeskuksen johtajan lausunnot, ei voi kun ihmetellä miten helvetin pihalla ihmiset voivat olla tai oikeammin käsitetään asiat tahallaan väärin.Vääristellään täysin selviä asioita mutta tämä on sitä infosotaa kantaväestöä vastaan.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.