Arto Luukkanen blogissaan: ”Kokoomus on kommunismia?”

Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas ja Helsingin yliopiston Venäjän tutkimuksen lehtori Arto Luukkanen näkee Kokoomuksen uudet linjaukset mm. ”vihapuheen” kitkentään jopa perustuslain vastaisina ja yrityksenä sulkea ”väärää mieltä” olevien kansalaisten suut. Blogissaan Luukkanen rinnastaa Kokoomuksen toimet diktaattoreiden fanittamiin sensuurioperaatioihin.

”Vielä 1970-luvulla ulkopoliittisesti arveluttavaksi julistettu taantumuksellinen puolue – tämä Lännen puolella seissyt, neuvostovastainen, kiihkeä sotapuolue, tämä ”oikeistopiirien” puolue; entinen kodin, uskonnon ja isänmaan puolue on lähtenyt rajoittamaan sananvapautta. Se on totta. Kokoomus on lähtenyt Kuopiossa tallustamaan sitä samaa tietä mitä monet diktaattorit aina Maosta, Hitleriin ja Leniniin ovat kulkeneet.”, epäuskoinen Luukkanen aloittaa kirjoituksensa ja jatkaa:

”En olisi ikinä uskonut, että tässä käy näin. Mutta on se uskottava kun entinen länsimaisten arvojen puolustaja, entinen konservatiivinen puolue ja tässä samalla kunniansa menettänyt Kansallinen kokoomus ja sen puheenjohtaja (14.8.2018) Petteri Orpo julisti seuraavaa: ”Vihapuheen, rasismin, nettikiusaamisen ja väkivaltaan yllyttämisen lisääntyminen niin nettikeskusteluissa kuin julkisilla paikoillakin on ilmiö, joka repii yhteiskuntaamme ja lisää turvattomuuden tunnetta”.”

Toinen lainaus Orpon ulostulosta koskee enemmälti Kokoomuksen tulevia toimia ”havaitsemansa ongelman” korjaamiseksi:

Kokoomuksen ministerit käynnistävät nyt uusia toimia vihapuheen ja kiusaamisen ehkäisemiseksi. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, oikeusministeri Antti Häkkänen ja sisäministeri Kai Mykkänen asettavat asiantuntijaryhmän käymään läpi muun muassa rikosoikeudellista sääntelyä, poliisin ja viranomaisten toimintamahdollisuuksia, palveluntarjoajien vastuuta julkaisemistaan sisällöistä sekä vihapuheen ja kiusaamisen ehkäisyn keinoja.

Luukkanen korostaa kirjoituksessaan sitä, että joko sananvapaus on kaikilla tai sitä ei ole kenelläkään. Lähinnä sosiaaliseen mediaan rajoittunut, melko laaja sananvapauskeskustelu on ottanut alati enemmän kierroksia hallituksen ilmoitettua, että Suomi pyrkii varautumaan jopa 100 000 turvapaikanhakijan vastaanottamiseen. Mm. tätä linjausta kritisoineita on totuttuun tapaan haukuttu, mitätöity ja sensuroitu sekä valta- että sosiaalisessa mediassa.

Kirjoittaja näkee myöskin syyt tähän hieman yllättäväänkin ulostuloon Kokoomuksen osalta:

”Syy tähän jyrkkään käänteeseen diktatuuriin ja tyranniaan on ilmeisesti seuraava: Suomessa toteutetaan pian niin järeitä yhteiskunnallisia muutoksia, että niiden toteuttaminen on mahdotonta ilman turvautumista poikkeustoimenpiteisiin. Tärkein muutos näyttää olevan se, että maahan aiotaan pakko-asuttaa ensimmäisessä vaiheessa 100 000 pakolaista ja sen jälkeen aina sopivissa määrin miljoonaan tulijaan saakka. Näiden majoitus tapahtuisi osin yksityiskodeissa – vihreiden kannustamana. Tosin miljoona olisi alkua sillä entinen pääministeri Jyrki Katainen totesi vielä pari vuotta sitten, että me tarvitsemme 1,8 miljoonaa tulijaa.

Se ei onnistu ilman diktatuuria ja sananvapauden suitsemista. Kysymys on yksinkertaisesti siitä, että nykyinen kokoomus aikoo nyt kajota sananvapauden kovaan ytimeen.”

Lopuksi Luukkanen kehoittaa Kokoomuslaisia vielä miettimään kertaalleen asioita.

”Arvoisa toveri Antti, kunnioitettu toveri Sanni, hyvä rehti toveri Kai ja hyvä Turkmenbashi ystäväni Petteri – miettikää vielä mitä te oikein teette.

Ei-kommunistisin terveisin

Arto”

Koko kirjoituksen voi lukea lähdelinkin takana.

Lähde: Uusisuomi/Arto Luukkanen

 

10 thoughts on “Arto Luukkanen blogissaan: ”Kokoomus on kommunismia?”

 • 15.8.2018 at 11:14
  Permalink

  RUOTSI LIEKEISSÄ, MUTTA KOKOOMUSMINISTERIT HALUAVAT LISÄTÄ SENSUURIA MONIKULTTUURIKRITIIKILLE

  Ruotsin monikulttuuris-anarkistiset levottomuudet olivat viime yönä Göteborgista Tukholmaan sitä luokkaa, ettei Ylekään voinut niistä tuoreeltaan vaieta. Se kertoi tänään tv-uutisissaan ja verkkosivujensa jutussa Autot roihusivat Göteborgin lähiöissä: ”Se oli organisoitua”, kuinka Nuoriso™ oli sytyttänyt polttopulloilla noin 80 autoa tuleen, vaikka todellinen luku oli reilusti yli sata. Uutisten mukaan kyseessä oli suunnitelmallinen tuho-operaatio, joka toteutettiin monissa kaupungeissa (ainakin Göteborgissa, Trollhättanissa, Vänersborgissa, Lysekitissa, Falkenbergissä, Helsingborgissa, Malmössä ja Tukholmassa) yhtä aikaa. Puoli yhdeksän tv-uutisissa Ylen toimittaja Riikka Uosukainen raportoi, että tuhopolttajat olivat sopineet iskuista sosiaalisessa mediassa. Tekijöiden etnisestä taustata toimittaja ei halunnut kuitenkaan kertoa mitään.

  Valitettavasti Suomessa juuri isänmaallisina esiintyvät kokoomuspolitiikot ovat sokeita ruotsalaisen monikulttuurikokeilun romahdukselle. Vaikka länsinaapurissa aseet paukkuvat ja autot palavat, Kokoomus suunittelee Verkkouutiset-lehden mukaan valtiovarainministeri Petteri Orpon ja sisäministeri Antti Häkkäsen johdolla entistä tiukempaa sensuuria ja pakkotoimia monikultturismin kriitikoille verkossa. Kokoomusministerit ovat listanneet radikaaleja sananvapauden vastaisia ehdotuksia, millä tavoin ”vihapuhetta” voitaisiin torjua ja lapset aivopestä multikultiaatteen pikkupioneereiksi. Verkkouutisten juttu kertoo karua kieltä siitä, miten Kokoomus on etääntynyt eurooppalaisista sisarpuolueistaan. Nyt sen orwellilaiset vaatimukset ylittävät jopa punavihreiden tärähtäneimmät puheet.

  Kokoomusministerien täytyy elää tynnyrissä elleivät he tiedä, mitä Ruotsissa tapahtuu. Luultavasti he teeskentelevät tietämätöntä ja haluavat istuttaa saman hulluuden myös Suomeen. Kirjailija Ari Paulow listasi tänään sosiaalisessa mediassa ruotsalaisen monikulttuurikokeilun mätää satoa, josta Kansaton Kokoomus ei halua kuulla sanaakaan. Zogoomus-kuplan ulkopuolella olevat äänestäjät ovat sen sijaan erittäin kiinnostuneita Ruotsin pimeästä puolesta, jonka vuoksi kopioimme sellaisenaan Paulowin raportin madonlukuineen:
  Kansankoti Ruotsissa on taas vaihteeksi monikulttuuriset elojuhlat menossa: Göteborgissa ja lähikunnissa on sytytetty palamaan useita kymmeniä autoja. Se on suoraa jatkumoa näille avointen ovien politiikan seurauksille:
  – Maahanmuuttajajengien huumesodissa on muutamassa vuodessa tapettu yli 60 ihmistä.
  – Yksin Tukholman kunnassa kirjattiin reilut 80 maahanmuuttajengien välistä ammuskelua kesä–elokuussa 2016. Siis vain kolmen kuukauden aikana!
  – Maahanmuuton nettokulut (menot miinus tulot) ovat jo 10 prosenttia Ruotsin bruttokansantuotteesta. Eräiden taloustieteilijöiden mukaan jopa 29 prosenttia.
  – Göteborgin ja Malmön maahanmuuttajavaltaisten kaupunginosien peruskouluissa päättötodistuksen saa vain 20–40 prosenttia oppilaista.
  – Maan vangeista jo 35 prosenttia on ulkomaalaisia (luku ei sisällä kansalaisuuden jo saaneita maahanmuuttajia). Lähinnä ulkomaalaistaustaiset lusivat kovista huume- ja väkivaltarikoksista.
  – Jo 200 ruotsalaispoliisia on eronnut virastaan parissa vuodessa. Eron syinä poliisiin ja hänen perheeseensä rikollisten taholta kohdistunut väkivalta, painostus ja uhkailu.
  – Ruotsin poliisin mukaan maassa on 55 uhanalaista (utsatt) aluetta, joiden turvallisuutta poliisi ei pysty valvomaan. Näille alueille menevät pelastusyksiköt vaativat poliisisaattueen suojakseen. Näissä lähiöissä poliisit ja pelastushenkilökunta sekä poliisi-, palo- ja sairaankuljetusautot joutuvat jatkuvien kivitys- ja polttopulloiskujen kohteeksi.
  – Ruotsi on Etelä-Afrikan jälkeen kakkossijalla maailman raiskaustilastoissa. Eurooppalaisittain uutena ilmiönä ovat nyt jatkuvasti lisääntyvät puska- ja joukkoraiskaukset. – Ulkomaalaisjengit perivät niin sanottua suojeluveroa ruotsalaisravintoloilta. Ellet maksa jengille, joudut väkivallan kohteeksi tai ravintola palaa. – Maahanmuuttajalähiöissä tuhopoltot ja muu anarkia ovat jo arkipäivää. – Juutalaisten joukkopako Ruotsista Israeliin jatkuu heihin ”eräiden maahanmuuttajaryhmien” taholta kohdistuvan väkivallan ja uhkailun takia. On siis jälleen ihmetellen kysyttävä: Miksi ihmeessä valtaosa suomalaisista haluaa Suomeen samat olosuhteet? Alla on tilaa vastata:

  Reply
 • 15.8.2018 at 11:40
  Permalink

  Globalistisen Bilderbergin eliitin ”omistama” puolue.
  Kansan vihollinen nro 1.
  Hyänä kakkosena Vihreät.

  Reply
 • 15.8.2018 at 11:43
  Permalink

  Kokoomus on istunut jokaisessa hallituksessa vuodesta 1987. Jälki on sen mukaista.

  Reply
  • 15.8.2018 at 11:54
   Permalink

   Suomalaisia keitetään hiljaisella tulella kansainvälisen pääoman ruuaksi. Tuntonsa säilyttäneiden tuskanhuudot pitää nyt kieltää, koska ne kantautuvat ikävästi kokoomuseliitin korviin. Kannattaa katsoa Kaukisen ”räntti” aiheesta – lienee lajissaan ylittämätön.

   Reply
  • 15.8.2018 at 15:54
   Permalink

   Ei ihan, Vanhasen 1. ensimmäisessä ei ollut.
   Muuten kok:lla. on ollut vähintäin valtionvarainministerin salkku, jos eivät ole olleet sitten
   pääministeri puolue.
   Rkp on myös ollut käytännössä aina hallituksessa, paitsi tässä. He olivat pöyristyneitä Juha(din) jätettyä heidät oppositioon.

   Reply
 • 15.8.2018 at 16:53
  Permalink

  Lukekaa kuka Suomea todella johtaa: archive.is/kimmoleaks.fi

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”.

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.”

  Jo 9.12. 2005 jätin SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon Lasten , hetero-aviomiesten ja pienyrittäjien lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi ja rikosilmoituksen 8.9. 2005 Porin poliisille Eoa päätöksen 876/2/05 kaltaisesta presidentin- ja ministerinvastuuasiasta. ( yhä ”esitutkinnassa” ).

  Suomen ”kansanedustuslaitos” on ajanut OMAA etuaan tuosta lähtien …

  2 ”eduskunnan” hyväksymä PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  9.12. 2005 jättämäni SYYTEILMOITUS todistaa PL 118 §:n VALTIOPETOKSEKSI ; Suomi alettiin pankki-vakuutuslaitosten haltuun … saavat haluamaansa ”lainsäädäntöä” LAHJOMALLA puolueita .

  Sanomat24 keskustelupalsta Kataisen ”hallitusneuvottelujen jälkeen”:

  Rekisteröitynyt keskustelija ”timpuri” … kerrotaan kokoomuksen suurien ( puhutaan miljoonan / miljoonien velasta ) poistuneen yhdessä yössä RKP:n rahoilla ; vaatimuksena pakkoruotsin jatkaminen ja 2 ministerinpestiä.

  Heidi Hautala oli Brysselistä käsin sannonut hallitus on ostettu, mutta vaiennut heti kun vihreät otettiin mukaan .

  Pl 118 § valtiopetos ( kansan ihmisoikeuksien poisto) siis silattiin lahjonnalla ja kiristyksellä jotta Rkp sai säilytetyksi pakkoruotsin ja ruotsinkielisen varuskunnan ja vihreät saivat homoliittolakinsa .

  Olen koska tahans avalmis TODISTAMAAN asioista Valtakunnanoikeudessa 9.12. 2005 jättämäni SYYTEILMOITUKSEN mukaisesti … laajennetaan se koskemaan PL 118 §:n VALTIOPETOSTA.

  EIT tietää tilnateen EIT 24221/06 mukaisesti; mutta on MUKANA peittelemässä Suomen hallitusten ihmisoikeusrikoksia ! ( EOA kanslaipäätös 1350/4/08 toditsaa tämän

  Reply
 • 15.8.2018 at 17:22
  Permalink

  ”Vihapuheen, rasismin, nettikiusaamisen ja väkivaltaan yllyttämisen lisääntyminen niin nettikeskusteluissa kuin julkisilla paikoillakin on ilmiö, joka repii yhteiskuntaamme ja lisää turvattomuuden tunnetta”

  Tuossahan se selitys ongelmille onkin. Asiaan ei tietysti vaikuta mitenkään se, että maata viedään kansalle valehdellen Ruotsin suuntaan eli kohti kehitysmaalaista kaaosta, rikollisuutta ja kurjuutta sekä turvattomuutta.

  Heidän tekonsa ovat siis hyviä, mutta jokainen joka on eri mieltä, siis ei halua kulkea tuhontiellä heidän valheidensa johtamana, repii yhteiskuntaa ja aiheuttaa turvattomuutta.

  On kyllä hyvin paksua poliittista retoriikkaa eli puppupuhetta noiden selitykset.

  Puhuvat rasismista, jota ei juuri ole. Puhuvat nettikiusaamisesta, mutta se ei ole oikeasti heidän kohteensa, mutta se on heidän oikeutuksensa. Puhuvat väkivaltaan yllyttämisestä, mutta sitä väkivaltaan yllyttämistä on melkein pelkästään vasemmiston hörhöillä, siis niillä, joihin tätä vainoa ei kohdisteta.

  Orpon mielestä turavttomutta lisää se, joka kertoo turvattomuudesta, joka on saapunut eräiden mukana ja mm. Orpon auttamana. Turvattomuutta ei siis Orpon mielestä lisää ne, jotka sitä turvattomuutta aiheuttavat teoillaan, vaan ne, jotka siitä kertovat ja sitä vastustavat.

  Reply
 • 15.8.2018 at 20:09
  Permalink

  Kokoomus on erittäin vaarallinen puolue, joka on täydellisesti kadottanut todellisuudentajunsa ja vaipunut monikulttuurisuuden psykoosiin, joka narsistisen patologisesti ajaa eteenpäin Bilderberg -kokouksissa pöytään lyötyjä päätöksiä Euroopan valkoisen väestön massamurhan loppuunviemiseksi. Petteri Orpo on mielenvikainen aivan samoin kuin Neuvostoliiton diktaattori genessaralimus Josif Stalin oli loputtomassa vallanhimossaan ja sairaalloisessa luulotaudissaan, jossa näki vihollisia joka puolella omassa hallinnossaankin, jotka muka lakkaamatta juonittelivat hänen päänmenoksi. Siksipä hän murhauttikin heitä yksi toisensa jälkeen ja järjesti näytösoikeudenkäyntejä 1930-luvulla, joita hän itse seurasi väliverhon takaa kuinka ”syylliset” kilvan lauloivat itselleen sellaisen rikoshistorian itse Stalinia ja Neuvostoliittoa vastaan ettei paremmasta väliä.
  Jos tätä maata uhkaa jokin vaara sisältäpäin on se yksiselitteisesti Kokoomus ja tuo ylikansallisen suurpääoma kapitalismin nimiin vannova mätäpesäke pitäisi puolueena kieltää ja hajottaa taivaan tuuliin ja vähintäinkin kaikki sen johtavat poliitikot ja komissaarit karkottaa maasta ikuisiksi ajoiksi sanktiolla maahan paluun estämiseksi kuolemantuomiolla.
  Voi yksioikoisesti sanoa sen tosiasian, että siitä hetkestä saakka kuin Kansallinen Kokoomus päästettiin oppositio asemasta hallitus paitsiosta v. 1987. Siitä hetkestä lähtien Suomen asiat ovat menneet päin PERSETTÄ!!!
  Petteri Orpo on patologinen valehtelija ja aivan kuten ennen häntä nykyisinkin vaikuttavat kokoomuspoliitikot kummisetä -käskynhaltija Sauli Niinistö ja Suomen selvitystilaan ajanut puliveivari ”drunckerin” alusastian tyhjentäjän Jyrki Katainen.
  Käsky Petteri Orvon ja kuminaama Antti Häkkänen ovat saaneet käskyn EU:sta, jota rahoittaa juutalainen piru George Soros.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.