Päivitetty! Nainen kuoli junan alle Seinäjoella – Poliisi tunnistanut uhrin

Seinäjoen kaupungin laidalla Kasperin asuinalueen kohdilla tapahtui junaonnettomuus viime yönä puolenyön aikaan. Helsingistä Kemijärvelle matkalla ollut henkilöjuna 265 törmäsi radalla olleeseen naiseen joka menehtyi välittömästi tapahtumapaikalle.

Tapahtumatietojen perusteella poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana eikä asiaan epäillä liittyvän rikosta. Tuntomerkkejä poliisilla ei luonnollisesti ollut juuri antaa, vaan tuntomerkeiksi tarjottiin vain uhrin vaatetusta.

Hänellä oli ollut tapahtuma-aikaan yllään sinimusta hame sekä kukkakuviollinen paita. Poliisi löysi paikkatutkinnan yhteydessä tapahtumapaikan läheisyydestä myöskin punasankaiset silmälasit, joiden epäillään kuuluneen menehtyneelle naiselle.

Poliisi on kertonut selvittäneensä junan alle jääneen henkilöllisyyden. Menehtynyt on noin 60- vuotias paikkakuntalainen nainen. Poliisin mukaan uhrin omaisiin on oltu yhteydessä ja tutkintaa jatketaan edelleen kuolemansyyn tutkintana. Poliisi ei aio tiedottaa asiasta tämän enempää.

Suurin osa junan alle jääneistä ihmisistä jättäytyy alle tahallaan. Vuosittain kuolemantapauksia on raideliikenteessä 50-70. Myöskin raiteilla pelleily ja tyhmän rohkeus on Keski-Uusimaa-lehden haastetteleman veturinkuljettaja mukaan lisääntynyt vuosien saatossa.

Lähde: Poliisi, Keski-Uusimaa

3 thoughts on “Päivitetty! Nainen kuoli junan alle Seinäjoella – Poliisi tunnistanut uhrin

 • 11.8.2018 at 10:38
  Permalink

  Surullista. Sipilä ja Orpo ovat syypäitä tähänkin, samoin vihervasemmisto.

  Reply
 • 11.8.2018 at 11:39
  Permalink

  Itsemurha! Luulenpa, että kuppa päisen Petteri Orvon riemumielin julistama valtion meno- ja tuloarvio oli se ”viimeinen oljenkorsi, joka katkaisi kamelin selän”.
  Maailmassa vallitsee se surkea ja irvokas laki, jossa läpimädän poliitikon murha on mitä paheksuttavinta ja kuohuttavinta mitä yhteiskunnassa voi tapahtua. Mutta sitä vastoin näillä ihmis jätteillä (poliitikot) on pois ottamaton oikeus ja lupa murhata miljoonia ihmisiä, jotka jäävät vain haaleiksi kirjaimiksi kuin pakkopullaksi historian lehdille toukkien nakerrettaviksi.
  Alussa mainitsemani syy ei tietenkään ole todennäköisesti se pääsyy, mutta tuokin surullinen ihmiskohtalo kertoo jotain yhteiskunnassa vallitsevasta tilasta, jossa suomalaisen henki ei ole minkään arvoinen, että sitä suojellaan tai edes sitä, että eläessään sille annettaisiin jotain ihmisarvoa ja tukea tässä mätänemistilaan politiikkojen toimesta ajetetussa maassa, jossa Romaniasta saapuneita kerjäläis mustalaisia kohdellaan paremmin ja melskataan kitapurjeet lepattaen heidän elinehtojensa parantamisesta ja äärettömistä ihmisoikeuksista, joita nuo rikolliset irtolaiset – tottakai – omaavat sen sijaan kuin me enimmäkseen kunniakkaat ja ahkerat suomalaiset orjakaleerin soutajat.

  Reply
 • 12.8.2018 at 06:45
  Permalink

  Ja media vääristelee itsemurhalukuja. Huomioitavaa on että moni viimevuosina viimeiseen ratkisuun päätyvä on yli 50 vuotias.Onko tällä syy-yhteys nykyiseen hallitukseen ja sen armottomaan, suorastaan kuolettavaan politiikkaan ikääntyvien kohdalla. Myös eläkevakuutusyhtiöt ja mm.kela ovat syyllisiä monessa tapauksessa, ihminen ajetetaan niin nurkkaan ettei ulospääsyä ole kuin se viimeinen keino. Moni vuosikymmeniä töitä tehnyt ei voi käsittää miksi apua ei saa mistään kun se paikka tulee. On kyllä kelvannut rahoittamaan ”hyvinvointivaltiota” palkkaveroista. Matuja kyllä hyysätään ja rahaa annetaan yhä enemmän sosiaali surffareiden hyvinvointiin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.