Ruotsin SDP:n Veronica Palm näkee Tanskan huntukiellon naisvihamielisenä

Ruotsin sosiaalidemokraatteja edustava Veronica Palm näkee Tanskan huntukiellon naisvihamielisenä vetona. Laki astui voimaan elokuun alusta ja samalla laki kieltää ylipäätään naamioitumisen julkisella paikalla. 

Palmin mukaan, perustuu laki ”islamfobiseen ja patriarkalliseen tarkoitukseen” ja tulee johtamaan siihen, että naiset eristetään koteihinsa.

– Se, että kielletään burka, ei johda enempään tasa-arvoon, vaan päinvastoin. Sitä, joka uskonnollisista syistä joutuu pukeutumaan kokonaan peittävään asuun, ei saa estää pukeutumasta niqabiin ja lähtemästä kaduille vain siksi, että tällainen kielto on voimassa. Päin vastoin. Hänen tulee voida olla kuin kotonaan, Palm paukauttaa vasemmistolaislehti ETC:n pääkirjoituksessa.

Euroopassa Tanskan mallin mukainen täyskielto on voimassa myöskin Ranskassa, Belgiassa ja Itävällassa.

Palm olisi voinut osoittaa kritiikkiä kokopeittävään säkkiin naiset pakottavaa kulttuuria, uskontoa tai näitä markkinoivia miehiä kohtaan mutta hän valitsee tien, jolla olettaa naisten itse valitsevan kyseisen pukeutumisen ja suuntaa kritiikkinsä kohti Tanskan hallitusta.

 – Se kerran niin vapaamielinen Tanska, on burkalailla lopullisesti luopunut siitä avoimesta ja suvaitsevaisesta liberalismista”, Palm näkee. 

Lähde: Markku Lindström/ Fria Tiden

14 thoughts on “Ruotsin SDP:n Veronica Palm näkee Tanskan huntukiellon naisvihamielisenä

 • 8.8.2018 at 10:00
  Permalink

  Eikö tuokaan tampio tajua että koko ISLAM on NAISVIHAMIELINEN!
  Ps. Yleensäkin uskonnot ovat aivovammaisten touhua.

  Reply
 • 8.8.2018 at 10:05
  Permalink

  Burka ja hijab on kuitenkin islamin ylemmyyttä korostava rasistinen symboli, joka tulisi kieltää niin julkisessa käytössä kuin yksityisessäkin. Mutta ruotsin SDP onkin puolue, jolta mm saksan natsipuolue NSDAP kopioi koko rotuoppinsa. Tottakai ruotsin SDP jatkaa linjaansa yrittäen edistää rasismia ja vastakkainasettelua kaikkialla missä mahdollista.

  Reply
 • 8.8.2018 at 11:48
  Permalink

  Eiks pitäisi kotoutua yhteiskuntaan ??????? yhteiskunnan tapoja noudattaen

  Reply
 • 8.8.2018 at 12:53
  Permalink

  Eipä ole suomessakaan huntukieltoa vielä. Arvelkaapas mikä paskamysky suvakeilta alkaa jos täällä tosissaan alettaisiin suunnittelemaan ko kieltoa.

  Reply
 • 8.8.2018 at 13:08
  Permalink

  No, sossuilla on aina todeelisuudesta kieroutunut käsitys. Tuo huntukielto nimenomaan EI OLE naisvihamielinen, vaan se on rakkaudellinen osoitus. Naista ei alisteta käyttämään huntua eikä naista alisteta rajoittamalla hänen käytöstään tai pukeutumistaa.

  Päinvastoin, vihaisista roskasäkeistä kuoriutuu itsevarmoja nykynaisia.

  Onkohan sossuihin liittymisen vaatimuksena se että jotain on lirahtanut sekaan tekovaiheessa?

  Reply
 • 8.8.2018 at 13:11
  Permalink

  Tuo nainen ie ole terve! Miksi se muuten esiintyy ilman burkhaa??

  Reply
 • 8.8.2018 at 14:43
  Permalink

  Saako ”kantis” liikkua yleisellä paikalla kaikissa tilanteissa naamioituneena esim. Guy Fawkes naamioon? Niinpä. Vaadin tasa – arvoa.Ai niin, orjat (goymit)eivät vaadi, vaan tyytyvät…

  Reply
 • 8.8.2018 at 15:12
  Permalink

  Islaminuskoisten huntupakko ja sopivan pukeutumisen valvominen Euroopassa sen sijaan ei ole naisvihamielistä?

  Reply
 • 8.8.2018 at 15:28
  Permalink

  Maassa maan tavoilla, on ihan oikein että kasvot näkyviin ihan jokaisella.
  Ainahan voi muuttaa maihin missä naisten pitää peittää ittensä jos siltä tuntuu.
  Mitähän tuokin tekee ruotsin sdp puolueessa joka muutenkin suht maahanmuuttokriittinen?

  Reply
  • 8.8.2018 at 15:55
   Permalink

   Ruotsin SDP maahanmuuttokriittinen.??? Tämä on varmaan trolli tai huono vitsi. Voi myös johtua silkasta tietämättömyydestä.Suosittelen tietojen päivitystä.

   Reply
 • 8.8.2018 at 16:55
  Permalink

  Sossuille paljastuu jutun juoni silloin viimeistään kun ovat polvillaan ja kurkunleikkaaja takana valmiina….

  Reply
 • 8.8.2018 at 17:12
  Permalink

  Veronica Palm voi aivan itse pukeutua jätesäkkiin. Ei! Niitä pitää olla 10 päällekäin, 10 viikkoa samat jätepussit ennen kuin voi vaihtaa toiseen kymmeneen, jotka taas vaihdetaan niihin ensimmäisiin 10:een. Vaadin ehdottomasti, että näin pääsee tapahtumaan, koska ellei käskyä noudateta. On se naisen mitä alhaisinta riistoa.

  Reply
 • 9.8.2018 at 12:40
  Permalink

  Tyypillinen tyhmä kurahaara. Ihminen jolla on vain oikeuksia ja ei mitään velvollisuuksia. Helppoa varastaa yhteisestä kassasta ja ei mitään kykyä pyörittää rattaita. Pitäisköhän jo luopua naisten äänioikeudesta kun lähinnä tuontyyppisiä hoivaviettivammaisia puskee pintaan jauhamaan paskaa?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.