Reijo Tossavainen: Touko Aallon moraali ei kestä päivänvaloa

Ollessaan kansanedustajan avustajana vuonna 2013 vihreiden nykyinen puheenjohtaja, kansanedustaja Touko Aalto vakuutti näin:

“On pelottava ajatus, että ihmiset irtoavat kaikkia sitovasta ja velvoittavasta lainsäädännöstä uskonnon, kulttuurin tai vaikkapa poliittisen mielipiteen vuoksi.”

Nyt vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen häiriköi lentokoneessa ja yritti estää sen lähdön. Kuten tunnettua koneen kapteeni oli toista mieltä, ja hänen pyynnöstä poliisit poistivat häirikön koneesta. Teosta on Suomen lainsäädännössä säädetty rangaistukset, joiden toimeenpanoa odotan mielenkiinnolla.

Nyt kansanedustajana ja lainsäätäjänä Touko Aalto puolustaa lainvastaista tekoa. Hän hyväksyy menettelyn, joka on täysin päinvastainen kuin hänen aikaisempi mielipiteensä.

Punavihreät esiintyvät mielellään moraalin ylimpinä vartijoina, vaikka heidän oma moraalinsa ei useinkaan kestä päivänvaloa.

……………..

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

13 thoughts on “Reijo Tossavainen: Touko Aallon moraali ei kestä päivänvaloa

 • 1.8.2018 at 14:58
  Permalink

  Konekaapparille kuuluu vähintään ehdollinen vankeus. Ellei tule huomautusta kummempaa, saatan itsekin alkaa moista harrastamaan. Yleviä syitä keksin heti kymmenkunta.

  Reply
 • 1.8.2018 at 15:42
  Permalink

  Lain pilkun noudattamatta jättäminen ei ole edes tapauksen pointti, vaan se, kuinka olemattomin perustein lähdettiin kansalaistottelemattomuuden tielle. Nyt ammuttiin tykillä kärpästä ja tuhlattiin turhaan raskaita ammuksia. Vihreiden kieroutuneessa tajunnassa laittoman maahantunkeutujan muka-pelastaminen oli lain rikkomisen arvoinen suuri ihmisoikeuksien puolustus-toimi. Arvostelukyky on niiltä jo lopullisesti sumentunut.

  Reply
  • 1.8.2018 at 16:57
   Permalink

   Liikennelentokoneen lähdön estämisessä eli lentoliikenteen häirinnässä on vähän isommasta asiasta kysymys kuin lain kirjaimen pilkun noudattamatta jättämisestä. Tai ainakin pitäisi olla, saa nähdä pelastaako puoluekirja jälleen kerran rikollisen tässä kaksoisstandardien maassa.

   Reply
 • 1.8.2018 at 16:34
  Permalink

  Vanha kommunisti on kommunisti vaikkahan vihreässä voissa paistaisi!

  Reply
 • 1.8.2018 at 17:54
  Permalink

  Jos ei T-aalto ja lennolla riehunut A-pennanen saa mitään tuomioita teoistaan voi valtio olla selvä että mitä sitä lakia sitten noudattaa enää kukaan tässä maassa.

  Reply
  • 1.8.2018 at 19:56
   Permalink

   Olisipa se hyvä, tulee kokoomus ja keskusta paskoistakin vapaata riistaa näin ollen, eikä pian näy ensinmäistäkään, jos ei lakia tarttisi noudattaa. Huono puoli nykyisessä lainsäädännössä onkin se, että noista paskoista saa saman kuin ihmisestä.

   Reply
 • 1.8.2018 at 19:14
  Permalink

  HS: Vihreiden ex-valtuutettu haistatteli ”älämölö-tyypeille”
  HEIKKI JANTUNEN | 01.08.2018 | 18:24
  Korkeasaaren eläintarhan johtaja kertoo kiroilleensa aiemmin julkisesti Feministisessä kiroiluiltamassa.

  Korkeasaaren eläintarhan johtaja Sanna Hellström tarttui sosiaalisessa mediassa vilkkaana käytyyn keskusteluun vihreiden lainsäädäntösihteerin Aino Pennasen toiminnasta Finnairin lentokoneessa, kertoo Helsingin Sanomat.

  Hellström on entinen vihreä Helsingin kaupunginvaltuutettu.

  Hän luki HS:n mukaan Facebookissa kommentteja ja päivitti sen jälkeen omalle seinälleen: ”Aino on todella rohkea. Haluaisin olla kuin hän, mutta en ehkä uskaltaisi. Toivon, että uskaltaisin kuitenkin nousta seisomaan hänen kanssaan. Ja haistakaa paska kaikki älämölö-tyypit hänen seinällään. Tehkää itse jotain!”

  – Olen yleisharmistunut, millaista kaikki turvapaikanhakijoihin ja maahanmuuttoon liittyvä sanailu on, Hellström kertoo lehdelle.

  Hänen mukaansa virkamiehillä ei varmaankaan ole muodollista ohjeistusta kielenkäytöstä julkisuudessa. Hänestä on toki mahdollista, että eläintarhan säätiön] hallitus tai konsernijohto kysyisi, että onko tämä ihan sopivaa.

  – Ja olenhan minä julkisesti kiroillut Rosa Meriläisen ja Saara Särmän vetämässä Feministisessä kiroiluiltamassa, hän muistuttaa.

  Hän kuitenkin sanoo, ettei juuri kiroile työpaikallaan esimerkiksi ihmisiä puhutellessaan.

  Ja olenhan minä julkisesti kiroillut Rosa Meriläisen ja Saara Särmän vetämässä Feministisessä kiroiluiltamassa, hän muistuttaa.
  taas yksi vitun virkaaja feministi joka haluaa islamia perseesensä

  vittu eikö nämä tajua tätä ristiritaa
  islam -naisten tasa arvo

  Reply
 • 1.8.2018 at 20:20
  Permalink

  Touko Aalto syö sanojaan siinä missä vaihtaa naistakin.

  Reply
 • 2.8.2018 at 06:12
  Permalink

  Toukopouko nostaa vihreiden kannatusta omasta mielestään. Voipi tulla ullatus seuraavissa vaaleissa. On se idiootti kun kehoittaa rikkomaan Suomen lakeja vastaan. Ja vielä haaveilee pääministeri pestistä. Miksi esimerkiksi presidentti Niinistö on nyt hiljaa vai mitä pelkää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.