Kolumni: Euro-uskonto on repeämässä kahtia ja kirkonkirouksetkin on jo asetettu!

Hyvin harva asia on ollut Euroopalle niin haitallinen kuin Euroopan unioni on ollut. Montaakaan ei tule mieleen… Lähinnä kirkko ja musta surma. Jopa maailmansodat olivat kirkkoon ja unioniin nähden suoranaisia siunauksia Euroopalle, joka nousi sotien jälkeen tuhkasta kuin Feenix-lintu ja teki lopulta yhdessä töitä kommunismin pysäyttämiseksi. Kirkon raameihin on asetettu nyttemmin jotakin uutta, joka kumma kyllä seuraa hyvin pitkälti edeltäjänsä jalanjälkiä. Se vain on Euroopalle jopa vaarallisempi kuin kirkko, kommunismi ja rutto yhteensä… 

Katolinen kirkko repesi aikanaan kahtia ja perustettiin kaksi omaa lahkoa, jotka sitten vuosisatojen mittaan ovat toistensa päälle syljeskelleet. Samoin uhkaa käydä myöskin Euroopan unionin kohdalla. Toinen puoli pitää EU:sta, toinen Euroopasta. Tuota jo alkanutta repeämää vain eivät tahdo ”kirkkoisät” huomioida ja he levittelevätkin koreita mattoja sitä piilotellakseen. Vaikka matossa lukee ”Eurooppalainen yhtenäisyys”, ei se railoa korjaa, vaan päinvastoin.

Uskokaa tai älkää, katolinen kirkkokin vakuutteli kristityn maailman yhtenäisyyttä loppuun saakka ja rankaisi vastavirtaan uivia minkä kerkesi. Se kiisti eriävän mielipiteen olemassaolon tai ainakin piilotti sen mm. väkivalloin, sensuurilla sekä jumalan pelolla keräten kuitenkin veronsa kuten siihenkin asti. Kirkon repeäminen kahteen osaan alkoi sanoista, tai oikeammin sanasta, tarkemmin ”pojasta”. Euroopassa ”pojan” tilalle voisi laittaa esimerkiksi ”kansallisvaltion suvereniteetin”. Nikealainen uskontunnustus löytää verrokkinsa nykyisistä EU:n lakikirjoista ja ”yhteisistä periaatteista”. Isä Juncker on ylpeä katsellessaan mallasviinoista kieroon menneine silminensä lastensa aherrusta ”taivaan valtakunnan” eteen.

Sanoista on nykyisinkin kiinni. Sanoista ja niiden tarkoituksista. EU:n agendaan kuuluu paljon sellaista, joka on räikeästi ristiriidassa jopa itsensä kanssa. Hyvänä esimerkkinä monikulttuurisuus, jonka vaaliminen nähdään erityisen tärkeäksi asiaksi. Jos olet eri mieltä, saat rangaistuksen. Kuten Unkari tulee saamaan oman rangaistuksensa, myöskin EU on jo asetettu ”kirkonkiroukseen” kansallismielisten toimesta. Suuri skisma on täällä ja historia toistaa itseään! Palvonnan kohde vain on vaihtunut puusta veistetystä juutalaisesta rahaan ja vapaiden muurareiden työstämät kirkot baabelin tornia muistuttavaan temppeliin, johon rahvaalla ei ole asiaa. Erilaisia etäpisteitä toki on perustettu, joihin sitten perus-mauritkin saavat astua sisään, nimittäin verovirastot ja pankit. Uhrilahjamme otetaan vastaan kiitollista esittäen ja halveksuntaa peittelemään pyrkien.

Me olemme rahan ristiretken tiellä ja joko käännymme globalisaation ja kapitalismin maailmanlopun kulttiin tai katoamme maan päältä. Katoamista odotellessa voimme tottakai ihmetellä jalkapuusta kuinka hurskaat uskovaiset, sunnuntaisin kolehtiin kaiken tarjoava seurakunta tekee työtään kirkkonsa eteen. Viikingit taistelivat satoja vuosia kristinuskoa vastaan, mutta me olemme alistuneet 23 vuodessa. Ei jää juuri ”saagoihin” kehuttavaa jos lopputulos on tämä…

Eurooppalainen uskontunnustus

”Me uskomme rahaan, pahan alkuun ja juureen, koska muuta ei ole tarjolla, Eripuran ja valkoisen kansanmurhan tuojaan, ja yhteen herraan, Junckeriin, ja tämän kätyreihin, joka valittiin kansan kärsimykseksi, EU:n herrojen keskeltä, Epätavallinen mulkku tavallisten mulkkujen joukosta, pahuus pahasta, valittu, ei äänestetty, johon eittämättä kiteytyy kaikki se paha joka unionista ja kulttuurimarxismista on saanut syntynsä, Joka meidän kansalaisten tuhoksi, ja sen tähden syljeksii alas norsunluutornistaan, Kännissä kuin ankka ja joka Eurooppalaisvastaisten voimien masinoimana pääsi johtajaksi, Meidän päällemme hän ruttonsa laskee sinisilmäisten kansalaisten aikana, Ei perkele kuole kirveelläkään, mutta käskee koko mantereen kaivamaan oman hautansa, ja jos lapio katkeaa, heittää hän uuden, Istuu rahakasan päällä ja tuomitsee koko Euroopan kuolemaan, ellei joku jumalauta pistä stoppia tälle sekoilulle!

Uskottava se on, kaiken tuhannen pillun päreiksi pistävään ja jälleenrakennukseen pakottavaan, joka lähtee vasta sitten, kun jollakin hermo palaa ja ysimillinen burana löytää maalinsa, Sille se on kumarrettava, sille tai muuten napsahtaa tuomio ja julkinen halveksunta, joka puhuu pankkimaailman lauluja. On vaikea uskoa miten koko seurakunta on tähän paskaan haksahtanut, 1995. Tunnustamme että vituiksi meni ja se on omaakin syytämme, Odotamme koko paskan kaatumista ja parempaa huomista.”

Petri Perta

 

12 thoughts on “Kolumni: Euro-uskonto on repeämässä kahtia ja kirkonkirouksetkin on jo asetettu!

 • 31.7.2018 at 15:25
  Permalink

  Globalistit ja heidän aivopesemä viherkommunistinen suvakkilauma toitottaa samaa tuubaa.
  Ei ole vaihtoehtoa EU:lle,
  monikulttuurisuus on rikkautta.
  Itsenäinen kansallisvaltio ja oma kulttuuri vie 30-luvulle!
  Rasisti ja natsikortteja lentää kun eivät osaa ajatella realistisesti maailmaa.
  Haluavat tuhota länsimaisen kehityksen saavutukset. Tuloksena on vain jättimäinen ”shithole”, eurooppalaisten kalifaattien sotaisa helvetti.

  Reply
 • 31.7.2018 at 15:33
  Permalink

  Uskonnollinen allegoria ei ole ollenkaan hassumpi, koska siitähän loppujen lopuksi on kysymys. Eurooppaa tuhovoimilta pelastamaan nousseet tekijät ovat saaneet jo vakavasti otettavia mittasuhteet ja tilanteen soisi näkyvän myös Suomessa, jossa puolueet, mediat ja viranomaiset ovat sairaalloisen EU-uskollisia. Perustuslakiin häpeällisesti ja ilmeisen laittomasti ujutetut EU-merkinnät olisi sieltä saatava ensi tilassa pois.

  Reply
 • 31.7.2018 at 15:45
  Permalink

  Valkoisen väestön KANSANMURHA on tapahtumassa.
  Kun ”Suomi” täyttää 200 vuotta täällä sijaitsee kalifaatti jossa ei valkonaamoja näy!
  Suomi Finland R.I.P.

  Reply
 • 31.7.2018 at 17:06
  Permalink

  Maanpetoksellinen, EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista valkoista kansanmurhaa toteuttava punaliberaali punaporvarihallitus Brysseliä nuoleskellen on viherkommunistien kanssa samassa veneessä.

  Reply
 • 31.7.2018 at 19:10
  Permalink

  Koko EU-hanke on jälleen yksi osoitus siitä, että Herra Eurooppa on se luuseri, joka se tulee olemaan maailman loppuun saakka. Eurooppa on luuseriporukka, joka on sotinut kaksi maailmansotaa keskenään vetäen mukaansa kaikki lähes kaikki maanosat mukaansa taaten näin, että noista sodista käytetään määritelmää, ”Maailmansota”, On myöskin merkillepantavaa, että Eurooppa on vetänyt molempiin sotaansa mukaan väenväkisin Amerikan Yhdysvallat, jonka on täytynyt uhrata miesvoimaansa eurooppalaisten hölmöjen vuoksi, jotka ovat laittaneet tuon kulmakunnan asiat sekaisin. 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa Yhdysvalloissa hymähdeltiin Euroopan pienille ruhtinas- ja kuningaskunnille, jotka vähäväliä kävivät jonnin joutavia keskinäisiä selkkauksia ja sotia, pelkistä arvovalta syistä ja pikku sieluisuudesta. Ennen kumpaakin maailmansotaa Yhdysvalloissa vaikutti vahvana ”America First” -liike, joka kampanjoi ja lobbasi aktiivisesti Yhdysvaltain pysymistä Euroopan kummankin maailmansodan ulkopuolella osallistumatta noihin hulluuksiin millään tavalla. Kuinka ollakaan molemmat presidentti Rooseveltit Theodor (1858-1919) ja Franklin D. (1882-1945) ajoivat voimalla läpi politiikan, joka velvoittaa Yhdysvallat osallistumaan täydellä sotateollisella ja sotilasvoimillaan kumpaankin sotiin eli WWI ja WWII.

  Reply
 • 31.7.2018 at 21:03
  Permalink

  Eikös juurikin aitojen kristillisten arvojen polkeminen ( reformaatio 1517) ole johtanut tähän nykyiseen hulluuteen? Homosaatioon, islamisaatioon, monilkulttuurisuuteen ja vihervasemmistolaiseen maa äidin palvontaan? Jumala on Euroopassa korvattu evoluutioteorialla, ilmastonmuutoksella ja haittamaahanmuutolla, koska se on kuulemma ihmisoikeus tulla eurooppaan sosiaalisiirtolaiseksi. Euroopan unionin hymni on sekin täysin okkultistnen laulelma. Juuri Juncerin ja kumppaneiden vapaaamuurariveljesten saatanan palvojien mieleinen rienaus.
  Katolinen kirkko jakaantui 1054 ortodokseihin ja katolilaisuuteen. Ne molemmat palvovat yhä pyhimyksiä ja kuvia, joista refermaatio puhdistui. Rooman katolinen kirkko palvoo taivaan kuningatarta mariaa, jota ei tule sekoittaa Jeesuksen Kristuksen maalliseen äitiin, vaikka katolinen porttokirkko muuta väittää. Katolisen kirkon maria on itseasiassa muinaisen Egybtin jumalatar äiti-isis.
  Katolisen kirkon paavi ajaa maailmaan synkretismiä, jonka tavoite on krislam. Kristinuskon ja islamin yhdistäminen. Siis krislamilainen teokratia, jota Euroopan unioni Rooman katolisen kirkon paavin käskystä voimakkaasti ajaa masinoidessaan haittamaahanmuuttoa islamilaisista maista eurooppaaan.
  Kun jonkin maan armeija on heikko se korvautuu jonkin muun maan armeijalla. Kun uskonnon asema on heikko, se korvautuu jonkin muun maan uskonnolla.
  Jo reformaation isä Luther varoitti islamin ja paavin porttokirkon vaarasta. Silloin se tajuttiin jopa poliittikkojen osalta. Suomi rakennettiin menestyväksi koti, uskonto ja isänmaa- arvoilla. Nimen omaan reformoidulla kristillisellä uskolla.

  Reply
 • 1.8.2018 at 11:22
  Permalink

  Minulla on kahden vuoden rahantarve kotona käteisenä. Toivottavasti muillakin on. Sillä pankkien romahdus on lähempänä kuin kukaan teistä arvaa. Olisi Suomen onni jos suomalaiset nostaisivat käteistä niin paljon että puolen vuoden (jopa vuodenkin) talousmenot voitaisiin maksaa käteisellä. Sen jälkeen eurooppa ja pankit saisivat romahtaa. Eikä se juuri vaikuttaisi talouteemme. Kunhan vain yritykset ymmärtäisivät olla viemättä rahoja pankkiin. Meidän oma yhteiskuntamme pyörisi kuten ennenkin.

  Voitte olla varmoja että tämä tapahtuu pian. Ehkä jo ennenkuin lumi sataa maahan. Jos olette yhtään seuranneet mitä euroopassa tapahtuu tai mistä EU-johtajat tappelevat, niin ymmärrätte että kabineteissa ja neuvottelupöydissä ei ole kuin riitaisia henklöistä jotka kaikki halauaisivat olla johtajia. Ja kun Juncker yllättäen kuolee (sydänkohtaukseen) niin mantelinperijöitä on liikaa. Ja kun valtiotkin jo benelux-maissa tappelevat keskenään ranskan kanssa niin sisällissota EU:ssa on valmis.

  Pitäkää käteisenä ainakin se ”toimintatonni”. Sillä pärjää pitkälle sen jälkeen kun pankkitlit jäädytetään.

  Reply
  • 1.8.2018 at 14:03
   Permalink

   2 vuodeksi rahaa (osa kultana), vuodeksi evästä 2 ihmiselle ja mökki lapissa jonka lämmitys ei ole riippuvainen sähköverkosta + ase ja patruunoita edellisten välttämätömyyksien puolustamiseen.

   Nämä löytyy itseltäni. Antaa EU-paskan kaatua ihan rauhassa, tältä tontilta on turha tulla EUnukkien kyselemään yhtään mitään apuja mihinkään KUN tämä fantasiamaailma lopullisesti hajoaa käsiin.

   Reply
 • 1.8.2018 at 14:19
  Permalink

  Unohtui edellisestä: Todella hyvä kirjoitus Petriltä! Totuus EU-mafian toiminnasta on saatava ihmisten tietoisuuteen jotta mahdollisimman moni ymmärtää varautua tulevaan kaaokseen. Globalistien käsissä oleva valtamedia ei tätä sille kuuluvaa tehtävää tule koskaan suorittamaan vaan jatkaa EU-fantsukoiden ylistämistä hamaan loppuun saakka.

  Reply
 • 2.8.2018 at 06:36
  Permalink

  Vatikaani tietää asian oikean laidan, koska ns. fatiman ilmestys kertoo sen. katolinen uskonto ja kristinusko tulevat tuhotumaan uuden globaalin verisen ääri islamilaisen uskonnon ja nousun myötä. Tuota viimeistä ennustusta katolinen kirkko ei ole julkaissut juuri tämän takia. Elämme jänniä aikoja Euroopassa ja veri tulee virtaamaan valtoimenaan muutaman vuoden sisällä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.