Nykysuomen haastateltavana Mauri Peltokangas – ”Periksi en anna ennen kuin sydänkäyrä on suora”

Mauri Peltokangas on verrattain lyhyessä ajassa noussut etenkin kansallismielisten tietoisuuteen suorasukaisuutensa ja välittömän rehellisen kielenkäyttönsä vuoksi. Perussuomalaista kuntapoliitikkoa Kaustiselta on totuttu näkemään niin terävillä youtube-videoillaan kuin sosiaalisessa mediassa kommentoimassa yhteiskunnan epäkohtia aina maahanmuutosta maatalouteen. Nykysuomi sai miehen haastateltavakseen ja jälkeä syntyi…

Mitä kuuluu Mauri Peltokangas?

Kiitos ihan hyvää. Helleaalto hellii tällaista realistiakin. Kerkesin hieman lomailla ja ladata akkuja syksyn koitoksia varten.. paljon on mielessä ja päätin, että puhallan mielipiteeni ulos vaikka esim. Fb bannaa totuudenpuhujat. Periksi en anna ennen, kuin sydänkäyrä on suora.

Olet varmasti seurannut silmä tarkkana kotimaan politiikkaa. Mitä mieltä olet hallituksen toimista viimeisen vuotensa aikana?

Sipilän hallitus on historiamme isänmaavihamielisin porukka. Lähes kaiken ovat onnistuneet murjomaan pilalle. Kukaan täysjärkinen ei voi totisella naamalla tämän hallituksen aikaansaannoksia kehua.

Näetkö opposition olleen tehtäviensä tasalla ja haastaneen hallitusta kuten sen tulisi?

Oppositio on osin meuhkannut kuten pitää. Lähinnä tämä on jäänyt nykyisen perussuomalaisen eduskuntaryhmän harteille. Esim. demarit huutaa vain vaalit silmissä, muutoin vetävät samaa integraatiopolitiikkaa, kuin hallituskin.

Mitä mieltä olet Suomen harjoittamasta maahanmuutto- ja pakolaispolitiikasta ja kuinka sitä tulisi korjata?

Tähän menisi viikko vastata. Täysin väärä linja meillä on tällä hetkellä. Olemme pohjoisen Euroopan löysin maa aiheen tiimoilta. Uskallusta puuttuu ja munat huosuista ministereiltä… oma lyhyt kaavani on esim. tuossa.. tuo mielipiteeni tietenkin poistettiin vihapuheena mutta joka haluaa voi lukea omalla vastuulla.

Toimituksen huomio: Peltokangas sai linkin takaa löytyvän kirjoituksen vuoksi kuukauden bannin facebookkiin.

Millainen hallituskokoonpano olisi Sinun mielestäsi paras Suomelle tällä hetkellä?

Kansallismielinen hallituspohja.

Jos nyt tulisi laittaa veikkaukselle vetolappu sisään, mitkä kolme puoluetta olisivat eduskuntavaalien kolmen kärki?

Toivon, että kansa ymmärtää minne olemme menossa. Nykyinen Perussuomalainen linja ansaitsee mielestäni kansan luottamuksen ja pääministerin paikan. Muuten sanon kysymykseen, että kansa päättää. Itse voisin tehdä yhteistyötä minkä tahansa puolueen kansallismielisten henkilöiden kanssa.

Olet lupautunut tarvittaessa eduskuntavaaliehdokkaaksi. Onko vielä selvillä oletko ehdolla?

Ei ole selvillä. Odotan kesän lopulla miten käy. Meillä on paljon hienoja tyyppejä mistä valita. Porukka päättää. Siihen tyydyn.

Jos saisit muuttaa pysyvästi kolme asiaa Suomessa, mitkä ne olisivat?

Voi.. en millään pysty vain kolmea asiaa miettimään kun muuttaisin kymmeniä ja taas kymmeniä mutta tässä jotain….

Maahanmuuttopolitiikan täydellinen remontti. Tällä vaikutamme satoihin asioihin maamme talouden osalta.

Nuorison, eli tulevaisuutemme huomiointi tulee saattaa aivan eri tasolle. Tänään heitä potkitaan päähän esim. opiskelijoita pakotetaan velkaantumaan ym. täysin järjetöntä.

Miljoona suomalaista on tavalla tai toisella taloudellisissa ongelmissa. Tämä täytyy saada ratkaistua välittömästi. Esim. 90- luvun laman uhrit on päästettävä jo vapauteen heille aiheutetusta suunnitelmallisesta velkaloukusta. Jokainen tietää miten asiat meni, kukaan ei tee asialle mitään.!

Jos saan neljännen vääntää niin sanoisin vielä. että maataloutemme alasajo on lopetettava. Se jos jokin on maan huoltovarmuudelle tärkeää.

Olisitko pyydettäessä valmis europarlamenttivaaliehdokkaaksi? Jos kyllä, miksi ja jos ei, miksi?

Pyydettäessä kyllä. Koska mielestäni parlamentissa voisi istua Suomestakin mies, joka sanoo Junckerille aika ajoin, että haista sinä globalisti suunnittelminesi ryöstää itsenäisyytemme pitkä paska.

Mitä tulee mieleen seuraavista sanoista:

-Lähi-itä 

kansanvaellus

-Euroopan unioni

Turha himmeli

-Punainen risti

Osin huijaus

-Loikkarit

Sininen alamäki

-Eriarvoisuus

Nykyään termiä käytetään väärin

Tahtoisitko lähettää terveisiä Nykysuomen lukijoille?

Kyllä! Mahtavaa kesää kaikille ja muistakaa puhua asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Tämä maa nostetaan ylös vielä.

Kiitos haastattelusta Mauri Peltokangas!

7 thoughts on “Nykysuomen haastateltavana Mauri Peltokangas – ”Periksi en anna ennen kuin sydänkäyrä on suora”

 • 25.7.2018 at 11:14
  Permalink

  Maurilta toivoisi samaa kuin muiltakin politikoilta: tekoja. Puheita ja maailmaa syleileviä ajatuksia sekä tosiasioiden esiintuomisia on nähty jo aivan liikaa. Nyt pitäisi olla puheissa ratkaisumalleja ja suunnitelmia niistä asioita mitkä muutetaan ja miten ne muutetaan.

  Populistiset lausunnot eivät tuo parempaa tulevaisuutta yhtään lähemmäs. Ja jos olette seuranneet juttuja niin samanlaisia lausuntoja on Jussi antanut koko olemassa olonsa ajan. Usein verhoten ne ”läpäski”.

  Maurille kuitenkin kiitos siitä että tuo epäkohtia ja asioita esille. Mutta nyt tarvitaan tekoja, ja korajauksia. Puheet eivät muuta mitään.

  Reply
  • 26.7.2018 at 17:55
   Permalink

   Kyllä Maurilta tekoja löytyy. Joka muuta väittää niin puhuu palturia.

   Reply
 • 25.7.2018 at 14:25
  Permalink

  Samanlaisia äijiä koko puolue täyteen niin ääneni lähtisi heti tulemaan kohti, sääli vain että yksi mies ei puoluetta tee.

  Reply
 • 25.7.2018 at 19:41
  Permalink

  Mauri Peltokangasta voi pitää OIKEAN suomalaisen miehen perikuvana, joka on kuin dinosaurus wanhalta liitukaudelta, joka on ”säilynyt” hengissä ”nykyaikaan”, jolloin ”faunassa” on kaikki muuttunut perinpohjin ja näin hän on metafooransa kaltainen harvinaisuus menneiltä ajoilta, jolloin miehen sanaan luotettiin ja se piti sekä vieläpä se oli lakikin.
  Mauri Peltokangas on hyvä mies ja minä olen justiin samanlainen kuin hän… …”Vitsihuumoria!!!”

  Reply
 • 26.7.2018 at 02:01
  Permalink

  Petussuomalaisia haukutaan yhden asian puolueeksi. Se yksi asia vaan sattuu olemaan kaiken perusta. Haittamaahanmuutto tuhoaa suomalaisen kulttuurin, sivistyksen, demokratian, ihmisoikeudet, tasa-arvon ja KAIKEN mitä viimeisen 300:n vuoden aikana on ihmuskunnan hyväksi aikaan saatu!
  Kansanvaihto kusee kaiken, siksi kyseessä ei ole yhden asian politiikka.
  Kyse on ELÄMÄSTÄ TAI KUOLEMASTA!

  Reply
 • 27.7.2018 at 02:23
  Permalink

  Peltokangas on henkilö joka omaa taidot ja asenteen laajan kansanryhmää etujen ajaksi. Supliikki kaveri jonka takki ei lepata kovissakaan löylyistä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.