Reijo Tossavainen: Punaviherliberaalit jakavat kansakunnan hyviin ja huonoihin ihmisiin

Alma-tutkimus kertoo, että suomalaisten mielestä Suomen suurin uhka on nyt kansakunnan jakautuminen kahtia. Se syrjäyttää perinteiset uhkat, kuten esim. työttömyyden, terrorismin ja ilmastonmuutoksen.

En ihmettele tulosta, sillä myös omien havaintojeni mukaan mukasuvaitsevaisuus ja siitä johtuva vastakkainasettelu ovat lisääntyneet.

Perinteisesti kärjistyneitä ja ihmisiä jakavia mielipiteitä ovat esittäneet ääriryhmät vasemmalla ja oikealla. Nyt myös itseään suvaitsevina pitävät punaviherliberaalit syyllistyvät samaan. Eli jos olet eri mieltä, joudut välittömästi kaikenlaisen vainon kohteeksi. Siinä ei auta edes sekään, että mielipide on esitetty kauan sitten. Porin jatsien esimerkki on sitä hyvin kuvaava. Punaviherliberaaleista näkemyksistä poikkeaminen johtaa helposti kenttäoikeuteen, jossa syytetyllä ei ole puheenvuoroa.

Kansakunta jakaantuu pääasiassa kahteen ryhmään: omassa kuplassaan meuhkaavaan ja arjen tosiasiat kieltävään punaviherliberaaliin parempaan väkeen ja sen ulkopuolella nykyistä maailmanmenoa ihmettelevään tavalliseen rahvaaseen.

Some on mahdollistanut sanomien vapauden myös niille, joilta se on aiemmin pääosin estetty. Tämä jurppii agendajournalisteja ja heidän hengenheimolaisiaan, ja he hyökkäävät aina vain kiivaammin somessa toimivia kohtaan. Agendajournalistit ovat nyreissään ja käyvät kuin sopulilauma eri tavalla ajattelevien kimppuun, sillä heidän yksinoikeutensa olla oikeassa on mennyttä. Perinteinen agendamedia on siten pitkälti osallinen tilanteen kärjistymiseen.

Agendamedialla on keskeinen vaikutus kansakunnan kahtiajakoon. Tulevaisuus näyttä jopa nykyistä pimeämmältä, sillä Tampereen yliopistossa toimittajiksi opiskelevista puolet ilmoittaa puoluekannakseen vihreät. Vasemmistoliittoa kannattaa neljännes.

……

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

8 thoughts on “Reijo Tossavainen: Punaviherliberaalit jakavat kansakunnan hyviin ja huonoihin ihmisiin

 • 18.7.2018 at 11:48
  Permalink

  Jänittävää, miten kieroja ja manipuloivia nuo viherpunikit osaavat olla, kun kerran maailman mahtavin vaaleilla valittu valtionpäämieskin laitetaan melkein polvilleen kierosti viritettyjen valehtelu- ja liioittelu-kampanjoiden avulla. Miestä arvostellaan nyt kovasti siitä, ettei Putinin vierellä suostunut myöntämään sitä median rummutamaa narratiivia, että hänen valintaansa johtaneet vaalit olisivat olleet merkittävällä tavalla Putinin joukkojen käpälöimät. Trump ei usko tuohon teoriaan ollenkaan, vaikka jonkin verran Venäjä-lähtöisellä tiedotuksella on ollut merkitystä. Monia ovat venäläisten välittämät tiedot kiinnostaneet, koska valtamedia ei tietenkään päästänyt läpi mitään Hillary Clintonia vaurioittavaa tietoa. Typeryydellään valtamedia jopa aiheutti sen, että sensaatioaines Clintonista levisi entistäkin lennokkaammin somessa.

  Kaikki, mihin viherpunikit koskevat muuttuu lopulta mädäksi, koska ne ovat kuolemankultti.

  Reply
 • 18.7.2018 at 12:43
  Permalink

  Punaviherkommunistit marssivat sionistiglobalistien riveissä toteuttamassa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista valkoista kansanmurhaa.

  Reply
 • 18.7.2018 at 15:08
  Permalink

  Aivan samaa kuin sonni pahoittelesi itse saamaansa särkyneiden esineiden määrää porsliinikaupassa, jossa nimenomaan se itse olisi mesonut.
  Punavihreät ja globalistit ovat ”hyvyydessään ja jälkimmäiset rahan ahneudessaan kierotuneita ihmisiä.

  Reply
 • 18.7.2018 at 15:24
  Permalink

  ”..sillä Tampereen yliopistossa toimittajiksi opiskelevista puolet ilmoittaa puoluekannakseen vihreät. Vasemmistoliittoa kannattaa neljännes.”
  Ai se tilanne on noinkin paha, siis riippumattoman tiedonvälityksen kannalta.
  75% kirjoittaa poliittisesti värittyineitä juttuja ja jäljelle jäänyt 25% on varmasti kovan ryhmäpaineen alla, jos eivät sitten myötäile vapaaehtoisesti.
  Jokainen saa kannattaa mitä puoluetta tahansa, mutta poliittisesti väritetyt jutut, ym. mielipidekyselyt syövät vain tiedoitusvälineiltä viimeisenkin uskottavuuden.

  Media on vasemmistolla ja se näkyy myös jutuissa.
  Olisi pelottava ajatus näillä näytöillä, jos he olisivat vallassa.
  Täällä on jo tarpeeksi syyllistämistä ja vastakkainasettelua, usein kaiken vastustaminen ei johda mihinkään.
  Ei minulla vasemmistoa vastaan ole mitään, siellä on pitkä valehtelemisen ja agitoinnin historia, eivät he osaa tehdä paremmin.

  Reply
  • 18.7.2018 at 15:30
   Permalink

   Ei sitä suotta kutsuta myös paskemmistoksi. Ja mitä osaamista voi edes odottaa kateuteen, katkeruuteen ja murhanhimoon perustuvan ideologian kannattajilta? Ideologian jonka kuolonuhrien saldo on n. 100 000 000, siis sata miljoonaa ihmishenkeä. Siinä sitä osaamista.

   Reply
 • 18.7.2018 at 17:09
  Permalink

  Agendamedian röyhkeys ja härski valehtelu on pöyristyttävää. Joka ikinen päivä samat vasemmistolle rakkaat mielipiteiden muokkaus yritys teemat: Trumpin ja Putinin haukkuminen, Putinin Venäjällä pelottelu, Naton ylistys, lgbt, ilmastonmuutos, kierrätys, lihan syönnin demonisointi, kasvis syönnin jumalisuus, julkkisten tissit ja perseet.. Agendajournalistit ovat Sirolaopiston tiedotus opin kurssin käyneiden taistolaisten jälkeläisiä ja muita senkaltaisia potilas statuksen omaavia avohoitopotilaita.

  Reply
 • 18.7.2018 at 18:55
  Permalink

  Is hupitoimittaja Paananen meni tänään venäläisen satiirilehden miinaan samoin kuin hs.
  Väitti satiiria valeuutiseksi.
  Hs hupitoimittaja 0.0 Saarikoski sai myös nenilleen.
  Hyvä että sika ampui takaisin

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.