Nykysuomi kysyi: Onko Juha Sipilä oikea ihminen toimimaan politiikassa? – Vastaus oli tyrmäävä…

Pääministeri Juha Sipilä SuomiAreenan keskustelussa kertoi ajoittain kyseenalaistaneensa sen, onko hän ollenkaan oikea ihminen toimimaan politiikassa. Vastauksia tuli lukuisia eikä Sipilää kohdeltu lukijoidemme toimesta silkkihansikkain, vaan vastaus päinvastoin tyrmäävä EI.

Lukijoidemme vastauksista päätellen Sipilä ei ole erityisen pidetty sen enempää henkilönä kuin poliitikkonakaan. Vastaukset vaihtelivat lakonisista ”Ei, ei ole ja ei todellakaan” tyyppisistä hieman pidempiin ja yksityiskohtaisempiin, kuten nimimerkin ”pyhä Juha jumalan armosta” kommentti:

– Mitä poliitikolta vaaditaan? Keitetyn spagetin kaltaista jämäkkää selkärankaa, ehdotonta uskoa että oma mielipide ei ole vain oikea, vaan AINOA oikea, sinnikkyyttä viedä tehdyt (omat eli OIKEAT) päätökset maaliin kritiikistä välittämättä, taitoa osata vetää herne nenään ja kiukutella kuin viisivuotias, notkeita sormia joilla näppärästi poimia kaverin taskusta seteli tämän huomaamatta, ylipäätään talousosaamista siitä että ”mun raha on mun raha ja sun raha on mun raha ja teidän rahat on mun rahoja ja hups nyt ne loppu antakaas lisää”. Eli, onko Juha Sipilä oikea ihminen politiikkaan? Totta kai, istuu kuin pieksu paskaan, täydellinen poliitikon perikuva.

Jostakin kummallisesta syystä myöskin termi ”lestamafia” nousi esiin Sipilästä kysyttäessä. Termiä käytettiin mm. vastauksessa nimimerkin ”Tulos_tai_ulos” kommenttiin, jossa todettiin seuraavaa:

– Sipilä on äärimmäisen masentava ihminen. Se vie minulta kaikki ilo ja elämänhalu/työhalu/motivaatio jne. jne. pelkällä olemuksellaan. Vielä pahempi jos ja kun se jotain puhuu. Ja mitään tulosta ei ole saatu, ei yhtään mitään. Yksinkertaisesti niin masentava+rikollinen etten voi siedä sitä ”ihmistä” millään tavalla, en osaa sanoa yhtäkään hyvä asia siitä ”miehestä”. Onneksi on vaalit kohta. Rukoilen joka ilta ettei tarttis nährä sipilä missään enään vaalien jälkeen.

Vastaus kommenttiin oli vähintäänkin yhtä katkeran sävyinen:

– Lestamafia masentaa muutenkin. Haittaa lahkoon kuulumattomien yrittäjien elämää varsinkin Oulun seudulla ja länsirannikolla todella merkittävästi. Syöpää.

Poimintoja kommenteista

Vastauksia sekä Nykysuomen, että pääministeri Sipilän esittämään kysymykseen tuli satakunta. Kuten sanottua, niistä suurin osa ei ollut kovinkaan mairittelevia ja jotkut kommentoijat äityivät jopa painokelvottomuuksien viljelyyn. Alla muutamia poimintoja kommenteista. Toimitus katsoi velvollisuudekseen kerätä mukaan myöskin kaikki positiiviset tai edes sen sävyiset kommentit.

– Ehkä turhan paljon aikaa käytetty vatulointiin, kavereiden bisnesten tukemiseen ja turhanpäiväisyyksiin.. näin lyhyesti.

– Näin ravustuskauden kynnyksellä tuli mieleen että Kempeleen lestapäälliköstä saisi hyviä(?) rapusyöttejä. Ei tarvinne tarkentaa mitä mieltä tästä suomen tuhoajasta olen?

– ”Onko Sipilä oikea henkilö politiikkaan”
”Onko bensa oikea litku tulen sammutukseen”

– Ei. Sipilä on liikemies jonka tarkoituksena on tehdä itselleen voittoa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

– Liian hyvä poliitikoksi yrittää lyhentää ulkomaanvelkaa ri semmonen käy

Vastaus edelliseen: Kuinka on lyhentänyt. Ottaa miljardi velkaa että saa valtiovieraitaan hyysätä.

– Ainoa oikea paikka tuolle on verkonpaino…..

– Ei Juha Sipilä valehtele kovinkaan paljon. Esimerkiksi vaalislogan ”Suomi yhdessä kuntoon” on vain tiivistelmä lauseesta: ”Suomi rahaeliitin ehdoilla ja yhdessä poliittisen eliitin kanssa myyntikuntoon”.

– Suomi ei tarvitse sinua Juha Sipilä

– Miljonääriksi tsägällä ja kepulikonstein. Niinhän ne kaikki jotka hyvävelisysteemiin pääsevät mukaan. Ja valtakunnan johdossa ovat Bilderbergin eliitin ohjailtavissa.
Pääministerin uran suurimpia idioottimaisuuksia oli tietysti tämä ”annan taloni pakolaisille”, keksiikö kukaan mitään vielä hölmömpää? Ei mitään käsitystä kokonaisuuksista maailmassa kun pitäisi ajaa oman kansan asioita. Yleensäkin politiikkaan hakeutuu aivan liikaa näitä vähä-älyisiä hillotolppamiehiä. Ja miksei naisiakin. Pitäisi olla joku vähimmäisälykkyys eduskuntaan ja etenkin ministeriksi.

– Sipilä ihailee omien sanoijensa mukaan bolsevismia, joten ei takuulla ole oikea henkilö mihinkään politiikkaan…

– Ei. Täysi uskonnolla pisteitä keräävä laskelmoiva”rahamies” Nallekarhumainen lässyttelvä puhetyyli peittää alleen sukulaisiaan suosivan ”setämiehen” …todellisen mafiajohtajan.

– Maapetturi on ennen viety saunan taakse tai laitettu linnaan.. nykyään ne on pääministerinä. Eli ei ole.

– Juha Sipilästä ei ole yhtään mihinkään. Miehellä ei ole minkäänlaista moraalia mihinkään tehtävään Suomessa. Suurin hyöty on minkinrehuksi jauhettuna.
Mm Kalastaja ja vihreiden vihreän Pentti Linkolan mielipide Sipilästä on: ”Täysi idiootti!”

– Huomattavasti paremmin sopii kun ituhippikommari Aalto tai vasuri Rinne,näillä kahdella ei ole mitään todellisuuden tajua,ainoa agenda,verot ylös ja lisää mamuja ,kyllä kansa tyhmä kansa maksaa.

– Nootta ristus sentään, parashan toi o. Ja jos joku hänelle vastaehdokkaksi ilmoittautuu, niin valittajat jättää kuitenkin äänestämättä…
Vakuutuskuori vapahtaa, kun ministerin lusikka nurkkaan kopahtaa, vai miten se meni?

Vastauksista voidaan päätellä, ettei pääministerimme nauti ainakaan tyystin varauksetonta suosiota lukijoidemme keskuudessa. Loput kommenteista voi lukea joko artikkelista tai Nykysuomen facebookista.

Kiitokset vastanneille!

 

2 thoughts on “Nykysuomi kysyi: Onko Juha Sipilä oikea ihminen toimimaan politiikassa? – Vastaus oli tyrmäävä…

 • 18.7.2018 at 11:50
  Permalink

  Harmi etten ehtinyt vastaamaan tähän.

  Mutta sanotaan nyt vaikka niin että henkilö joka ei tiedä omaa paikkaansa ja älykkyysosamääräänsä on täysin johdateltavissa ja muiden juoksutettavissa. Tässä tapauksessa meillä on muka-uskovainen joka rikkoo kymmentä käskyä eikä väistä kuolemansyntejäkään.

  Reply
 • 18.7.2018 at 12:21
  Permalink

  Sama kysely jos tehtäsiin vaikkapa alman toimesta niin kaikki kommentit nuolisi sippaajaan persevakoa.
  Onni että on tämä lehti olemassa, onkin ainoa jota suomessa luen, toki, joskus tulee luettua mv.mediaa mutta ei kovin usein.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.