Poliisi selvitti Porin teknisen keskuksen murron puolessatoista vuodessa – Poiki lisätöitä vuodelta 2014

Porin keskustassa sijaitsevaan Porin teknisen palvelukeskuksen Porinan tiloihin murtauduttiin 26.12.2016. Murtomiehet saivat tiloissa sijaitsevasta kassaholvista saalikseen noin 70 000 euroa käteistä rahaa sekä kuusi uutta, vielä myyntipakkauksessaan ollutta, älypuhelinta.

Lounais-Suomen poliisilaitos on tutkinut tapausta rikosnimikkeellä törkeä varkaus. Erittäin haastava ja monimutkainen esitutkinta on saatu valmiiksi ja se on siirtymässä syyttäjälle kuluvan viikon aikana.

Esitutkinnan perusteella poliisi epäilee murrosta neljää mieshenkilöä, joista vanhimmilla on tilillään jo aiempaa rikostaustaa. Epäillyt ovat iältään n. 20-50 -vuotiaita ja epäillyistä kaksi olivat vangittuna esitutkinnan ajan, joten valtio saattaa kahden vangittuna olleen kohdalla joutua maksumieheksi pitkäksi venyneen esitutkinnan ja siitä seuranneen vapauden menetyksen vuoksi.

Rikosta suunniteltiin poliisin mukaan huolellisesti ja porukka oli tarkoin roolitettu mm. etukäteistiedusteluun paikan päällä. Poliisi kertoo epäilevänsä, että rahasaalis oltaisiin jaettu porukan kesken teon jälkeen, eikä sitä ole onnistuttu saamaan takaisin.

Esitutkinnan aikana on ilmaantunut seitsemän muutakin omaisuusrikosta, jossa samaisen joukon jäseniä olisi olut osallisena. Vanhimmat näistä rikosepäilyistä on vuodelta 2014 ja myös nämä jutut siirtyvät syyteharkintaan kuluvan viikon aikana.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Poliisi selvitti Porin teknisen keskuksen murron puolessatoista vuodessa – Poiki lisätöitä vuodelta 2014

 • 16.7.2018 at 10:32
  Permalink

  Siellä meni veromaksajien rahat rosvoille eikä takaisin saada – koska tehoton poliisi, koska julkinen sellainen – vaan päinvastoin veronmaksajat joutuvat maksamaan lisää.

  Reply
 • 16.7.2018 at 15:32
  Permalink

  Ammattitaidosta päätellen ulkomaalaisia, joita me niin kipeästi tarvitsemme, että tekee oikein kipeää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.