Viimeiset etsinnät vuosi sitten kadonneen Riina Mäkisen löytämiseksi- Katso valokuva, havaintoja voi yhä lähettää

Riina Mäkinen
Poliisi pyysi noin vuosi sitten havaintoja kadonneesta helsinkiläisestä Riina Mäkisestä. Viimeinen havainto Mäkisestä on ABC Kuninkaantie Pernaja -huoltoaseman läheisyydestä Loviisasta 10.–11.5.2017 välisenä aikana. Poliisi suoritti tänään 1.6.2018 viimeisen etsinnän noin 20-vuotiaan naisen löytämiseksi.

–”Mitään uutta ei tänään ilmennyt. Poliisi järjesti vajaa kuukausi sitten vapaaehtoisen pelastuspalvelun kanssa laajan etsinnän, ja tänään olimme vielä kerran ruumiskoiran kanssa etsinnällä noin parin kilometrin säteellä viimeisestä havaintopaikasta. Nämä kaksi etsintää olivat poliisin osalta tältä erää viimeiset toimenpiteet”- kertoo tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Jussi Wahe Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi ei sulje pois rikoksen mahdollisuutta. ”Se on mahdotonta, koska henkilö on kadonnut”- jatkaa Wahe.

Poliisille voi edelleen lähettää tapahtumaan liittyviä havaintoja sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Viimeiset etsinnät vuosi sitten kadonneen Riina Mäkisen löytämiseksi- Katso valokuva, havaintoja voi yhä lähettää

 • 1.6.2018 at 19:22
  Permalink

  Kunpa edes löytyisi, vaikka melkoisella varmuudella ei enää ole edes tunnistettavissa kun vuoden on ollut menehtyneenä.
  Ikävää, että näitä nuoria elämänsä alussa olevia kauniita (ei toki välttämättömyys) naisia katoaa mitä todennäköisemmin humalatilan tai miesten toimesta. Nuoren naisen – etenkin vetävän näköisen – tulisi lähtökohtaisesti olla mahdollisimman epäluuloinen (luonnonvastaisesti) miehen / miesten esittämiin kyydin tarjoamisiin (auto) ym. ehdotuksiin. Lista neuvoja, joita ei voi edes vakavissaan esittää elävässä elämässä ihmisten välisessä kanssakäymisessä pykältäen aina eri sukupuolten väliseen kanssakäymiseen, jossa kipinöi evoluution luoma jännitemomentti.

  Reply
  • 1.6.2018 at 22:43
   Permalink

   Vaikka olisi metsässäkin kuolleena, niin eläimet saattaneet levittää luut ja jäänteet sinne pitkin metsiä. Onhan siellä kohta lisäksi pitkä heinikkokin hankaloittamassa etsintää.

   Reply
  • 2.6.2018 at 10:00
   Permalink

   Kyllä mä naisena osaan aina epäillä ja tuntuu kuin osaisin äänensävyn ja kasvojen ilmeen perusteella lukea ihmisen ajatukset, vaikka oon kuullut olevani kaunis tai seksikäs. Ehkäpä tämä on sitten tullut kotoa jossa mulle on opetettu ettei sellaista ihmistä kohtaan tarvitse olla ystävällinen jonka käytös vaikuttaa epäilyttävältä tai arvaamattomalta vaan heti sanoo ei. Epätietoisuudessa eläminen on pahinta joten toivotaan että tytön kohtalo selviää, vaikka suurella todennäköisyydellä ei ole enää elossa. Teemu Puumalan katoamisesta on kulunut 10 vuotta ja monesti oon epäillyt että pojan kavereilla on osuutta asiaan. Olihan katoamispäivänä pojat viettäneet viimeistä päivää jonkun näistä kaverin asunnolla ja alkoholiakin meni. Jossain välissä syntyi tappelu ja asiasta soitettiin hätäkeskukseen mutta puhelu katkesi. Kyllä tuossa kohin moni epäilisi että jotain häikkää on. Oon lukenut Teemun kavereilla olevan huumetaustaa, mikä nostaa epäilykset pojan kuolemaan liittyen. Katsoin Kadonneet-sarjaa joskus aikoinaan ja yhdessä jaksossa käytiin tämä katoamistapaus läpi. Teemun äidin mukaan poika oli jopa viikkojakin ”kateissa” ja oli taas kotona, joten luotti siihen että poika tulee varmasti kotiin. Herätti tapauksessa myös sen epäilyksen kun kaverit eivät ole kysyneet Teemun äidiltä että onko kaverista kuulunut mitään. Että sellaisia tosiystäviä sitten.

   Reply
 • 3.6.2018 at 10:08
  Permalink

  Oikea paikka aloittaa poliisi tutkinta olisi vapaamuurari looshit. Tyttönen on joutunut poliittisen ja taloudellisen eliitin ihmisuhriksi kokoomuksen Bohemian Grove juhlissa. Stubb on mässäillyt kunnolla lihaa yhdessä orvon , kosken ja muiden saatanan palvojien kera.

  Reply
 • 5.6.2018 at 08:54
  Permalink

  Poliisillahan on tiedossa ja on ollut jopa hallussaan Riina Mäkisen kanssa viimeiseksi, ja katoamisajankohtana ollut henkilö, taparikollinen jonka seuraan tyttö oli ajautunut.Mutta koska humanismi ja ihmisoikeudet, ei munaton poliisi voinut eikä voi tehdä mitään tiedon saamiseksi ulos venkulasta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.