Vakava auto-onnettomuus Aulangolla- Alaikäinen kuoli, yksi loukkaantui

Poliisi sai tiistaina 21:31 aikaan hälytyksen liikenneonnettomuuspaikalle osoitteeseen Aulangon puistometsä, jossa henkilöauto oli poliisin kertoman mukaan ajautunut päin puuta.

Auto oli suistunut tieltä ja osunut oikealla etukulmallaan suureen tammeen. Matkustajana ollut 17 vuotias nuori nainen menehtyi. Kuljettajana toimi 18 vuotias nainen, joka on toimitettu Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä mutta ei epäile alkoholilla tai ainakaan toistaiseksi saadun tiedon mukaan muillakaan päihteillä olevan osuutta asiaan. Poliisi ei tutkinnan tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Vakava auto-onnettomuus Aulangolla- Alaikäinen kuoli, yksi loukkaantui

 • 30.5.2018 at 08:47
  Permalink

  On täytynyt olla vauhtia pikkuisen enemmän kuin 40km/h joka on alueen nopeusrajoitus.

  Reply
 • 31.5.2018 at 00:04
  Permalink

  Nykyään nuoret naisetkin kaahaavat yhtä lujaa ja varomattomasti kuin ”ikuiset murheenkryynit” nuoret miehet.
  Jos päässä on asennevamma ei minkäänlaiset ”parannetut” ja ”pitkitetyt” autokoulut auta asiaa. Miten olisi se 8-kympin lätkä.
  Sen lopetti eduskunta vain siksi, ettei nuorelle kuskille aiheudu traumoja moisesta leimautumisesta. No, tässä sitä sitten mennään ja ruumiita ei lasketa.
  Vaakakuppiin: Elämä toiseen Häpeä. Kumman valitset?
  Siinä nimittäin ennen lähti ajokortti kävelemään kun poliisi sai haaviinsa ”ylinopeudesta” tuoreen kuskin. Itse olen ajanut tuo ”kuoleman merkki” takalasissani ja olen jotesankin erotettavissa Sipilän ja kumpp. ”arvopohjasta”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.