PS:n Riikka Purra ottaa vahvasti kantaa lapsiin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin

Perussuomalaisten poliittisena suunnittelijana, kunnanvaltuutettuna ja Suomen Perusta -säätiön hallituksen jäsenenä tunnettu valtiotieteiden maisteri Riikka Purra ottaa vahvasti kantaa viime aikoina keskusteluissa paljon pyörineeseen aiheeseen: Lapsiin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin. Purran mukaan lapseen kohdistunut penetraatio on tuomittava aina törkeänä raiskauksena. Ikä toimii hänen mukaansa suostumattomuuden osoittimena.

Tämän lisäksi hän vaatii kolmikohtaisessa kannanotossaan seksuaalirikoksista annettavia tuomioita korotettavaksi. Myöskin maahanmuuttajat saavat kannanotossa oman osuutensa:

-”Jokainen törkeään (seksuaalirikokseen) syyllistynyt maahanmuuttaja karkotettava. Tarvittaessa kansalaisuus peruutettava.”

Lähde: Twitter

12 thoughts on “PS:n Riikka Purra ottaa vahvasti kantaa lapsiin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin

 • 4.5.2018 at 15:53
  Permalink

  Kyllähän päättäjät tietävät mikä tilanne on.

  Ei tämä mikään yllätys ole heille.

  Ovat koko ajan tienneet. Päättäjät ovat sellaisia hirviöitä että on vain yksi ja ehdoton ratkaisu asiaan.

  Reply
 • 4.5.2018 at 16:22
  Permalink

  Päättäjien joukossa on niin paljon pedofiilejä ettei mitään tule tapahtumaan. Matupedot antavat eliitin podofiileille savuverhon josta korkeantason päättäjät ja virkamiehet eivät luovu.

  Reply
 • 4.5.2018 at 17:17
  Permalink

  Onko niin, että KKO:n tuomareita kiinnostaa s***i alle 15 v kanssa niin paljon, että tuomiot ovat kiistanalaisia? Jos ”vihapuheista” joissa kritisoisaan islamia saa liki samanlaisia tuomioita kuin näissä seksisuhteissa alaikäisiin, on jossain pahasti vikaa! Jos oikeuslaitoksen päättäjät ei hoksaa sitä, että sharialain mukaan s***i lapsiin on aivan ok, niin TUOMARIT vaihtoon!

  Reply
 • 4.5.2018 at 18:56
  Permalink

  Islamin lakien mukaan tuomarit voidaankin laittaa vaihtoon jos eivät tuomitse niinkuin halutaan. Mikä se oiken on kun varsinkin perussuomaiset on niin innolla tuomassa islamin toimintamalleja Suomeenkin?

  Reply
 • 4.5.2018 at 19:00
  Permalink

  Ei nää tuomiot mihinkään muutu, aina saa niin vähän kuin mahdollista jos on suojaväri!
  Päättäjämme ovat vellihousuja, ovat antaneet pelolle vallan.
  Muslimeja eivät tuomarit uskalla tuomita kun pelkäävät kostoa.

  Reply
 • 6.5.2018 at 01:27
  Permalink

  Erkki Nimimerkki ”Islamin lakien mukaan tuomarit voidaankin laittaa vaihtoon jos eivät tuomitse niinkuin halutaan. Mikä se oiken on kun varsinkin perussuomaiset on niin innolla tuomassa islamin toimintamalleja Suomeenkin?” Hienoo huudella paskannikin takana…bravo…Oletko kovinkin ylpee nyt itsetäsi. Älykkyyttä sinulla ei ainakaan ole nollan vertaakaan.

  Todellakin tuomiot pitäs koventaa…ei kotoperäiset lähettää sinnemist ontullutkin… AINA rikoksentekoväline takavarikkoon… Suomen oikeuslaitos onoikein kunnostautunut paskoilla tuomioilla. Taitaa olla enää ainoa toimiva se korpilaki…

  Reply
  • 6.5.2018 at 05:52
   Permalink

   korpilaki = suora toiminta = guerrilla blitzkrieg

   Reply
 • 6.5.2018 at 07:55
  Permalink

  S*x with 10yo not rape, Finnish court rules in migrant’s case.

  In a case that has triggered public outrage, a top Finnish court has upheld a ruling that s*x between an asylum seeker and a 10-year-old girl didn’t constitute rape. Critics are calling for harsher sentences for child abuse.

  Finland’s Supreme Court rejected a request from the prosecution to appeal a three-year jail term for a 23-year-old man on Thursday. Finnish media identify him as Juusuf Muhamed Abbudin, an asylum seeker, but don’t reveal his country of origin.

  Rikollisen nimi: Juusuf Muhamed Abbudin

  https://www.rt.com/news/425925-finland-s*x-migrant-10yo/

  Reply
 • 6.5.2018 at 22:17
  Permalink

  Koirat, kissat, lapset ja naiset ovat hävinneet 6-0 v. 2015 jälkeen.
  Sanoisin monta rumaa sanaa, mutten viitsi, vaikka se olisi asian ollessa kyseessä äärimmäisen relevanttia.

  Reply
 • 7.5.2018 at 07:30
  Permalink

  Niin mutta kun ne ovat hallituksen, eduskunnan ja tuomiovallan erityissuojeluksessa. Suomalais lapsilla nyt niin väliä..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.