Nainen toivotti hyvää yötä – Facebook poisti julkaisun yhteisösääntöjä rikkovana

Facebookin harjoittama sensuuri kiristyy entisestään.

Kyse on Facebookiin tehdystä julkaisusta, jossa suomalainen nainen toivotti Facebookissa hyvää yötä hymiön kera.

Sosiaalisessa mediassa leviää kuvakaappaus, josta näkyy, miten Facebook on poistanut kyseisen julkaisun yhteisönormeja rikkovana.

Asiaa kommentoineet ihmettelevät, mitä Facebookissa uskaltaa enää julkaista, jos hyvän yön toivotuksetkin jo poistetaan.

Lähde: Facebook

17 thoughts on “Nainen toivotti hyvää yötä – Facebook poisti julkaisun yhteisösääntöjä rikkovana

 • 30.4.2018 at 11:17
  Permalink

  Onko tämän kuvan oikeellisuus tarkistettu ja mistä kun ”lähteenä” on vain Facebook.

  Reply
  • 30.4.2018 at 14:16
   Permalink

   Jewbook on vihollisen hallinnassa -siellä roikkuminen ei ole millääntapaa järkevää.

   Reply
 • 30.4.2018 at 11:58
  Permalink

  Face on sairas joka tapauksessa. En ymmärrä miksi mv -lehti ja kansalainen käyttävät sitä kommentointiin kirjautumiseen.

  Reply
  • 30.4.2018 at 21:56
   Permalink

   Niinpä, mutta nyt MV:ssä se vissiin vaihtuu omaksi osioksi, jonka saa käyttöön maksamalla.

   Reply
 • 30.4.2018 at 12:20
  Permalink

  Ei kai kukaan enää ole fakebokissa? Kaikki tietää että se on viher-vassareiden vallassa ja että se kerään tiedot käyttäjien koneista, aina salasanoja ja pankkitunnuksia myöten. Ja sitten kun on klikattu ”hyväksyn säännöt” niin uhriudutaan sen vuoksi että on saanut bannia.

  Ihminen joka on fakebookissa, sillä on suurempiakin ongelmia kun banni.

  Reply
  • 30.4.2018 at 12:37
   Permalink

   FaKebook, hyvin hoksattu – päivän naurut, kiitos siitä 🙂

   Reply
 • 30.4.2018 at 12:27
  Permalink

  No kyseessä on yö, eli musta, eli Afrikkalainen. Nykyään ei ole värejä olemassa. Ja yö on päivä, ja päivä on yö. Valkoinen esitellään mustana, ja musta valkoisena.

  Reply
 • 30.4.2018 at 13:50
  Permalink

  Opetelkaa uimaan ja Hyvää yötä. Tottakai pitää poistaa, on kirjoitettu rasistisessa mielentilassa.

  Reply
 • 30.4.2018 at 14:02
  Permalink

  Onko ”Yö” rasismia. Siis yöntimotko suvakkien ja juutalaisten silmissä vilkkuvat? Feissari on julistettava täysin paranoidiksi ja skitsofreeniseksi ”alustaksi”, sillä sen nk. ”julkaisupolitiikka” EU:n ja Yhdysvaltain globalistien ja kulttuurimarxististen kommunistien taholta on jo sitä luokkaa, että homma menee jo överimmäksi kuin Spede.
  Tuo tietää automaattisesti sitä, että Zuckerbergerin firma menee nurin, jonka tuo juutalainen alunalkaenkin on itselleen petoksella ja valheella hankkinut aivan kuten mustalaiset ovat hevosmiehiä.

  Reply
 • 30.4.2018 at 15:24
  Permalink

  Selkeästi tarkoitettu Työn Imoa :

  Reply
 • 30.4.2018 at 21:57
  Permalink

  Toivottavasti oli suvakin julkaisu, niin hekin ehkä alkaa pikkuhiljaa tajuta tätä mielettömyyttä.

  Reply
 • 30.4.2018 at 22:12
  Permalink

  fuck the sheissbook.. kommareiden temmellyskenttä

  Reply
 • 5.5.2018 at 01:57
  Permalink

  ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ sitä paholaisen keksintöä eli FB:a. ÄLKÄÄ myöskään KÄYTTÄKÖ WHATSAPPia, koska se on FACEBOOKIN OMISTAMA ja vielä ihmettelette miksi miliisit tulee ovelle tai ihan sisään asti tekemään ratsian vääristä mielipiteistä. HERÄTKÄÄ JO!

  Reply
  • 5.5.2018 at 02:29
   Permalink

   Ja kun haluatte varmistaa, että puheitanne ei tallenneta, poistakaa akku puhelimestanne. Katsokaapas kun onhan niin, että whatsappin kautta voi lähettää haittaohjemia ja näin ollen on varsin helppo kohdistaa tarkkailu tarkasti vain tiettyihin henkilöihin. Puheet tallennetaan ja ne lähetetään pilveen, jossa tekoäly seuloo puheestasi vääriä mielipiteitä, siitä lähtee hälytysviesti polpolle, joka sitten otetaan tarkempaan syyniin. Jos joku luulee tämän olevan paranoidista puhetta, niin olkoon sitten sitä mieltä typeryydessään. Ummikot vain eivät ymmärrä, että joka ikinen sana seulotaan ja tallennetaan, kun puhut jotain näiden mm. facebook tai whatsapp -sovelluksia sisältävien puhelimien läheisyydessä. Lisäksi on mahdollista lähettää pilveen vaikkapa videokuvaa suoraan sieltä missä olet, esimerkiksi paskalla uutisia lukiessasi. Myöskin nämä ohjelmat tarkkailevat sinun nettiselaimen historiaa ja niiden kautta luvattomat käyttäjät puhelimessasi saavat mm. katsella kaikki kuvasi ja videosi. Pitäkää siis suunne supussa siihen asti kunnes olette varmoja, ettei niitä tallenneta. Välttäkää turhat jäähyt, puhutte miesten kesken saunassa ja sillä hyvä.

   Reply
 • 28.8.2018 at 13:57
  Permalink

  Oma profiili poistettiin kokonaan,kun olin laittanut myyntiin hiiliteräspaistinpannun kuvineen!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.