Keskusrikospoliisi edistynyt Paraisten henkirikoksen tutkinnassa – Uusia havaintoja pyydetään

Keskusrikospoliisi ja Lounais-Suomen poliisilaitos ovat jatkaneet tiiviisti viime syksynä Paraisten Österbyntiellä tapahtuneen henkirikoksen selvittämistä.

Hätäkeskukseen tuli 27. lokakuuta kello 10.19 ilmoitus, jonka mukaan Paraisten Österbyntie 9 A:ssa sijaitsevan kerrostaloasunnon parvekkeelta tulee savua ja näkyy liekkejä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle asunto oli jo tuhoutunut tulipalossa täysin. Sisältä löydettiin menehtyneenä vuonna 1997 syntynyt paikkakuntalainen mies.

Asiaan liittyen maaliskuussa on ollut kiinniotettuna paraislainen mies, jonka osuutta tapahtumiin selvitetään. Poliisi on taltioinut tapahtumapaikalta suuren määrän rikosteknisiä näytteitä, joita analysoidaan ja vertaillaan muun muassa asunnossa oleskelleiden henkilöllisyyksien selvittämiseksi.

Poliisi on esitutkinnan aikana vastaanottanut myös yleisön havaintoja tapahtumiin liittyen. Poliisin saaman tiedon mukaan rikoksen tapahtumapäivänä Österbyntie 9:stä poistui talon takana olevan metsän suuntaan hieman ennen tulipaloa nuorehkot kaksi miestä ja yksi nainen.

Poliisi selvittää heidän henkilöllisyyksiään, sillä heillä on todennäköisesti havaintoja tapahtumista, mutta he eivät toistaiseksi ole ilmoittautuneet poliisille. Heidän jälkeensä talosta poistui juuri ennen tulipaloa kiireellä tummiin pukeutunut mies Kalkkitien Tokmannin suuntaan.

Niitä, joilla on havaintoja tai tietoja edellä mainitusta ryhmästä tai yksittäisestä paikalta poistuneesta miehestä 27.10.2017 Paraisten Söderbyn alueelta, pyydetään ottamaan yhteyttä Keskusrikospoliisin puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 041 362 37 87 (arkisin kello 08–16) tai sähköpostilla rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Poliisille voi toimittaa myös muita tulipaloon liittyviä tietoja ja vihjeitä.

Lähde: KRP

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.