Poliisi pyytää vihjeitä: Kuka pahoinpiteli sunnuntaina aamuyöllä parikymppisen miehen Kampissa?

Helsingin poliisi tutkii Kampin metroaseman sisäänkäynnin edustalla Runeberginkadulla sunnuntaina 1.4.2018 kello 4.40 aikaan tapahtunutta pahoinpitelyä, jonka uhri on vuonna 1998 syntynyt mies.

– Rikoksesta epäilty mies löi kahdesti pahoinpitelyn uhria pään alueelle. Uhri kaatui toisen lyönnin seurauksena ja löi kaatuessaan päänsä, johon tuli vakava vamma. Uhri on edelleen sairaalahoidossa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

Pahoinpitelyn uhrin ja hänen naisystävänsä seuraan oli lyöttäytynyt läheisessä pikaruokaravintolassa pariskunnalle entuudestaan tuntematon mies. Miesten välille tuli riitaa, jota seurasi pahoinpitely.

Pahoinpitelijä poistui tapahtumapaikalta viereisen hotellin ja edelleen Lapinrinteen suuntaan. Mies oli ennen pahoinpitelyä kysynyt sivulliselta henkilöltä kyytiä Espooseen.

– Emme toistaiseksi tiedä rikoksesta epäillyn henkilöllisyyttä. Pyydämme kaikkia tapauksen nähneitä tai siitä muuten jotain tietäviä henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin.

Vihjeet voi ilmoittaa Helsingin poliisin väkivaltarikostutkintaan puhelimitse kello 8–16 numeroon 050 562 7405 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 029 541 7935 tai sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Rikoksesta epäillyn tuntomerkit:

– ikä: noin 20–25 vuotta

– pituus: noin 175–180 cm

– lyhyet, mahdollisesti tummat ja ”siilimalliset” hiukset

– roteva/tukeva vartalo

– tumma takki, mahdollisesti sininen Helly Hansenin Softshell -takki, jossa vasemmalla puolella HH-merkintä

– tummat housut

Tapausta tutkitaan pahoinpitelystä ja vamman tuottamuksena. Asiasta ei ole toistaiseksi muuta tiedotettavaa.

Liitteenä on kartta, johon on merkitty punaisella rastilla tapahtumapaikka, mustilla nuolilla henkilöiden siirtyminen tapahtumapaikalle ja punaisilla nuolilla rikoksesta epäillyn poistumissuunta kohti Malminkatua.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Poliisi pyytää vihjeitä: Kuka pahoinpiteli sunnuntaina aamuyöllä parikymppisen miehen Kampissa?

 • 5.4.2018 at 17:00
  Permalink

  Jopa oli taas tuntomerkit. Olisikohan kuitenkin hiukset olleet ”ananas look”

  Reply
 • 5.4.2018 at 17:31
  Permalink

  Jäi epäselväksi oliko tekijä keltainen, musta, punainen, valkoinen vai ruskea.

  Reply
 • 5.4.2018 at 18:30
  Permalink

  3000 valvontakameraa….ukkoli on kuvattu ziljoona kertaa hd:na.

  Reply
  • 5.4.2018 at 20:04
   Permalink

   Niinpä. Valvontakameroita surisee joka sopessa. Polpolla on jälleeen kerran massiivinen peittelyoperaatio, jota verhotaan media näkyvyydellä. Klassinen stasi taktiikka.

   Reply
 • 6.4.2018 at 06:48
  Permalink

  Polpolla taas suuri murhe, kun matu on saanut selkäänsä, ei niitä muuten kiinnostaisi vihjeitä kysellä, jos valko ihoinen Suomalainen olisi kyseessä. Eikös tämä hesan polpo ollut se laitos, jolla vähän meni omat ja varastetut huumeet sekasin?

  Reply
 • 6.4.2018 at 10:11
  Permalink

  Kysykääs vaikka Vihreiltä niitä vihjeitä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.