Hirven salakaato Tervolassa ja hirvenlihahuutokauppa Kemissä

Poliisi sai 18. maaliskuuta ilmoituksen epäillystä hirven salakaadosta Tervolan Reutuaapalla.

Poliisi suoritti tapahtumapaikkatutkintaa ja apuna käytettiin muun muassa miehittämätöntä ilma-alusta. Salakaatopaikalta seurattiin moottorikelkanjälkeä läheisen talon pihaan, jossa oli moottorikelkkoja joiden telanleveys sopi rikospaikalle olleisiin jälkiin.

Taloon suoritetussa kotietsinnässä löytyi 60 kg hirvenlihaa, jonka epäilty myönsi olevan peräisin kyseisestä salakaadetusta hirvestä.

Rikoksentekovälineenä takavarikoitiin kotietsinnän yhteydessä Tikka T3 -hirvikivääri, moottorikelkka sekä löydetyt 60 kg hirvenlihaa.

Moottorikelkka ja Tikka T3 -kivääri vaaditaan menetettäviksi valtiolle rikoksentekovälineinä. Asianosaisten kuulustelut suoritetaan myöhemmin.

Takavarikoitu tarkastamaton hirvenliha huutokaupataan Kemin poliisiaseman etupihalla perjantaina 23.3.2018 kello 13:00.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Hirven salakaato Tervolassa ja hirvenlihahuutokauppa Kemissä

 • 20.3.2018 at 14:13
  Permalink

  Hyvä onpahan yksi vähemmän. Tapettu mikä tapettu, niinhän se Turussakin meni männä elokuussa.
  Hirvi on ihan kiva, mutta tuhoaa talousmetsässä taimikoita ja aiheuttaa hirvikolareita tieliikenteessä. Emme kai kuitenkaan tahdo, että hirviäkin olisi kuin Afrikan mantereella neekereitä, jotka tulevat ensi kesänä Eurooppaan kostuttamaan Angela Merkelin persettä ja mitä tulee muihin Saksan ja Euroopan naisiin, niin se nyt jääköön sanomatta, sillä niin paljon sanottua tulee näitä hulluja aikoja katsellessa.

  Reply
 • 20.3.2018 at 14:14
  Permalink

  No nyt on posliinit saaneet varsinaisen terroristin satimeen -tehtävien priorisointi kohdallaan?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.