Jalankulkija kuoli rekan alle Keuruulla – Poliisi: tahallinen teko

Keuruulla lauantai-iltana tapahtunut jalankulkijan ja raskaan ajoneuvon törmäys näyttäisi olleen jalankulkijan tarkoituksenmukainen teko.

Törmäys tapahtui kello 22.10 aikaan Vaasantiellä. Esitutkinta on kesken, mutta tämän hetkisten tietojen mukaan jalankulkijan epäillään omalla toiminnallaan aiheuttaneen onnettomuuden.

Tapauksen yhteydessä rekan kuljettajalla ei ole ollut mahdollisuuksia välttää yhteentörmäystä. Tapahtumapaikalla on 50 km/h nopeusrajoitus ja alustavien tietojen mukaan rekan kuljettaja ei ole ylittänyt sallittua nopeutta.

1980-luvulla syntynyt keuruulainen mies kuoli yhteentörmäyksessä välittömästi.

Poliisi jatkaa tutkintaa molempien osapuolten osalta.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Jalankulkija kuoli rekan alle Keuruulla – Poliisi: tahallinen teko

  • 19.2.2018 at 17:27
    Permalink

    suomen valtion vika 99% että käveli rekan alle.

    Reply
  • 19.2.2018 at 21:46
    Permalink

    Vois taas pikkasen miettiä tuota otsikointia… onse jumalauta ihme ku tällänenki asia saadaan otsikossa näyttämään taas siltä, että olisi kuljettajan vika. Mutta niinhän se aina menee.. lähtökohtaisesti aina syytetään ammattikuljettajaa

    Reply
    • 19.2.2018 at 23:01
      Permalink

      No nyt sentään ei ole muodossa ”Rekka ajoi” ikään kuin rekat ajelisivat itsekseen ja ihmisiä päin. Siihen menee sentään vielä muutama vuosi.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.