19-vuotias raumalaismies piti alaikäistä naista vankina mökillä Viitasaarella

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi 6.2.2018 raumalaismiehen todennäköisin syin epäiltynä törkeään vapaudenriistoon, kolmeen lähestymiskiellon rikkomiseen, kahteen raiskaukseen, laittomaan uhkaukseen ja ampuma-aserikokseen. Tekojen epäillään tapahtuneen 2017 loppuvuoden ja 2018 alkuvuoden aikana.

Raumalaismies oli Satakunnan käräjäoikeuden määräämästä lähestymiskiellosta huolimatta lähestynyt useita kertoja naista.

Miehen epäillään syyllistyneen vapaudenriistoon sekä laittomaan uhkaukseen pitämällä alaikäistä naista vastentahtoisesti mökillä Viitasaarella.

Mies otettiin kiinni etsintäkuulutuksen perusteella Viitasaarelta. Aseistautuneeksi epäillyn miehen kiinniotto sujui rauhallisesti. Samalla poliisi vapautti vastoin tahtoaan asunnolla olevan naisen, joka on sairaalahoidon jälkeen palannut kotiinsa.

Tässä vaiheessa poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “19-vuotias raumalaismies piti alaikäistä naista vankina mökillä Viitasaarella

 • 6.2.2018 at 16:37
  Permalink

  Hullu. Hulluus koskee ikävästi, myös suomalaisia miehiä, jotka käyttäytyvät kuin lähi-itäläiset naista kohtaan. Se on niin pirun kova paikka, jos nainen lähtee taikka muutoin antaa loparit. Ei siinä auta kaunis puhekaan. Kun miehet pääsisivät jotenkin tälläisen yli se olisi miljoona kertaa helpompaa heille itselleenkin. Rakkaus on sotaan verrattava asia, jossa toisesta huolehtiminen ja murha ovat vain veteen piirretty viiva. Tunteet ovat pinnassa nainen helposti suutuspäissään tai vain muutoin verbaalisesti lahjakkaampana survaisee sanan säilällä niin kohdilleen, että mies murenee jauhoksi ja miehinen kunnia ei myös Länsimaissa ole aivan yhdentekevä asia. Jos henkilö mies tai nainen on patologisesti mustasukkainen, narsisti tai psykopaatti ei tälläiseltä henkilöltä voi odottaa mitään hyvää tapahtuvaksi. Kaikki tapaukset ovat niitä yksittäistapauksiaan, joilla kaikilla on omat ”vivahteensa” ja henkilöhistoriansa.

  Reply
 • 7.2.2018 at 05:18
  Permalink

  Kiinamallinen lopullinen ragaistus ilman paapomisia olisi sopiva tässä tapauksessa tälle ihmishirviölle.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.