Laura Huhtasaari: Poliitikkomme eivät uskalla puolustaa naisten oikeuksia poliittista islamia vastaan (video)

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari ottaa vastajulkaistulla videolla kantaa burkha-kysymykseen. Hän oli ainoana presidenttiehdokkana sitä mieltä, että burkhan käyttö tulisi Suomessa kieltää julkisilla paikoilla. Tämä nousi otsikoihin.

Huhtasaari sanoo, että burkha ei ole vapaaehtoinen valinta, ja kuvailee poliitikkojamme raukoiksi ja pelkureiksi, jotka eivät uskalla puolustaa naisten oikeuksia poliittista islamia vastaan.

Mitä muuta Huhtasaari puhuu esimerkiksi feministisestä ulkopolitiikasta ja Ruotsin raiskauksista, sen voit katsoa oheiselta videolta.

Lähde: Facebook

Katso myös:

3 thoughts on “Laura Huhtasaari: Poliitikkomme eivät uskalla puolustaa naisten oikeuksia poliittista islamia vastaan (video)

 • 24.1.2018 at 19:04
  Permalink

  Laura puhuu asiaa. Päättäjämme ovat vellihousuja, pelolle nimenomaan on annettu valta!
  Jos maassamme ei halua toimia tasa-arvon, demokratian, lakien ja Länsimaisen sivistyksen mukaan, voi suksia takaisin sinne SHITHOLEEN!

  Reply
 • 24.1.2018 at 20:35
  Permalink

  Laura on ainut ehdokas, jolla aivot vielä tallella.

  Reply
 • 25.1.2018 at 08:01
  Permalink

  Suomalaisilla poliitikoilla on jalassaan sellaiset ”jatsarit”, että niin mahtuu paskomaan vielä monta vuotta yhteenmenoon. Koko ”suvaitsevaisessa” Lännessä tämä epidemianomainen ruttotauti, jonka taudinkuvaan kuuluu eteneminen aivoihin alta aikayksikön, joka saakin sitten asioista vastaavat laittamaan ”varavoimalan” käyttöön. Eli harkinta siirtyy istumalihasten vastuulle, jota voi verrata hyvin mailerin maitohappoisiin jalkoihin loppusuoralla, jolloin hän ”kangistuu” ja muut vikkelämmät painavat ohi oikealta ja vasemmalta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.