Ilja Janitskin sulki MV-lehden

Ilja Janitskin tiedotti aikaisemmin tällä viikolla, että etsii jatkajaa MV-lehdelle.

Perjantai-iltana Janitskin kirjoitti Facebookiin MV-lehden olevan niin kauan kiinni kuin uusi vastuullinen henkilö löytyy pyörittämään lehteä. MV-lehti kerää päivittäin yli satatuhatta lukijaa, korkean lukijamäärän uskotaan johtuvan lehden räväkästä linjasta. MV-lehti on yli kolme vuotta vanha julkaisu.

Aikaisemmin julkaistusta tiedotteesta kopio:

”MV-lehden perustaja Ilja etsii nyt jatkajaa MV-lehdelle. Iljalla on nyt suuria asioita huolehdittavana omassa elämässään: taistelu Helsingin poliittista poliisia, oikeuslaitosta ja poliittista eliittiä vastaan, sekä omasta henkilökohtaisesta terveydestään huolehtiminen. MV-lehdelle ei riitä sitä huomiota ja energiaa, mitä se tarvitsisi.”

Lue myös:

 

73 thoughts on “Ilja Janitskin sulki MV-lehden

 • 30.12.2017 at 09:19
  Permalink

  Jokainen asiasta perillä oleva tietää, että yksi syypää oli kansallismielisten sisäiset riidat, joita Ilja ei enää jaksanut katsella. Ja suurin syypää kansallismielisten sisäisiin riitoihin oli Olavi Mäenpää, joka on koko ikänsä hajoittanut kansallismielistä kenttää! Tämä Petteri Orpon tukija ja juuri tuoreen väärennöstuomion saanut ukko on pistänyt paskaksi KAIKEN mihin hän on ikinä koskenutkin. Taas se nähtiin. Mäenpää asialla.

  Koettakaa ihmiset ymmärtää, että Olavi Mäenpään kanssa ei pidä olla MISSÄÄN TEKEMISISSÄ, eikä MIHINKÄÄN hänen kirjoitukseensa tai kommenttiinsa pidä ikinä vastata MITÄÄN, eikä uskoa MITÄÄN mitä tämä ammattivalehtelija sanoo!

  Kaiken tämä mädätys- ja hajoitusmenettelynsä lisäksi Mäenpäällä on omat ajojahtinsa ja henkilökohtaiset kaunansa, joita säälimättömästi ja raukkamaisesti ajaa siellä sun täällä, leimaten viattomia ihmisiä ja tuhoten heidän elämäänsä. Vasta viime aikoina ovat ihmisten silmä alkaneet aueta tälle kansallismielisten suurimmalle uhalle ja tuhoajalle, Olavi Juhani Mäenpäälle! Mutta vieläkin aivan liian monet ovat aivan sinisilmäisiä tätä miestä kohtaan ja vielä riittää niitä hölmöjä, jotka uskovat häntä ja menevät hänen pauloihinsa! Varokaa Mäenpäätä! Pysykää erossa Mäenpäästä! Älkää uskoko sanaakaan, mitä tämä liero teille sanoo mistään asiasta – muuten olette ongelmissa.

  Reply
  • 30.12.2017 at 09:36
   Permalink

   Petturi-Mäenpää taas asialla! Ei riitä, että mies veljeilee Petteri Orpon kanssa ja törkeästi väärentää vaaliasiakirjoja, vielä tämä mulkku menee ja edesauttaa MV-lehden tuhoa!

   Eikö kukaan pistä tälle Haritun hullulle ”luuta kurkkuun”?!? Saako tämä pultsari tehdä vuodesta toiseen ihan mitä häntä huvittaa ilman seurauksia?!?

   Reply
  • 30.12.2017 at 10:03
   Permalink

   Oli muuten meikäläiselle ainakin yllätys että tämä itsestään tykkäävä narsisti kuuluu ”kansallispukuisten” klaaniin. Se selittänee tuon käytöksen ja persuvihan mutta ihmettelen MV lehden hehkutusta kyseisen henkilön tekemisistä. On paha myyrä kansallismielisten porukoissa ja kannataisi pitää iso hajurako jo sen takia että kannattaa kokoomusta.

   Reply
  • 30.12.2017 at 10:11
   Permalink

   Ei Olavi ole kansallismielinen eikä se ole vaikuttanut millään tavalla ainakaan niihin ryhmiin joiden kanssa itse teen yhteistyötä. Olavi vaikuttaa ehkä enemmän sielä Turun seudulla. Ja sieläkin voisi ottaa hampaisiinsa Turun Seudun Veden ja tivata miksi Turun seudun ihmisten juomavedestä löytyy viisinkertainen määrä sallittuu nähden Dalaponia. Yhtä kasvimyrkkyä.

   No joo. Joskus katselin niitä Olavin vuodatuksia kun se MV:ssä purki elämäänsä. Täytyy sanoa että on se pitänyt leikekirjoja pitkältä ajalta. No, siinä vaiheessa kun se sanoi ettei halua olla missään tekemisissä ”natsien” kanssa niin mietin että en minäkään sitten Olavin ja laitoin videon kiinni.

   Aikaisemmin olen katsellut Olavin videoita sen valvovan elänlääkärin osalta. Ja täytyy kyllä sanoa että on siinä tyhmä henkilö jos ei edes käyttömaksua ole autostaan maksanut. Eikä sitä katsastanut. Johan jo noilla perusteilla voitaisiin potkaista virasta pois. Jos ei omia asioitaan kykene hoitamaan niin miten sitten muiden?

   Mutta tuosta Olavist vielä, en oikein tiedä kenen asiaa se ajaa mutta julkisuudessa se haluaa olla. Ehkä sillä nuorempana oli jotain hyviäkäin ajatuksia. Mutta nyt se vaan murisee joka puolelle.

   Reply
   • 30.12.2017 at 10:32
    Permalink

    En tiedä missä porukoissa sinä liikut, mutta niissä kansallismielisten porukoissa, joissa minä liikun, Mäenpäällä on sormensa pelissä tai ainakin yrittää pistää sormensa peliin. Kannattaa muistaa, miten monta puoluetta Mäenpää on itse suoraan hajoittanut.

    Mäenpäähän itse ajeli autolla, josta ei ollut vakuutusmaksuja jne. maksettu vaan auto oli ollut ns. seisonnassa! Ja sitten Mäenpää pokkana syyttelee eläinlääkäriä vastaavasta tempusta! Vain Mäenpää kykenee moiseen kaksinaismoralismiin!

    Reply
 • 30.12.2017 at 10:17
  Permalink

  Näm Iljan tempasut on sitten outoja. Ensin se kiristää lukijoita että ”sivut pysyvät kiinni niin kauan kunnes rahaa löytyy” ja nyt sitten sillä että sivut pysyvät kiinni niin pitkään kunnes uusi päätoimittaja löytyy.

  Kyllähän uusia löytyy mutta ne eivät välttämättä halua noudattaa vanhan agenda eivätkä halua maksaa Iljalle mv-ehdestä. Asuminen Andorrassa ei ole halpaa sillä pelkkä residenssin vuosimaksu on melkoinen. Ja jos ei tee mitään, pitää kulutkin jollain kuitata. Eikä sielä saa eds asua jollei ole yksityistä sairasvakuutusta. Sillä Andorra ei tarjoa sairauden varalta palveluita ”ulkomaalaisille”.

  No se siitä. Toivottavasti Ilja hyväksyy jonkun joka siistii mv-lehteä niin että sielä on jatkossa asiaa, kuten ihan alkuaikoina oli. Ja sitten hyväksyy sen että lehdestä ei makseta kertakorvausta eikä jatkuvaa lisenssimaksua. Vaan mainos- ja muut tulot tulevat suoran uudelle päätoimittajalle.

  Reply
  • 30.12.2017 at 19:41
   Permalink

   Melkoisen ylimielistä nimittää moisia tempauksia kiristykseksi, tai suuremmin oudoksua niitä muutenkaan, vaikka toki hiukan erikoisia tilanteita ovatkin. Pitää kuitenkin muistaa, että Ilja on tehnyt tätä tähänkin asti täysin vapaaehtoisesti, hyvää hyvyyttään, harvinaisen kovalla omalla panoksella ja sitäkin kovemmalla kärsimyksellä, ja hänellä on myös oikeus lopettaa toiminta juuri silloin kun haluaa.

   Se että hän antoi mahdollisuuden homman jatkumiselle sillä ehdolla että saa rahoitusta toiminnan kulujen rahoittamiseksi ja toivottavasti myöskin pienoiseksi vaivanpalkaksi, ei todellakaan ole mitään kiristämistä, varsinkaan kun hän piti lupauksensa jatkamisesta, jatkaen varsin kiitettävän ajan, lahjoitusrahoitus tuskin kun on niin vuolasta että sillä pitkään toimintaa rahoitetaan. Ken on toista mieltä, perustakoon itse vastaavanlaisen julkaisun, tai ryhtyköön MV-lehden jatkajaksi, sitoutuen siihen loppuelämäksen kiristysherjausten uhalla.

   Toivotaan että MV-lehdelle löytyy jatkaja. Ja kaikkea hyvää Iljalle, kävipä MV-lehden miten tahansa. Ilja on suuren uroteon tehnyt sankari, jonka jälki näkyy yhteiskunnassamme hamaan tulevaisuuteen, vaikka hänen missionsa tähän päättyisikin. Harva yksittäinen toimija on saanut eliitille kelpaamaamatonta järjen ääntä leviämään yhtä paljoa. Ehkä on nyt jonkun toisen vuoro, vaikka toki aina toivon että Ilja vielä jatkaisi toimintaansa, ennemmin tai myöhemmin, muodossa tai toisessa.

   Reply
 • 30.12.2017 at 10:18
  Permalink

  OLAVI MÄENPÄÄ oli se, joka sai Iljan kupin läikkymään yli ja aiheutti MV-lehden sulkemisen!

  Itse asiassa MV:ssähän oli juuri ennen sulkemista kaksi Mäenpäätä käsittelevää uutista (ei mitään hyvää mainosta Mäenpäälle) ja Mäenpää uhkaili Janitskinia kommenteissa ”tekstiviestipaljastuksilla”. Tämän Mäenpään suorittaman suoran uhkailun jälkeen Ilja veti töpselin seinästä.

  Kyllä syy on nyt 99%:sti Olavi Mäenpään! Taas kerran! Jumalauta mikä kasa paskaa tuo Mäenpää on!!!

  Reply
 • 30.12.2017 at 10:20
  Permalink

  Onhan täällä äkäisen tuntuista väkeä. Jos luulette, että Suomen lama ja alamäki johtuu yhdestä ihmisestä eli tästä Olavi M:stä niin aika kapoiset on teillä näkökulmat ja ajattelumaailma. Katsokaa välillä Sipilän hallituksen tekemisiä tai Sauli Niinistön osuutta kahteen valtiopetokseen liittyviä päätöksiä. Luulisi vähän ajatukset kirkastuvan.

  Reply
  • 30.12.2017 at 10:25
   Permalink

   Ota selvää asioista! Mäenpää nimenomaan on vetänyt kansallismielisten joukot solmuun ja eripuraan, sekä lopuksi vielä uhkaili Iljaa tekstiviestien paljastamisella (kun MV julkaisi Mäenpäätä ei-niin-mairittelevan uutisen). Ja tämän jälkeen kas kummaa MV putosi pois netistä. Opetteleppa laskemaan 1+1. Mäenpää nimenomaan on nyt taas kerran syypää!

   Reply
 • 30.12.2017 at 10:43
  Permalink

  Petteri Orpon lakeija Olavi Mäenpää on tässä takana. Osaatko edes hävetä Olavi, mitä olet nyt saanut aikaan? Kiusannut kuolemansairasta miestä, puukottanut selkään, uhannut yksityisillä tekstiviesteillä ja rikkonut isänmaallisten kentän totaalisesti! Siinä ovat sinun saavutuksesi, oletko ylpeä Olavi?

  Reply
 • 30.12.2017 at 11:00
  Permalink

  Minulla ei ole mitään hävettävää. Kriminaali huumeiden käyttäjäryssä Janitskin sietääkin lopettaa tuo pelleilynsä ja sulkea paskalehtensä. Tätä on odotettukin kauan, ei vaan minun vaan myös Petterin toimesta. Hienoa, että vihdoin tämä ilon ja onnen päivä toteutui!

  Räksyttäkää rakit minkä räksytätte. Tosiasiat joudutte hyväksymään silti, haluatte tai ette.

  JK. Tulen käsittelemään tätä Janitskin/MV tapausta seuraavassa Pitkä Marssi -lähetyksessäni http://pitkamarssi.fi

  Reply
  • 30.12.2017 at 11:46
   Permalink

   Ei tuota omahyväistä paskaa kukaan täysjärkinen jaksa katsoa. Mieluimmin istuisin vaikka kusiaispesässä tunnin perse paljaana. Mutta joka haluaa kiduttaa itseään, siitä vaan video ”nautinnon”pariin. Mikä sai sinut matuvihaajaksi, oliko syy että vievät ykköshuomion heimoveljistäsi ja sitä kautta sosiaalituet ohjautuvat paremmin matuille, erityisesti somaleille.

   Reply
  • 30.12.2017 at 12:59
   Permalink

   Olavi, jokos muuten kuulut jo Rasmukseen? Ja onko Petteri jo tarjonnut suojatyöpaikkaa jostain VOKista jotta saadaan Suomikin osaksi kalifaattia?

   Reply
  • 31.12.2017 at 13:24
   Permalink

   Olavin maahanmuuttokriittisyyden kyseenalainen laatu käykin hyvin ilmi tuosta hänen omasta kommentistaan.

   Viimeistään tuosta jokainen huomaa, että kyseessä on pelkkä omaan napaansa tuijottava narsisti, joka haluaa vain tuoda itseään esille joka tilanteessa. Ja suuttuu aina verisesti, jos hänen ”viisaita” ajatuksiaan eivät muut ymmärrä arvostaa.

   Samaa todistaa jo se, että mitään kestävää ei Olavi ole koskaan pstynyt saamaan aikaan. Kaikki hänen puolueviritelmänsä ovat karahtaneet kiville, koska Olavissa ei ole tippaakaan joukkuehenkeä, vaan ”minä minä” -asenne on se jolla aina mennään. Aina ovat muut väärässä ja Olavi yksin oikeassa. Ja kohta sitten rupeaa porukka lähtemään pois ovat paukkuen (tai Olavi itse pistetään kävelemään).

   Surullisinta asiassa on se, ettei Olavi edes tiedosta tilaansa, vaan ihan aidosti tuntuu uskovan, että hän yksin on oikeassa, ja kaikki muut aina väärässä. Siis suoranainen oppikirjatapaus vaikea-asteisesta narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivästä ihmisestä.

   Reply
 • 30.12.2017 at 11:59
  Permalink

  Näistä kommenteista päätellen Mäenpää ylivoimaisesti kovin mies kansallismielisessä rintamassa , Toni Redsvenin facesivullä hän esitti yhden yksinkertaisen kysymyksen Iljalle . Tästä kehkeytyi valtava soppa ja jossa Ilja oli altavastaajana.

  Reply
  • 30.12.2017 at 22:43
   Permalink

   Juuri noin se meni. Ja tietenkin aina niiden mielestä joilla lähtee lapasesta ja kuola lentää suusta raivotessa kun ei voi asiallisesti keskustella, niiden mielestä kysymysten esittäjä ja rakentavan kritiikin pinnalle nostaja on riidankylväjä ja vihollinen.

   Ei kuulkaas koskaan niin. Ikävät kysymykset ja kovakin kritiikki on juuri minkä tahansa vakavan asian paras ystävä ja tärkein vahvistaja.

   Ainoastaan alhaisen luonteen omaavat mädättäjät ylipäätään parkuvat riidan kylväjistä ja linjojen hajoittajista. Kansallismielinen kenttä ei voi ikinä saavuttaa mitään ilman Olavi Mäenpään kaltaisia vakavasti asioihin suhtautuvia aikuisia ihmisiä.

   Reply
 • 30.12.2017 at 12:52
  Permalink

  Janssoni ollut taas ahkerana.

  Reply
 • 30.12.2017 at 13:05
  Permalink

  Tontut ei se syy pää ole Olavi, ketään ei kiinnosta mitä Olavi sanoo. Olavi on tässä kohtaa enää huono meemi. Eikös tämä lähtenyt siitä kun Marco Dewittu rupesi haukkumaan muita isänmaallisia jossain streamissa, mikä ei ole siltä ylimieliseltä vajakilta mitään uutta.

  Reply
 • 30.12.2017 at 14:25
  Permalink

  Mäenpää on myyrä. Jokainen asioita seuraava on ymmärtänyt tämän jo vuosia. Orpopetturin kanssa veljeilyn olisi luullut riittävän näytöksi pököpäisimmillekkin mutta ei näköjään joillekkin mene asia perille millään.

  Reply
 • 30.12.2017 at 15:37
  Permalink

  Eikös Redsven (myös myyrä kuten Mäenpääkin) saanut petostuomion? Miksi Mäenpää assosioi tuomittujen rikollisten kanssa. No sitähän se on itsekin.

  Reply
 • 30.12.2017 at 15:40
  Permalink

  Hauskintahan tässä on että vielä jokin aika sitten MV-Lehti antoi jatkuvasti Olaville palstatilaa.

  Ps. Onko totta että Wiik/Lokka duo ovat MV toimittajia? Selittäisi ne Olavi uutiset, hehän ovat yhteistyökumppaneita.

  Reply
  • 30.12.2017 at 22:48
   Permalink

   Putinin saunakavereita myös ja Putin maksaa myös bussiliput… Trumppi myös matkustaa takakontissa salaa.

   Reply
  • 30.12.2017 at 23:14
   Permalink

   Tästä kyllä nostan Olaville hattua,kun vieraili aikoinaan Junesin ja Tiinan luona niin hänen kohdaltaan piikittely loppui tätä pariskuntaa kohtaan tyysti.
   Hienosti tehty harva tätä varmaan on huomioinut.
   Ei niin pahaa,ettei jotain hyvääkin.

   Reply
  • 31.12.2017 at 11:50
   Permalink

   Lokka ja Wiik ovat minun läheisiä ystäviäni ja annan heille kullanarvoisia neuvoja mm. valtuustotyöskentelyyn. Yhteistyömme on ollut hedelmällistä ja toivon mukaan on sitä jatkossakin. Siinä vasta mukava ja toimelias pariskunta (vaikka Junes voisi kyllä jättää sen hampun polto vähän vähemmälle)!

   Reply
 • 30.12.2017 at 16:41
  Permalink

  On se kumma,ettei ikäkään saa riidankylväjää rauhoittumaan.
  Hänen ajattelutapansa on aivan sama kuin jenkeillä jos et ole samaamieltä niin olet meitä/minua vastaan.
  Ystävyyssuhteita on aivanvarmaan hankala rakentaa tuolla luonteella.
  Olen hänen kanssaan joskus maljaakin nostellut(ihan miellyttävä hetki).
  Mielestäni on kuitenkin parempi rakentaa kuin hajoittaa.

  Reply
 • 30.12.2017 at 16:54
  Permalink

  Nyt kaikkialla on tieto että Olavi Mäenpää olisi oikea, todellinen poliisin vasikka.

  Reply
  • 30.12.2017 at 22:16
   Permalink

   Se on oikea tieto. Turusta löytyy lisääkin vasikoita -siis sellaisia jotka saavat palkkaa ja/tai muita taloudellisia etuisuuksia hajoittavasta toiminnastaan kansallismielisen kentän sisällä.

   Reply
   • 31.12.2017 at 06:38
    Permalink

    Virkavalta nauraa tälle, on onnistunut erinomaisesti. Tämä on sitä infosotaa jonka opit on haettu yhdysvalloista koska siellä on parhaat asiantuntijat. Olen muuten samaa mieltä että monkin kansallismielisiin soluttatunutta myyrää saa rahaa että tekee hajoittavaa myyrän työtä. Suunta näyttää pahalta ja mokutus saa uutta puhtia.

    Reply
  • 31.12.2017 at 11:51
   Permalink

   CFF on jokaisen kunniallisen kansalaisen velvollisuus ilmiantaa havaitsemiaan rikoksia ja rikollisia poliisille! En tee mitään laitonta tai väärää, päinvastoin, jokaisen suomalaisen velvollisuutta! Kannattaisi itsekin tehdä, eikä rutista täällä verkossa.

   Reply
 • 30.12.2017 at 17:05
  Permalink

  Olen lapsilleni sanonut,ettei kaikista voi pitää,mutta kaikkien kanssa pitää tulla toimeen.
  Jos tämän oppivat lapsetkin,niin mikä siinä voi olla niin vaikeaa aikuisille ihmisille ???.

  Reply
 • 30.12.2017 at 17:31
  Permalink

  No joo- toivottavasti mv:n pimento jää lyhyeksi; saattaa olla että jo viikon katkos pudottaisi suurimman osan lukijoista lopullisesti. Suomen mediakenttä tarvitsee tämänkaltaisen julkaisun jossa toimittajat eivät ole punavihreän aatteen kansanvalistajia. Jos mv lopettaa niin toki muitakin ilmestyy mutta merkittäväksi toimijaksi kasvaminen ottaa helposti muutaman vuoden.

  Reply
 • 30.12.2017 at 18:22
  Permalink

  Yhdestä tai ainakin yhdestä asiasta olen Olavin kanssa samaamieltä,että isänmaallinen kansanryhmä tarvitsisi yhden ja vain yhden todellisen johtajan.
  Se porukka joka on valmis menemään ja tukemaan johtajaansa,ottaisivat asioista selvän mistä tässä kaikesta on kysymys ennen liittymistään ryhmään.
  Sillä kun ryhmään ollaan liitytty niin ollaan lojaaleja johtajalleen(JA PISTE).
  Sitten jos ei tämän ryhmän toiminta kuitenkaan sovi omaan ajatusmaailmaan lähdetään pois ja pidetään turvat tukossa eikä vikistä missään somessa.
  Ps.Ei taida Suomesta tälläistä porukkaa saada kasaan?.Pelkkiä turhia kitisiöitä suurin osa.

  Reply
  • 30.12.2017 at 18:52
   Permalink

   mike lake- tässä asiassa olet väärässä. Ns. fuhrer ei tule viemään kansallismielistä liikettä eteenpäin. ”Suomalaisuusliike” tässä maailmantilanteessa on vain täysin mahdoton ajatus. Olen jo 80-luvulta asti ollut mukana kaikissa mahdollisissa ”kansallismielisissä virityksissä” ja kaikki ovat hävinneet vähin äänin, suurin osa hyvin nopeasti. 90-luvun alussa olin mukana myös perustamassa suojeluskuntaa uudestaan. Tästä voisin kertoa pitkänkin tarinan. Lyhyt versio on sellainen että saimme vastaamme koko yhteiskunnan sosialismiin hurahtaneen virkakoneiston ja kaikki poliitikot joihin asian tiimoilta oltiin yhteydessä. (mukaanlukien kokoomus ja kepu) Suomi pääsi neuvostoajasta liian helpolla. Virossa Kaitseliit perustettiin uudestaan kun viimeiset neuvostojoukot olivat vielä maassa. Suomen kansan ainoa toivo on euroopanlaajuinen sotilaallinen konflikti jossa suomalaisia menehtyy vähintään saman verran kuin viime sodissa ja valtio tuhoutuu niin pahoin ettei sillä ole vetovoimatekijöitä jotka houkuttelisivat kolmannen maailman suorituskyvyttömiä kansalaisia elämään Suomeen sosiaaliturvan varassa.

   Reply
   • 30.12.2017 at 19:14
    Permalink

    Vihtori Lettunen en usko,että kuitenkaan oltaisiin aivan mahdottoman tehtävän edessä.
    Minusta olisi kuitenkin tärkeää lähteä rakentamaan uutta ryhmää aivan toisellatavalla kuin nykyään on totuttu tekemään.
    Ensinnäkin johtaja kerää ympärilleen poliittisesti ja vaikutusvallan omaavia henkilöitä tuekseen kaikessa hiljaisuudessa ja luodaan selvä toimintasuunitelma ja pelisäännöt.
    Tämän kaiken jälkeen vasta aletaan hakemaan samanmielisiä kansan joukosta.
    Elikkä pitää olla enemmän järkeä ja malttia kuin intoa.
    .

    Reply
    • 30.12.2017 at 22:00
     Permalink

     Johtajan ympärille rakentuvassa liikkeessä on monta rakennevikaa. Vastustajat, käytännössä 98% poliittisesta kentästä, pääsee osoittamaan että ”katsokaa, tuossa on noiden hitler!”. Johtajat esikuntineen joutuisivat ympäristön jatkuvan painostuksen ja kiusaamisen kohteeksi. Heidän työpaikkoihinsa otettaisiin yhteyttä ja yleisöä vaadittaisiin boikotoimaan näitä yrityksiä. Jos tälläinen liike onnistuisi saamaan jalansijaa yhteiskunnassa niin johtajan elämä saattaisi käydä jopa hengenvaaralliseksi. Establismentilla on taatusti keinonsa vaientaa ikävät mielipiteet. Tällaisen uuden liikkeen pitäisi päinvastoin olla runsasjäseninen kansanliike jota ei voisi halvaannuttaa johtajia eliminoimalla. Kun olen näitä keissejä seurannut läheltä kymmeniä vuosia niin voin todeta että ei tule Suomessa onnistumaan ikinä. Tulevaisuudessa on odotettavissa vain kiihtyvä ”monikulttuurinen rikkaus” joka lopulta tuhoaa koko maan. Ainoaksi toivonkipinäksi jää vain tuossa edellä mainitsemani mahdollisimman verinen ja tuhoisa sota.

     Reply
     • 30.12.2017 at 22:19
      Permalink

      Ehdottomasti samaa mieltä. Vain yhden johtajan järjestelmä voi toimia näin kriittisessä tilanteessa.

     • 30.12.2017 at 22:52
      Permalink

      Vihtori Lettunen anteeksi,että hieman karrikoin,mutta onko esim.vapaamuurarit uusi ja kuoleva järjestö???.

  • 30.12.2017 at 20:01
   Permalink

   Ei ratkaisu mihinkään ole mikään yhden johtajan joukkio. Ratkaiseva tekijä on asenne, jossa otetaan asiat asioina. Selviin myyriin, kuten Mäenpäähän, puututaan, ja tervettä kritiikkiä annetaan kaikkien kyseenalaisiin kannanottoihin, mutta annetaan kaikille kunnia silloin kun jollain asialla sen ansaitsee, henkilön taustasta riippumatta. Juuri tämä on se resepti, jolla nykyinen mädättäjäeliitti on menestynyt mädätyksen tiellä, vaikka kyseisessä eliitissä vaikuttaa laaja kirjo eri puolueita, varsin erilaisin kannoin varustettuina, mutta nämä älyävät pitää yhtä niissä yksittäisissä asioissa joista ovat yhtä mieltä – kuten maahanmuuttopolitiikka ja länsiblokkieliitin nuoleminen.

   Yhtälailla yhtä pitäisi meidän noita kahta asiaa vastustavien osata pitää niiden asioiden tiimoilla, olimmepa muista asioista miten erimielisiä tahansa.

   Reply
   • 30.12.2017 at 22:39
    Permalink

    Minä ymmärrän käsitteen JOHTAJA näillä perusteilla,
    -Sosiaalinen
    -Oikeudenmukainen
    -Tinkimätön
    -Ahkera
    -Periksiantamaton
    -Esimerkillinen
    -Rehellinen
    -Luotettava
    Ja tässä oli vain murto-osa siitä mitä hyvältä ja arvostetulta johtajalta ehdottomasti vaaditaan.

    Reply
  • 30.12.2017 at 21:04
   Permalink

   Joo. Olavi Mäenpää on jo yli 20 vuoden ajan hokenut tätä samaa, että pitää olla suuri johtaja! No, mitä on tapahtunut? Useita kansallismielisiä puolueita ja liikkeitä on kaatunut ja jopa korkeimmassa hallinto-oikeudessa ollaan tapeltu. Ei semmoisesta tule yhtään mitään, missä kaikki eri mieltä olevat erotetaan.

   Reply
 • 30.12.2017 at 20:15
  Permalink

  Kiitokset vaan Olavi Mäenpäälle, joka hyökkäsi uhkaillen Iljaa vastaan sekä MV-Lehden kommenteissa että Myyrä-Redsvenin Facebook-seinällä. Ilja sai tarpeekseen ja tässä tulos..!

  Reply
 • 30.12.2017 at 20:27
  Permalink

  Kaikki, mihin tuo turkulainen marakatti jollakin tapaa sekaantuu menee väistämättä vituiksi.

  Reply
 • 30.12.2017 at 20:59
  Permalink

  Kaikki mihin Olavi Mäenpää koskee muuttuu automaattisesti paskaksi.

  Sopiva nimitys hänelle voisi ollakin ”Mämmisormi”.

  Mario Argenta, Hannele Muslimin-vaimo, Olavi Mäenpää – kaikki Turun suunnalta, kaikki mädättäjiä ja skenen tuhoajia.

  Sattumaako? Vaikea uskoa..

  Reply
 • 30.12.2017 at 22:32
  Permalink

  Markus Janssonin logiikka:

  Janssonista puhutaan pedofiilina, koska hänet on hovioikeudessa tuomittu lapsipornon hallussapidosta.
  Tästä suivaantuneena Jansson spämmää joka paikkaan ”Mutta kun Lokkakin poltti kerran pilveä ja Mäenpää väärensi asiakirjan!”
  Niin mitä sitten? Ota Jansson vastuu teoistasi ja lopeta muiden syyttely ja vinkuna ”Mutta kun on muutkin…!”
  Se ei liity asiaan. Etkö mäntti tajua? Ole mies ja vastaa teoistasi ja lopeta puheenaiheen vaihtaminen ja muiden syyttely.

  Jansson on muutenkin kuin jakomielitautinen. Yhtenä päivänä on niin särmää ja rikasta miestä että…
  ”Herään joka aamu neljältä ja tienaan monta tuhatta euroa päivässä bitticoineillani!”
  Seuraavana päivänä surkuttelee kohtaloaan ja köyhyyttään…
  ”Voi voi kun olen kipeä ja sairas ja en pysty unirytmiäni pitämään ja rahaakaan ei ole kahden sadan euron sakkojen maksamiseen…”
  Uli uli ja nyyh nyyh. Sitten taas vaihtuu ääni kellossa!
  ”Saatanan suomaloiset! Petturit ja kurjat paskat! Ette ole mitään tehneet, ettekä tee! Vain minä yksin olen tehnyt ja saanut aikaan asioita! Jos ette muutu niin laitan pillit pussiin ja lopetan kaiken…!”
  Mutta jo samana yönä mies mylvii:
  ”Yhdessä eteenpäin, nyt ei lopeteta mitään ja kukaan ei laita pillejä pussiin! Yhdessä olemme vahvoja ja olemme kaikki tehneet ja antaneet paljon…”

  Mitä on Markus Jansson saavuttanut? Saanut itselleen lukuisia sakkotuomioita ja pari ehdollista. Kirjoitellut nettiin juttuja… Siinä kaikki. Koska meinaa oikeasti tehdä jotain tai esimerkiksi voittaa ensimmäisen oikeudenkäyntinsä?

  Reply
  • 30.12.2017 at 22:59
   Permalink

   Janssoni ei oikeen minään logiikan pohjalta toimi niinkään vaan pikemminkin vaikuttaa lähinnä läheisriippuvaiselta josta on kehittymässä tai kehittynyt muiden asioista elävä stalkkeripersoona.

   Reply
  • 30.12.2017 at 23:34
   Permalink

   Miten Jansson nyt muka liittyy mitenkään tähän? Mäenpää koettaa selvästi kääntää huomiota pois itsestään ja koko jutusta!

   Reply
 • 30.12.2017 at 23:39
  Permalink

  OLAVI MÄENPÄÄ ON KOKOOMUKSEN JA POLIISIN VASIKKA, LUOPIO, PETTURI, SOLUTTAUTUJA JA MÄDÄTTÄJÄ! Taas se nähtiin. Mäenpää saa varmasti jonkin palkinnon tästä hyvästä esim uuden luottamustoimen entisten jatkoksi.

  MUISTAKAA LEVITTÄÄ TIETOA MÄENPÄÄSTÄ ETEENPÄIN KAIKILLE KANSALLISMIELISILLE!

  Reply
 • 31.12.2017 at 01:15
  Permalink

  Ei ketään haukkumalla ja mollaamalla tulla koskaan saavuttamaan mitään hyvää.
  Sinun pitää pysyä perustelemaan aukottomasti miksi sinä/ajatuksesi ovat parempia kuin muiden.
  Tästä sitten se homma lähtee eteenpäin.

  Reply
 • 31.12.2017 at 04:40
  Permalink

  HAJOITTAJA-MÄDÄTTÄJÄ-MÄENPÄÄ taas asialla. Jälki on sen näköistä. Milloin ihmiset tajuavat, mikä tämä Mäenpää on oikein miehiää? Mitä se vaatii? Eikö vieläkään silmät aukea?

  Reply
 • 31.12.2017 at 10:16
  Permalink

  Mistä näitä raportteja saa tilata? Saisikohan sieltä sinunkin lääkärilausunnot vai onko nimi sivun yläreunassa mahdollisesti muutettu?

  Reply
  • 31.12.2017 at 11:52
   Permalink

   En tiedä, mistä tuo tulosta on vuotanut, mutta myönnän kyllä, että se on aito. Meillä jokaisella on heikot hetkensä ja vaivansa, olin tuolloin erittäin kovan stressin alaisena henkilökohtaisten asioideni ja ulkopuolisen painostuksen vuoksi.

   Reply
   • 31.12.2017 at 15:25
    Permalink

    Nyt ollaan jännän äärellä jos yksityisten ihmisten terveystietoja kyetään kaivelemaan ja levittämään kaiken kansan nähtäväksi. Pitäisi itse kullakin hälytyskellojen soida ja kovaa. En todellakaan arvosta Olavia ihmisenä enkä kansallismielisenä toimijana mutta homokaasut, anustapit ja Olavin henkiset ongelmat ovat hänen henkilökohtaisia asioita eivätkä kuulu muille.

    Reply
    • 31.12.2017 at 17:15
     Permalink

     En myöskään hyväksy,että kenenkään sairaskertomuksia somessa levitellään.
     Tälläinen toiminta on ala-arvoista ja typerää.
     Olaan sitten ihmisestä mitä mieltä hyvänsä.

     Reply
   • 31.12.2017 at 16:07
    Permalink

    Olavi on itse jakanut tulosteen ongelmistaan. Muilla on vaitiolovelvollisuus, jotka ovat hoitokertomusta voineet lukea.

    Reply
 • 31.12.2017 at 15:07
  Permalink

  MV-Lehti on valeoppositiota. Jenkkien ja Israelin persettä nuoleva kusetusmedia.

  Reply
 • 31.12.2017 at 16:15
  Permalink

  Ihan mielenkiintoisia kirjoituksia/kannanottoja,mutta on myös niitä kommentteja joista paistaa läpi se,ettei oikeastaan ole mitään järkevää sanottavaa mistään kunhan päästään haukkumaan jotakin.
  Kepinnokkassa ovat nyt Olavi,Ilja ja väärät mielipiteet.
  Te täydelliset ihmiset voisitteko kertoa jotakin rakentavaa miten näitä ristiriitoja voitaisiin purkaa.
  Tietysti tämä on parempi kanava purkaa omaa pahaa oloaan kuin se,että aletaan kohdistamaan sitä esim.vaimoon tai lapsiin.
  Ps.Jään mielenkiinnolla odottamaan rakentavia keskusteluja.

  Reply
 • 31.12.2017 at 16:56
  Permalink

  Olen hieman tutkiskellut tuota Olavi Mäenpään sielunelämää ja todennut,ettei se ainakaan yhdessä asiassa poikkea minun ajatusmaailmastani.
  Eli,minusta saa saatanan hyvän ystävän tai vittumaisen vihamiehen.

  Reply
 • 31.12.2017 at 17:40
  Permalink

  Iljalla meni kipa nurin kun koko kansallismielinen kenttä ei pidä sionisti-globalisti-Lauraa Suomen pelastajana.

  Reply
  • 31.12.2017 at 17:46
   Permalink

   Tuskin tämä asia on aivan noin yksiselitteinen.

   Reply
   • 31.12.2017 at 20:40
    Permalink

    Kyllä se on. Miksi Ilja haluaa tuhota Suomen kehottaessaan lukijat äänestämään sionistia, joka näyttäytyy julkisesti daavidin tähti kaulassaan. Suomen tämän hetkiset ongelmat on luotu tukemalla sionisteja, ja nyt ratkaisuna tarjotaan sionistien tukemista? Eikö #Jytky2015 opettanut mitään teille hölmöläisille.

    Annetaan täysi tuki lähi-idän pommitukselle (koska Suur-Israel) sitten valitetaan pakolaisista, jotka kuitenkin hallitus ottaa avosylin vastaan.

    Reply
    • 31.12.2017 at 21:02
     Permalink

     Jokainen tietenkin näkee asiat omalla tavallaan,mutta onko se täysin neutraalisista lähtökohdista rakennettu mielipide,se onkin aivan toinen juttu.
     Sanotaan,että jokainen tulee uskollaan autuaaksi,uskovatpa he mihin hyvänsä tai ovat uskomatta aivan sama uskovat kuitenkin omaan ideologiaansa.
     Ps.Katsoppa vaikka Mikko Leisolan luennot kaikki netistä ilman ennakko asennetta,se voi herättää kysymyksiä evoluutioteoriasta.
     Ps.Itse en lähtisi kivittämään kovin heppoisin perustein ketään.

     Reply
    • 1.1.2018 at 03:36
     Permalink

     Sionismi on maailman suurin syöpä -kaikki muut ongelmat ovat vain sen etäpesäkkeitä.

     Reply
     • 1.1.2018 at 09:14
      Permalink

      ..mutta jostain syystä (((MV-Lehti))) vaikenee syövästä. Sen sijaan oireista, kuten kulttuurimarxismista yhteiskunnassa ja muslimeista euroopassa kyllä uutisoi. Hassua.

 • 31.12.2017 at 21:19
  Permalink

  Minunkin olisi helppoa lähteä haukkumaan Iljaa tai Olavia tiedän heistä suhtkoht paljon asioita.
  Kerron kuitenkin kummastakin jatkossa vain positiivisia asioita,koska loan heittäjiä täällä tuntuu kyllä riittävän.

  Reply
 • 31.12.2017 at 21:50
  Permalink

  En tiedä mahtaako Olavi edes muistaa kyseistä tapausta vuosien takaa,mutta oli helvetillisen kuuma ja kuiva kesä.Pahasta asmasta kärsivä asiakkaani kertoi minulle,että asui jalkapallokenttien vieressä jotka pölisivät aivan helvetillisesti ja tekivät hänen ulkona olon lähes mahdottomaksi.
  Hän oli soitellut kaupungille,terveysviranomisille ja ties mihin muualle,mutta mitään ei ollut tapahtunut.
  Sitten hän soitti Mäenpäälle ja kahdentunnin päästä asia oli hoidettu.
  Että näin,tässä vain yksi esimerkki asioiden esimerkillisestä ja nopeasta hoidosta.

  Reply
 • 31.12.2017 at 23:21
  Permalink

  Ilja lähti sionisti-linjalle jo kauan sitten. Poisti Magneettimedian mainosbannerin ja juttujen julkaisut. Samoin vastarinta.com artikkelit vähenivät.. ei enää juutalaisista sanaakaan,pro Israel / anti Palestiina ja -muslimit linja.

  Trump osoittautunut täydeksi sionistien sätkynukeksi, MV vaikenee asiasta täysin. Perussionisteja taas markkinoidaan meille pelastajina ym.

  Voimakkaasti vaikuttanut hallitulta oppositiolta koko MV viime aikoina.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.