Saksan poliisi tekee kotietsintöjä Antifan tiloihin

Saksan poliisi on tehnyt kotietsintöjä ympäri Saksaa ja etsivät todisteita Antifasisteja vastaan, jotka mellakoivat heinäkuussa Hampurissa järjestetyssä G20 maiden kokouksessa.

Viranomaiset tekivät etsintöjä 23:ssa kohteessa, jotka he uskoivat kuuluvan anarkistiselle ”Black Bloc” ryhmälle. He takavarikoivat 26 tietokonetta ja 36 puhelinta, mutta ketään ei pidätetty.

Heinäkuun yhteenotoissa loukkaantui arviolta 200 poliisia. Saksan poliisi otti rajusti yhteen mm vasemmistolaisryhmän (black hoods and masks) jäsenten kanssa.
Poliisi kertomuksen mukaan, 150–200 ihmistä erosi rauhanomaisesta marssista. He olivat pukeutuneet huivein, naamarein sekä aurinkolasein ja alkoivat irrottaa katukiviä ja käyttivät niitä aseina, sekä rakennustarvikkeita ja yrittivät polttaa poliiseja.

Väkivallan käyttö ja toiminta ei ole ollut vain sattumaa tai vahinkoa, se oli suunniteltua ja jokainen tiesi mitä oli sovittu ja he pysyivät suunnitelmassaan. Kertoo Saksan poliisin erikoistutkinnan johtaja.


Asiasta uutisoi Reuters

 

2 thoughts on “Saksan poliisi tekee kotietsintöjä Antifan tiloihin

  • 8.12.2017 at 09:08
    Permalink

    Jaa…. Täällä Suomessa iloitaan vasemmiston ”ihmisoikeusaktivistien” taholta vain sitä, että ”Hyvin särjetty!!!”

    Reply
  • 9.12.2017 at 06:53
    Permalink

    Helsinki ja poliisi on vielä kusessa noiden takkutukkien takia.Seuraava askel ovat jatkuvat autogrillit ym. ruotsin tapaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.