Ruotsalainen ”valetoimittaja” laittaa antifasisteille jauhot suuhun – Katso video

Valtamediassa on levinnyt tänään uutinen, jonka mukaan vasemmistolaisia antifasisteja olisi eilen illalla haastatellut ruotsalainen ”valetoimittaja”. Jotkut tahot kertovan tämän ruotsalaisen toimittajan olleen kohteena, kun eräs vahvasti päihtynyt anarkisti heitti oluttölkin kohti toimittajaa ja joutui siitä hyvästä poliisin kiinniottamaksi.

Muun muassa MTV leimaa antifasisteille vaikeita kysymyksiä esittäneen reportterin valetoimittajaksi sillä perusteella, että hänen mikrofonissaan lukee NTV, eikä sen nimistä televisiokanavaa Ruotsista löydy. MTV:n voisi toivottaa tervetulleeksi nykyaikaan ja todeta, että on olemassa muitakin medioita kuin televisio.

Turun Sanomat  puolestaan kertoo toimittajalla olevan yhteyksiä ruotsalaisiin uusnatseihin, sillä hänen kerrotaan tehneen useita videoita ”ruotsalaisiin uusnatseihin liittyvälle” NTV-YouTube-kanavalle. Sitä ei tosin millään tavalla kerrota tai perustella, millä tavalla kyseinen YouTube-kanava uusnatseihin muka liittyy.

Suomalaisen median mustamaalauksesta huolimatta tämä median valetoimittajaksi leimaama reportteri osaa tehdä työnsä paljon paremmin kuin suomalaiset, samaa yhteistä mantraa hokevat laumasieluiset toimittajat. Kyseenalaistamisen ja kyselemisen kun pitäisi olla tutkivan toimittajan perushyveitä Suomessakin.

Reportteri menee 612-soihtukulkueelle huutelevien ja keskisormea näyttävien, naamioituneiden antifasistien luokse kysymään, miksi he pitävät kulkueen osallistujia natseina ja miksi he ovat naamioituneita.

Kuten mainoksen alapuolelta olevasta videosta näkee, antifasistien argumentit loppuvat hyvin pian, eikä South Parkista tutun Kennyn puheesta edes saa mitään selvää, kun hupparin huppu on vedetty liian tiukalle pään ympärille.

Katso myös:

https://www.nykysuomi.com/2017/12/08/onko-tassa-aito-valetoimittaja-kuka-esiintyi-ylen-toimittajana-pvln-marssilla-video/

14 thoughts on “Ruotsalainen ”valetoimittaja” laittaa antifasisteille jauhot suuhun – Katso video

 • 7.12.2017 at 15:09
  Permalink

  Siis Suomen ”laatumedia” älähti kun sen suojatit joutuivat ”vieraan” yhä vielä toimittajan töitä osaavan henkilön lähtökohtaisesti syväluotaavaan haastatteluun, jonka laadun lässähtäminen ei tosin ollut toimittajan, vaan ”haastatteltavien” syytä, joiden sössötyksestä ei saanut selvää, eivätkä panakkartilaiset loppupäässä edes tienneet miksi ylipäätäänsä ovat möyhkäämässä päivänä, joka oli merkittävä Suomi -raadolle.

  Reply
 • 7.12.2017 at 15:39
  Permalink

  Nämä naamiopellet ovat todella huvittavia, Kenny hosui sormella ja pelkäsi että äiti vielä tunnistaa ja antaa urpolle selkään. Parhaat naurut näiltä kirkujilta.

  Reply
 • 7.12.2017 at 16:14
  Permalink

  Ne on kaikki rikkaiden kultamussukoita jotka tuolla muka mellastavat. Niin ne pahimmat melskaajataistolaiset olivat ennenkin ja siksipä se siittä olisi muuttunut. Siksi eivät uskalla näyttää rumaa turpaansa etteivät paljastuisi isukin ja äipän kullanmuruksi.

  Reply
 • 7.12.2017 at 16:21
  Permalink

  Vastapuoli teki tuota journalisti larppausta jo ennen noita NTV:n uutisoituja trollauksia. Jo heti alussa joku Helsingin kaupungin demari huomioliivit päällä yrittää kysellä osallistujilta, että ovatko he kansallissosialisteja, ja jos niin miksi. Mutta ainakaan näkyvää tallennusvälinettä ei tällä tyypillä ollut. Hän tuli ajetuksi pois häiritsemästä, mutta oli seurannut puhepaikalle jossa jatkoi kyselykierrostaan miekkarin päätyttyä.

  Ja alussa juuri ennen kulkueen starttia joku hemmo joka esittäytyy muka YLE:n toimittajaksi(mutta ei osaa sitä englanniksi sanoa muuten kuin ”public broadcasting company”) yrittää jututtaa tätä kyseistä NTV:n kaveria. Hänellä oli vain kännykkä selfie tikussa ja joku nappikuuloke mikkinä ilman mitään tunnuksia. Hän saa ihan asiallisen vastauksen NTV:n edustajilta jotka eivät luimuile mitenkään. Tuo näkyi jossain heidän videostreamissä 19.00 kohdilla.

  https://www.youtube.com/watch?v=SuIbL3XzMV0

  Reply
 • 7.12.2017 at 16:33
  Permalink

  Tämä ruotsalainen toimittaja oli ammattinsa osaava, toisin kuin suomalaiset toimittelijat. Häpeä valtamedia!
  Nämä haastateltavat olivat kyllä aika pohjanoteeraus. Mölytä osaavat, eivät juuri muuta. Se yksi kaveri sentään jotain selitti, mutta heppoiset olivat hänenkin perusteet.
  Kertoo, mitä ”laatua” nämä anarkistit ovat.

  Reply
 • 7.12.2017 at 20:52
  Permalink

  Fattan taikaseinä kiinni ja heti! Loppuu sekä elintasosiirtolaisuus, että anttifantti meininki heti ensi keväänä.

  Reply
 • 7.12.2017 at 23:58
  Permalink

  Kaverilla oli kysymykset hallussa ja sopivasti se snoi aina ”okei” jos haastateltavat meinasivat mennä lukkoon. Näyttää siltä että suomalaisilla ei ole omaa mielipidettä (tai siis antifalla) kun pitää tukutua useita kertoja haastattelijan näkemykseen ja mielipiteeseen. Porukka ei vaan tajunnut että haastattelija oli Nordfront TV.

  Ja tätä ryhmää viking Line pelkäsi niin paljon että ei päästänyt laivaan. Voi mikä myötähäpeä. Hyvin näkyi että vassarit/antifa tuli toimeen kansallissosialistien kanssa. Koska niillä ei oikeastaan ollut mitään syytä’ tai agendaa olla paikalla.

  Reply
 • 8.12.2017 at 06:12
  Permalink

  Ylelle pitäisi ehdottomasti saada kunnollinen vastakanava! Pian yleläiset ihmettelisivät missä katsojat! Voisi olla mainosrahoitteinen ! Vallataan MTV !!!

  Reply
 • 8.12.2017 at 08:17
  Permalink

  Massamediassa on kovasti heitelty täkysanaa ”lehdistökortti”.

  Lehdistökortin omaaminen tarkoittaa sitä että kulloinkin kyseessä oleva tiltu on istunut tietyn ajan marxilais-leniniläisen dialektiikan oppitunneilla ja että hänestä löytyy tarvittava määrä hybridihenkeä ja uskollisuutta tilipussiaan kohtaan kirjoitella mitä käsketään. Oma-aloitteellinen poliittinen ”tiedostavuus” sen sijaan ampuu usein itseään jalkaan koska pelissä on myös työnantajan uskottavuus nk. suurten ikäluokkien silmissä – täysin vapautuneesti ei siis ole syytä revitellä vaikka aatteenpalo olisikin kova.

  Lehdistökorttiin vetoaminen onkin argumenttina sama kuin vetoaminen Kultapossu Kerhon jäsenyyteen ja taidoista se kertoo saman verran kuin ajokortin omaaminen. Mutta jos mitään muuta ei ole voi sillä kaiketi kalastella säälipisteitä baarissa vastakkaiselta (tai samalta) sukupuolelta 🙂

  Reply
  • 8.12.2017 at 10:26
   Permalink

   Se vaan tuo lehdistökortti tulee toimimaan j(a toimii jo) tosiaan hieman toisin päin kuin kuvittelevat tai toivovat; Siitä lukija, kuulija tai näkijä tietää että ”toimittaja” on ideologisesti koulittu ja seulottu, ja journalistina kuohittu.

   Yle ja valtavalhemedia alkavat olla samassa pisteessä kuin oli naapuritotalitarismin Pravda aikanaan, harva enää edes viitsii lukea ja ne jotka vielä lukevat, eivät edes usko lukemaansa koska tietävät hyvin että eihän siinä totta puhuta.

   Reply
  • 8.12.2017 at 11:07
   Permalink

   Olen aina ihmetellyt tuota ”lehdistökorttia”. Sehän on tavallinen lätkä jonka jokainen on tehdä printterillään. Eli jos haluaa perstaa median, tekee sen ja sitten printtaa pahvisen kortin muovitaskuun.

   Vuosi toisensa jälkeen olen ihmetellyt että mikä siinä kortissa on niin ihmeellistä. Ensin sitä kysyvät haastateltavat ja sitten median edustajat kertovat aina lähettävänsä sen sähköpostitse. Outoa sanon minä. Ei sillä kortilla ole mitään statusta. Se on sama kuin käyntikortti joita jokainen voi painattaa haluamansa määrän ja mallin mukaan.

   Reply
   • 8.12.2017 at 11:28
    Permalink

    ”Vuosi toisensa jälkeen olen ihmetellyt että mikä siinä kortissa on niin ihmeellistä.”

    Jo se että kortilla yritetään vakuutella ”journalistin” olevan rehellinen ja uutistensa totta, on merkki siitä että itse ” uutisissa” on jotakin mätää koska ne eivät itsessään riitä kertomaan ”journalistin” rehellisyyttä vaan päin vastoin, herättävät ristiriitaisuudessaan kysymyksiä siitä että mitenkähän asiat OIKEASTI ovat.

    Reply
 • 8.12.2017 at 11:19
  Permalink

  Suoraan alpakan suusta: ”jos et ole pro-black olet natsi”…
  Kaikki pro-valkoiset ovat natseja, rasisteja ja fasisteja – varsinkin valkoiset puput ovat pahoja…

  Reply
 • 9.12.2017 at 07:01
  Permalink

  Vittu että täältä maalta päin naurattaa tuo hesalaisten touhu, niin lapsellista että nauraisin kuset housuissa, mutta että mukana on päättäviä poliitikkoja, tekee tämä asiasta vakavan. Tällaisia idiootteja yhteisistä asioista päättämässa, ei helvetti. Kuin lastentarhan kiukuttelevia kersoja ja samalla ÄO:lla. Kuka helvetti näitä äänestää päättäville paikoille.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.