Mikael Jungner: Nelonen laittoi Mikaelin Gabrielin biisit soittokieltoon radiokanavillaan – Vaikeneeko media? Sanoisin että fifty-sixty

Mikael Gabriel ja Sanoma. Pieni taiteilija ja suuri konserni. David ja Goljat. Siinä viimeisimmän mielenkiintoisen potentiaalisen mediakohun ainekset.

Aiemmin tapahtunutta:
– Mikael Gabriel päätti mennä Maikkarin ohjelmaan ja antoi pakit Nelosen ohjelmalle
– Nelonen laittoi Mikaelin biisit soittokieltoon radiokanavillaan
– Mikael laittoi kaiken tämän avoimesti someen
– somessa kulmakarvat nousivat
– Nelonen sanoi että ei ole soittokieltoa
– tilastot näyttävät toista, muut radiokanavat soittavat Mikaelin biisiä neljänneksi eniten, Nelosen kanavat eivät lainkaan, soitto loppui kuin veitsellä leikaten sen jälkeen kun Mikael lähti Maikkarille

Mitä tapahtuu seuraavaksi? Nouseeko tästä kohu vai lässähtääkö mielenkiinto?

Sanoisin että fifty-sixty. Toisaalta media ei median silmää noki. Toisaalta some ei tykkää boikoteista, varsinkaan salaisista sellaisista.

Jää siis nähtäväksi.
Mikael Jungner Facebook

6 thoughts on “Mikael Jungner: Nelonen laittoi Mikaelin Gabrielin biisit soittokieltoon radiokanavillaan – Vaikeneeko media? Sanoisin että fifty-sixty

 • 17.11.2017 at 18:07
  Permalink

  No oliko jollekulle yllätys että valemedia jää kiinni valehtelusta?

  Reply
 • 17.11.2017 at 18:08
  Permalink

  Noo tuosta ei suurta vahinkoa tullut. Mitä vähemmän kanavilta tätä ääliömäistä höpötystä, sen parempi.Ei tämä mitään musiikkia edes ole.

  Reply
 • 17.11.2017 at 20:49
  Permalink

  Ei mitään merkitystä mihinkään soittaa tai oli soittamatta. Nykyisin radion kuunteleminen vastaa kidutusta jokatapauksessa -liirumlaarum juontajia, typeriä aiheita ja bulkkihumppaa.

  Reply
 • 18.11.2017 at 06:37
  Permalink

  Siksi ”musiikki” on sitä paskaa mitä on tänä päivänä.Samat kaupalliset toimijat ja heidän renkinsä, samat naamat ”viihdeohjelmissa” mitä radioiden kikattajat ja paskanpuhujat. Kaupalliset tiedotteet rävähtävät joka kanavalta yhtä aikaa, niitä ei voi paeta kuin nauhoittamalla ja pika kelaamalla, radiossa se ei onnistu kuin laitamalla toosan kiinni.

  Reply
 • 18.11.2017 at 11:39
  Permalink

  Miksi muuten kukaan ”suvaitsevainen” puolestaloukkaantuja ei kimitä kulttuurisesta appropriaatiosta kun valkoiset miehet (ja mikseivät naisetkin) riistävät mustilta heidän (c)rap- ”musiikkinsa” ja valjastavat sen oman rahantekonsa välineeksi? Neljäntuulenhatuista tai inkkaripäähineistä kyllä jaksetaan itkeä mutta tämä musiikkikulttuurin riisto ilmeisesti nyrjäyttää suvakin aivot. Kuinka esimerkiksi joku Palliface saa rauhassa riistää sorrettujen kulttuuria oman asemansa nostamiseksi?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.