Mauri Peltokangas: Tapahtumarikas viikonloppu… Notta perkele!

Kaustisen perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas ottaa Facebook-sivullaan kantaa menneen viikonlopun tapahtumiin omalla persoonallisella tavallaan. Peltokangas kirjoittaa:

Tapahtumarikas viikonloppu..

Vihreät kunnostautuivat jälleen kivapuheella.. Touko Aallon mukaan ”mustalla huumorilla”..

Maaseudun asukkaita röyhkeästi solvaava päivitys sai osakseen paljon huomiota, kun Helsingin vihreä valtuutettu Fatim Diarra meni väkevästi laukoille.. vihreä agenda on nyt kaikille selvä. Stadin vihreät vihaavat metsää ja siellä asuvia ihmisiä, eli myös minua 👍

Ikävä asia oli, että rauhallisuuden perikuva Jussi Halla-aho joutui todistamaan kasvonsa peittäneen, huutavan pään jäämistä oven ja karmin väliin Turussa.. hotellin aulaan väkisin Jussin perään vääntäytynyt huutava pää sai hotellin henkilökunnan kutsumaan paikalle poliisin. Kiitos henkilökunnalle.

Se ”parempi” väkivalta, ihmisten solvaaminen, hevosten hakkaaminen, päälle sylkeminen on ilmeisesti vihervasemmiston laillinen oikeus Suomessa, koska siihen ei juuri koskaan puututa tarvittavalla vakavuudella. Nettisankaripoliisit eivät edes huomaa puoluetovereittensa ”yönmustaa huumoria” 😉

Jos joku isänmaataan rakastava harrastaa ”mustaa huumoria” tai jos ihan sama ketä muuta puoluejohtajaa häiriköi rätillä peitetty huutava pää & co. Marssitaan torille Tavja Halosen perässä ja valtamedia huutaa hoosiannaa..

Mitä sanot?

Minä sanon notta perkele!

Lähde: Facebook

5 thoughts on “Mauri Peltokangas: Tapahtumarikas viikonloppu… Notta perkele!

 • 6.11.2017 at 09:56
  Permalink

  Vihervasurit ovat kansakunnan syöpä.

  Reply
 • 6.11.2017 at 10:10
  Permalink

  On lääketieteellisesti todistettu, että kiroilu lieventää kipua. – Ilmeisesti myös henkistä.
  Ilmankos minä nykyisin kiroilen niin paljon – taas.

  Reply
 • 6.11.2017 at 10:27
  Permalink

  Tutkitusti myös kiroilevat ihmiset ovat erityisen älykkäitä – itseänikin yllättänyt havainto tiedemaailmasta.

  Reply
 • 6.11.2017 at 14:54
  Permalink

  Hyvä huomio Peltokankaalta. Ei kuulu huuto eikä valitus, ei edes uutisoida kun kohteena on Halla-aho, ja rähisijöinä antifan terroristit, mutta auta armias jos häirintää harjoittaisi Odinin porukka mikä itku ja vaikerrus sekä natsisyytökset täyttäisivät valta(vale)median koko maassa päivien ajan!

  Reply
 • 6.11.2017 at 18:39
  Permalink

  Antifan kanssa veljeilee Suomen globalistit ja EU:n käsinuket täyttä päätä Orvon ja Sipilän -perkeleiden keikaillessa päällimmäisenä ”tuomitsemassa” sitä mikä haittaa rahan tulemista heidän luo.
  Tyypillistä valtamedian toimintaa. Kaikki keinot ovat sallittuja kunhan ne tehdään ”oikean” asian puolesta. Mutta, mutta. Tämä todistaa Halla-ahon ylivoimaisuuden suhteessa kaikkiin tahoihin suomalaisessa yhteiskunnassa. Hän ampuu jokaisen savikiekon alas lonkalta kun muut tuhraavat mustan ruutinsa kanssa eli eivät ole niitä ”ruudin keksijöitä”. Ja mikä tuskallisinta. He tietävät sen itse ja kuten suomalainen sananlasku antaa kertoa: ”Tyhjä tynnyri se eniten kolisee.”
  Antifa, rivi-kommarit, demarit, vihreät ja muu liberalisti paska kuvittelevat olevansa jotain ja jopa tietävänsäkin. Mutta joukkio on pelkkiä rakkareita ja lahjattomia joutomiehiä ja -naisia, jotka eivät tule elämässään nousemaan sen korkeammalle yhteiskunnassa kuin sammakko, joka kurnuttaa mättään päällä kurkkupussi halkeamaisillaan. He ovat kuin yksi päivä, joka laskee mailleen ja heitä ei enää ole, eivätkä he enää koskaan ymmärrä miksi ovat enää olemassa ja mitä elämällään tekisivät, sillä heitä ei kukaan tarvitse mihinkään. Ei Suomi, eikä koko maailma.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.