Kolumni: Suomi ja hyödylliset idiootit – Äärivasemmistosta tapa-kokoomuslaisiin

Joskus kuulee poliittisessa keskustelussa käytettävän termiä ”hyödyllinen idiootti”. Tällä useimmiten viitataan henkilöön tai henkilöihin, jotka tietämättään toimivat jonkin toisen, tai kolmannen osapuolen hyväksi. Omasta mielestäni hyvänä esimerkkinä toimivat anarkistit ja ”antifa”, jotka luulevat taistelevansa establishmenttia vastaan, mutta todellisuudessa he tekevät sille palveluksen yrittäessään heikentää valtaapitävien (valitettavan) harvoja vastustajia.

Mietitään esimerkiksi globalisaatiota ja kapitalismia, selkeyden vuoksi jälkimmäistä lähinnä totaalisen yksityisomistuksen kannalta… Suomessa ei ole kovinkaan montaa puoluetta, jotka vastustaisivat sekä Euroopan unionia, että valtion omaisuuden yksityistämistä. Edes suomalaisen kommunismin manttelinperijät, vihreät ja vasemmistoliitto, eivät tätä tunnu ainakaan julkisesti tekevän. Tai sitten heidän ponnekkuutensa on hyvin peiteltyä… Siksi se, että äärivasemmisto, johon vastoin heidän itsensä luomiaan pelisääntöjä, luen myöskin anarkistit, vastustavat esimerkiksi perussuomalaisia, on mielestäni sekä typerää, että heidän omien tavoitteidensa vastaista. Toki voihan olla, että äärivasemmisto näkee EU:n heidän utopialleen sopivana aihiona ja tahtovat sitä siksi suojella.

Nuo ”perinteiset hyödylliset idiootit” sahaavat omaa oksaansa, se on selvää, mutta kuin varkain on syntynyt toinen, suurempi hyödyllisten idioottien massa. En näe miksi tulisi olla huolissaan muutamasta kiukuttelevasta hampputukasta, mutta huolissaan kannattaa olla tästä isommasta massasta. ”Isompaa massaa” voidaan kutsua myöskin kansaksi. Kansa ei ole tyhmä, mutta se ei näe todellista vihollistaan, joka lymyilee perinteisten puolueiden ja näiden veren punaisten rakastajattarien vaarallisissa ideologioissa. Kansa lukee melkeinpä pelkästään sille räätälöityä mediaa joka mm. ohjaa sen asenteita ja äänestyskäyttäytymistä valtaapitävien kannalta edulliseksi. Tämän mielenmuokkauksen onnistumisiksi voidaan lukea sekin, ettei kansa voi suurin surminkaan uskoa sellaista, mikä on ristiriidassa valtamedian kanssa tai jopa jäänyt valtamedialta kokonaan julkaisematta. ”Valemedia” on valtaapitävien pystyttämä abstrakti, jota voidaan kasvottomana ja kuin raamatullisen, lähes absoluuttisen pahan ominaisuudessa syyttää valehtelijaksi ja harhaanjohtajaksi. Modernit noitavainot kohdistuvat muun muassa Ilja Janitskinin kaltaisiin, valheen verhon toiselta puolelta huuteleviin.

Maailma on pullollaan esimerkkejä median ja vallan ”onnistuneesta” yhteistyöstä. Yhdysvallat, EU, Neuvostoliitto, Kiina ja niin edelleen… Onkin surullista, kuinka pieni määrä ihmisiä haluaa edes uteliaisuuttaan kurkistaa sen silmien eteen asetetun verhon taakse. Verhon takana on lämmintä ja turvallista. Toki joka päivä vetää enemmän ja verhon takana kuuluvat kamppailun ja epäjärjestyksen äänet kuuluvat alati lähempää, mutta kun se verho on niin mukava…

Jos se potentiaali jota vastaan kansa on aivopesty passiivisesti taistelemaan, kokonaisuudessaan paljastuisi, olisi se kovasti tuhoisaa nykyiselle valtakoneistolle. Meille puhutaan Venäjän harjoittamasta informaatio-sodankäynnistä ja kerrotaan yksityiskohtineen, miten se toimii. Aktio-Reaktio, tapahtuma-tiedottaminen, todellisuus-valhe… Se, minkä esimerkiksi Helsingin sanomat ja YLE unohtavat kertoa, on että me, kansa olemme samanlaisen operaation uhreja. Oli Venäjän informaatiosodassa sitten totta puoliakaan, on valtaapitävien ja/tai median turha hurskastella omalla erinomaisuudellaan.  Samaa kun tapahtuu täällä perinteisten puolueiden ja näiden tielle poikkiteloin asettuvien kohdalla. Muutenhan tämä ei kiinnostaisi, mutta nykyisen, kaikin puolin liberaalin hallinnon ylläpito millä keinoilla hyvänsä, ei ole ainoastaan rahallisesti kallista, vaan saattaa johtaa koko kansakunnan kaatumiseen sisäisten ongelmien vuoksi, EU-liittovaltioon sulautumiseen tai kansakuntamme totaaliseen katoamiseen väestörakenteellisen ja kulttuurisen invaasion tuloksena. Toteutuu vaihtoehdoista mikä tahansa, tai osaltaan kaikki, suomalaisten kannalta tulos on sama.

Kansa, me hyödylliset idiootit, olemme avainasemassa tässä prosessissa. Niellessämme purematta kaiken mitä meille syötetään, me viemme edellä mainittuja lopputulemia askeleen lähemmäksi. Äänestämällä samoja ”johtajia” kerrasta toiseen ja uskoessamme sepitykset päättäjien järjenvastaisten päätösten erinomaisuudesta, kuljemme jatkuvasti etäämmälle kansakuntamme parhaan saavuttamisesta. Me olemme tärkein työkalu mitä perinteisillä puolueilla on käytettävissään. Ne ovat meidän työllämme rakennuttaneet oman jalustansa sekä istuttaneet kansaan perustavanlaatuisen pelon muutoksesta.

Mikäli muutos ilmentyy kansalle todellisena vaihtoehtona vasta kun mikä tahansa on nykyistä parempi, on lopputulemaa mahdoton arvioida. Oma näkemykseni on, että silloin on liian myöhäistä.

Petri Perta

8 thoughts on “Kolumni: Suomi ja hyödylliset idiootit – Äärivasemmistosta tapa-kokoomuslaisiin

 • 5.11.2017 at 15:22
  Permalink

  Nyt olet kuule väärässä,
  kansa nimittäin ON tyhmää!
  Suuri osa esim äänestää puoluetta joka ajaa ihan eri ”luokan” asiaa.
  Esimerkisi erilaiset toimistotyöntekijät ja muut niinkutsutuissa siisteissä sisätöissä olevat äänestävät usein kokoomusta vaikka ovat duunareita. Se johtuu siitä että yrittävät kuulua parempaan ja rikkaampaan kansanosaan.
  Muutenkin kansalaisilla on todella huono käsitys taloudesta ja maailmanmenosta yleisestikin.
  Ostavat kaiken mitä media syöttää.

  Reply
 • 5.11.2017 at 18:27
  Permalink

  Lukekaa Henry Fordin kirja; Kansainvälinen juutalainen. Siinä käsitellään noita asioita ja muutakin mielenkiintoista. Mikä on muuttunut noista ajoista? Ei mikään muu kuin teknologinen kehitys.

  Reply
  • 5.11.2017 at 18:46
   Permalink

   Kuka olikaan yksi Juha Kärkkäisen päävainoajista?
   Koukkunokka Illman – lusiferilaisia vapaamuurareita vilisevän demlalaisen ”oikeus”-laitoksemme edustaja.

   Reply
  • 5.11.2017 at 19:32
   Permalink

   Suomen demlalaista ”oikeus”-käytäntöä:

   ”Australiasta pakkoluovutettu varoittaa: Suomi harhauttaa salaisessa viestinnässä Andorraa!
   Suomen oikeusministeriö erehdytti Australiaa pakkoluovuttamaan suomalaisen 3,5 vuotiaan taistelun tuloksena. Tämä henkilö varoittaa nyt Ilja Janitskinia oikeusministeriön salaisesta viestinnästä Andorran viranomaisille…”
   https://mvlehti.net/2017/11/05/australiasta-pakkoluovutettu-varoittaa-suomi-harhauttaa-salaisessa-viestinnassa-andorraa/

   Reply
   • 5.11.2017 at 19:35
    Permalink

    Mikä on Demla?

    Kirjainyhdistelmä Demla (ent. Suomen Demokraattiset Lakimiehet) on monille etäisesti tuttu. Se symboloi Suomen oikeuslaitoksen poliittista korruptiota. Demla on kommunistien vuonna 1954 perustama vasemmistolainen lakimiesyhdistys, joka Neuvostoliiton aikana piti tiiviisti yhteyttä idän ”edistyksellisiin” (so. kommunisteihin). Sen tavoitteena on ohjailla suomalaista oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntöä oman poliittisen arvopohjansa mukaisesti. Sillä on kautta historiansa ollut huomattavasti valtaa maassamme, ja monet Demlan jäsenistä ovat kuuluneet presidenttiä (Halonen) ja pääministeriä (Jäätteenmäki) myöten korkeimpaan valtiojohtoomme. Juuri järjestön vaikutusvalta tekee siitä vaarallisen; demlalaiset ovat perinteisesti olleet avainasemassa esimerkiksi Suomen maahanmuuttopolitiikasta päätettäessä.

    Vasemmiston taktiikoille uskollisena Demla on julkilausumissaan piilottanut todelliset tavoitteensa ympäripyöreän ihmisoikeushötön taakse. Kommunismin edistäminen on sittemmin vaihtunut monikulttuurin kannattamiseen ja muun muassa aseiden omistusoikeuden vastustamiseen. 2000-luvulla demlalaisten toiminta on herättänyt suomalaisissa närkästystä etenkin siksi, että yhdistyksen jäsenet ovat pyrkineet aktiivisesti rajoittamaan suomalaisten sananvapautta oikeusteitse.

    Ruben Stiller totesi taannoin Yle Puheen keskusteluohjelmassa, että Suomeen tarvittaisiin lakimiesryhmä, joka ottaisi asiakseen ”rasistien” (eli monikulttuurisuutta vastustavien) jatkuvan ahdistelun. Demla on juuri se ryhmä.

    M a g n e e t t i m e d i a 14.11.2013

    Reply
 • 5.11.2017 at 18:41
  Permalink

  Erittäin oikeaan osuva artikkeli!

  Esim. kokoomusta äänestää ilmeisesti huomattava joukko hyödyllisiä idiootteja ’koti-. uskonto- ja isänmaa’-puolueena, vaikka siinä vallan on kaapannut punaliberaaleista punaporvareista koostuva klikki, jonka koti on Brysselissä, raaamattu roskiksessa ja isänmaan he ovat vetäneet Brysselin vessanpöntöstä alas. He ovat eturintamassa viherpunikkien kanssa toteuttamassa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista kantasuomalaisten (ja -eurooppalaisten) valkoista kansanmurhaa kannattamalla rajoittamatonta elintasopakolaisten invaasiota maahamme varsinkin Afrikasta. He ovat soten ”valinnanvapaus”-verukkeella lahjoittamassa huomattavan osan verovaroin koottua kansallisomaisuutta veroparatiisifirmoille, jotka siis eivät maksa varsinkaan Suomeen veroja. Kataisen johdolla he toteuttivat vesilain muutoksen 2010, joka mahdollistaa maailman arvokkaimpiin kuuluvien puhtaiden pohjavesivarojemme polkuhintaan myynnin monikansallisille korppikotka-firmoille, jne, jne – täysin selkärangattomia, vain omaa etuaan ajattelevia maanpettureita.

  Erityisen hyvin pitää paikkansa ”Kansa ei ole tyhmä, mutta se ei näe todellista vihollistaan, joka lymyilee perinteisten puolueiden ja näiden veren punaisten rakastajattarien vaarallisissa ideologioissa. Kansa lukee melkeinpä pelkästään sille räätälöityä mediaa joka mm. ohjaa sen asenteita ja äänestyskäyttäytymistä valtaapitävien kannalta edulliseksi. Tämän mielenmuokkauksen onnistumisiksi voidaan lukea sekin, ettei kansa voi suurin surminkaan uskoa sellaista, mikä on ristiriidassa valtamedian kanssa tai jopa jäänyt valtamedialta kokonaan julkaisematta. ”Valemedia” on valtaapitävien pystyttämä abstrakti, jota voidaan kasvottomana ja kuin raamatullisen, lähes absoluuttisen pahan ominaisuudessa syyttää valehtelijaksi ja harhaanjohtajaksi. Modernit noitavainot kohdistuvat muun muassa Ilja Janitskinin kaltaisiin, valheen verhon toiselta puolelta huuteleviin.”

  Suurimman joukon suomalaisia viherpunikkien dominoima toimittajakaarti tavoittaa sionisti-globalistien pääpropaganda-torven Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan ja vallanpitäjiemme propagandakoneen Ylen kautta. He suoltavat näiden EU-globalismi-monikulttuuriagendan mukaista ”totuutta”: sensurointia/salaamista, vääristelyä ja suoraa valehtelua. Osa noista viherpunikki-toimittajista on Tampereen punayliopiston kommunistiprofessorien kouluttamia ja erityisen hyvin perehtyneitä kommunistisen Frankfurt-koulukunnan kehittämiin kulttuurimarxismina ilmeneviin yhteikunta- ja yksilömoraalin mädätysoppeihin, joita he yhteistyössä femininisti-kansanvihollisten kanssa suoltavat lähes joka tuutista: PERVERSIOT NORMEIKSI.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.