Fatim Diarran päivitys olikin ”mustaa huumoria” – ”En tarkoittanut siinä sitä, että…”

Nykysuomi kirjoitti eilen vihreiden Helsingin kaupunginvaltuutetun Fatim Diarran törkeästä some-kommentista, joka mm. suoraan väitti maaseudun asukkaiden syyllistyvän insestiin. Lue koko juttu täältä.

Melkoisen kohun aiheuttanut toteamus onkin kirvoittanut voimakasta kansalaiskeskustelua ja Diarraa on syytetty jopa vihapuheesta, tämän kannattajien yrittäessä valkopestä täydellisen mautonta ja vastenmielistä kommentointia ”huumoriksi”.

Näihin yrityksiin on yhtynyt sekä Diarra itse, että vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto, joka toteaa toteamusten olevan ”mustaa huumoria”. Samalla Aalto ujuttelee mainituille mauttomuuksille oikeutusta ”kun kaikki muutkin”-tyyppisestä ajattelusta, vihjaten samalla keskustalaisen Mikko Kärnän mielen pahoitukseen asiasta.

-” Kyse oli mustasta huumorista. Jos lehdet alkaisivat tehdä jokaisesta keskustalaisen kuntapoliitikon huonosta vitsistä uutisia, niin mitähän siitäkin seuraisi.”.

-”Kuten keskustan kansanedustaja Antti Kurvinen on todennut: ”kirjoitin mitä kirjoitin”. Jokainen voi ilmaista itseään välillä huonosti, mutta kuulostaa vähän tarkoitushakuiselta nälvimiseltä, jos ihmisen yksittäinen yksityinen Facebook-kommentti irrotetaan kontekstista.”

Kukaan ei ole vielä kertonut, millaisessa kontekstissa vastaavanlainen kirjoittelu olisi sitten hyväksyttävää jota korostaa se, että puheenjohtaja itsekin paheksuu Diarran toimintaa.

-”Yleisemmin todettuna en luonnollisesti hyväksy tuonkaltaista puhetta keneltäkään. Sellainen on mielestäni sopimatonta, vaikka huumorista onkin kyse.”

Diarra jatkaa insesti-heittelyään ja perustelee kommenttejaan ”kokemuksillaan maaseudusta”

Iltalehden haastattelussa Diarra pahoittelee kommenttejaan ja kertoo suomalaisten sukujuuriensa olevan maaseudulla.

-”Kaikki suomalaiset geenini ovat Pellosta. Insestiläppäni, jonka muut kommenttiosiossa tajusivatkin, liittyy siihen, että Sallassa, mikä on Pellon vieressä, on Sallan tautia, mikä johtuu siitä, että on ollut liian läheisiä yhteyksiä serkkujen kanssa. En tarkoittanut siinä sitä, että kaikki, jotka asuvat maaseudulla, harrastavat insestiä, vaan viittasin vitsillä Sallan alueeseen.”

Diarra ei pahoittele kommenttiaan siitä, että maaseudun asukkaiden on turha vaatia kaupunkialueiden tasoisia palveluita. Hän myöskin kertoo viettäneensä kokonaisen kuukauden maatilalla, maaseudulla.

-”Vietin kaksi vuotta sitten kuukauden kaverini maatilalla Urjalassa, koska halusin oppia, minkälaista se meininki siellä on. Osallistuin kaikkiin maatilan töihin, hoidin lampaita, olin lehmien ja hevosten kanssa, ruokin kanoja. Se oli ihan kamalaa. Aivan kamalaa.”

Lähde: IL

13 thoughts on “Fatim Diarran päivitys olikin ”mustaa huumoria” – ”En tarkoittanut siinä sitä, että…”

  • 5.11.2017 at 11:31
    Permalink

    Patamustaa ällöttävää monikulttuurista paskahuumoria jota vain mutianen osaa.

    Reply
  • 5.11.2017 at 11:38
    Permalink

    Kertoo omasta kokemuksesta, elämästä apinoiden kanssa.

    Reply
  • 5.11.2017 at 12:04
    Permalink

    Miten tuommoinen ihminen voi olla luottamusta vaativissa tehtävissään kun ei selvästikkään voi pysyä omien sanojensa takana vaan heti alkaa kiemurteleminen ja pakeneminen kun saa huomiota.

    Reply
  • 5.11.2017 at 12:05
    Permalink

    Suojeleeko osasuojaväri tätä täydellisesti ”vihreästä ” taustasta irtisanoutuvaa vihapuhujaa?vrt.Halla-aho,Tynkkynen,Hakkarainen,Kiemunki….

    Reply
  • 5.11.2017 at 12:31
    Permalink

    Vai ovat maaseudulla asuvat sisäsiittoisia vaimon hakkaajia sano savimajasta tullut apinoihin sekaantuja. Fiksua, enemmän näitä kunnallispoliittisiin tehtäviin.Ei meistä maalaisista siihen olisikaan.

    Reply
  • 5.11.2017 at 12:41
    Permalink

    Tässä on viimevuosina muodostunut minulle sellainen käsitys, että tämä asenne jonka Fatim puki tässä sanoiksi on Vihreissä aivan yleinen asenne…
    Vihreäthän ovat ajaneet sellaista maaseudun tyhjentämispolitiikkaa… tämä Fatim edustaa siis aika keskiverto Vihreätä, ehkä hän toi asian kärkevästi esiin, mutta asennehan noilla Vihreillä on juurikin tuo… Halveksivat kaikkea Kehä 3:n ulkopuolella sijaitsevaa /asuvaa ja halveksivat samalla myöskin sitä luontoa… oikeastaan ihan hyväkin, että Fatim puki sanoiksi tuon Vihreissä vallitsevan asenteen, eipä ole enään kenellekkään epäselvää…

    Reply
  • 5.11.2017 at 12:47
    Permalink

    Nigletti puolustelee aivopierunsa olleen vain mustaa huumoria, oh the irony… 🙂

    Reply
    • 5.11.2017 at 12:51
      Permalink

      Ei kun siis anteeksi, virheiden puheenjohtaja puolustelee niglettijäsenensä harrastaneen vain mustaa huumoria, antaen (ehkä) tahattomasti ymmärtää että tämä olisi lajityypillistä.

      Reply
  • 5.11.2017 at 12:49
    Permalink

    Edustanee perusvihdeää ajattelua, Näitä lisää, niin viimeinenkin tajuaa pelin hengen…

    Reply
  • 5.11.2017 at 13:33
    Permalink

    Itse asun maaseudulla ettei tarvitse nähdä rumia neekereitä.

    Reply
  • 5.11.2017 at 14:39
    Permalink

    Miten voi olla tuommoisia idiootteja päättävissä elimissä!!? Onneksi on vihreissä ja pysyköötkin siellä!

    Reply
  • 5.11.2017 at 14:57
    Permalink

    Ihan hyvä että maaseudulle ei eksy tuollaisia menninkäisiä, säikähtäisihän tuota syystalven hämärissä.

    Reply
  • 6.11.2017 at 08:36
    Permalink

    Jotain hyvääkin tästä, kymmenet ihmiset kertoivat jättävänsä vihreät kokonaan vaaleissa äänestämättä, tämä oli se viimeinen niitti näille vihervassareille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.