Homoseksuaali kampaaja levitti HIV:iä tahallaan Briteissä – ”LOL, uups!”

26-vuotiasta kampaajaa Daryll Rowea syytetään Iso-Britanniassa HIV:n tahallisesta tartuttamisesta miehiin, joihin hän sai yhteyden homoille tarkoitetun Grindr-deittipalvelun kautta.

Rowe harrasti suojaamatonta s***iä kymmenen miehen kanssa, joista neljä sai HIV-tartunnan. Tapaamisissa Rowe joko ei käyttänyt kondomia ollenkaan tai tahallaan rikkoi sen mahdollistaakseen tartunnan. Uhreilleen hän oli kertonut olevansa HIV-negatiivinen.

Myöhemmin Rowe lähetti uhreilleen pilkallisia viestejä koskien heidän mahdollista infektoitumistaan. Eräälle seksikumppanilleen hän lähetti seuraavan viestin: ”Ehkä sinulla on kuumetta siksi, että tulin sisällesi ja minulla on HIV, LOL. Uups!”

Toiselle uhrilleen hän oli viestittänyt: ”Rikoin kondomin. Olet niin tyhmä, ettet edes huomannut.” Rowe myös soitteli uhreilleen ja nauroi äänekkäästi asialle.

Rowe oli lopettanut HIV-estolääkkeiden ottamisen, ja hänellä oli myös herpes, mikä edesauttaa HIV:n tarttuvuutta. Hän oli myös esiintynyt väärällä nimellä.

Rowe kiistää kaikki syytteet. Poliisikuulusteluissa hän oli kieltänyt olevansa HIV-positiivinen ja kiisti myös tavanneensa kyseisiä miehiä.

Tapauksen oikeuskäsittely on kesken ja sen uskotaan kestävän kuusi viikkoa.

Lähde: Daily Mail

One thought on “Homoseksuaali kampaaja levitti HIV:iä tahallaan Briteissä – ”LOL, uups!”

  • 6.10.2017 at 13:25
    Permalink

    No niin… Homoyhteisö alkaa mädäntyä jo sisältäkpäinkin. Enää muslimit vomahaleihin mukaan ja aniharva uskaltaa ilmoittaa olevansa poikkeava. Ja monikos noista tartunnan saaneista ehti jo homostella eteenpäin? Saas nähdä saiko yksi henkilö kokonaisen epidemia aikaan? Jos olisi olut vähänkin viisas niin se ei olisi puhunut mitään. Vaan jatkanut homosteluaan vuosia. Toisaalta, poikkeavuus saattaa esiintyä monella eri osa-alueella.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.