45 vuotiaalle Jaromir Jagrille löytyi ”uusi” seura

Jaromir Jagr löysi kuin löysikin pelipaikan tälle kaudelle. NHL näyttäisi olevan tältä erää taputeltu ja sen sijaan sopimus löytyikin ihmeellisen läheltä: Miehen omasta takataskusta!

Jagr pelaa 2017-18 kauden kasvattajaseurassaan HC Kladnossa jonka pääomistaja hän on ollut vuodesta 2011 lähtien. Sopimus on sisältää NHL-pykälän siltä varalta että jokin NHL-seura tarjoaa veteraanille sopimusta. Kuningasliigasta hänellä on vyöllään 1711 ottelua ja 765+1149 tehopistettä. Vaikka luistin jo painaa eikä vauhti ole huippuvuosien tasoa, on miehen peliäly ja taidot silti yhä huippuluokkaa.

Paikalliselle Hokej-lehdelle seuran tiedottaja kertoo seuraavaa:

-”Pelaamme kaksi peliä nyt putkeen kotona, joten hän todennäköisesti pelaa lauantaina. Kaikki tietenkin riippuu siitä, miltä hänestä tuntuu, ja hän tekee lopullisen päätöksen. Tällä hetkellä se näyttää lauantailta, mutta aina voi tapahtua asioita.”

HC Kladno kertoi muutama päivä sitten olevansa valmis kuninkaan paluuseen.

Lähde: cbssportsSuomikiekko.com

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.