”Pohjois-Korea tullaan tuhoamaan!”

Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Nikki Haley on uhannut että Pohjois-Korea tullaan tuhoamaan mikäli se jatkaa agressiivista käytöstään ja pakottaa Yhdysvallat liittolaisineen puolustautumaan mitä tahansa agressiota vastaan.

Haleyn mukaan YK:n turvallisuusneuvoston keinot on käytetty P-Korean suhteen ja että koko asia siirtyy nyt Yhdysvaltain osalta pentagonin hoidettavaksi. Hän on omien sanojensa mukaan erittäin iloinen että voi luovuttaa asian puolustusministerin huoleksi.

-”Me yritämme kaikkea muuta mutta pöydällä on läjäpäin sotilaallisia ratkaisuja. Mikäli P-Korea jatkaa toimintaansa nykyisellään ja pakottaa Yhdysvallat  puolustamaan itseään tai liittolaisiaan, se tullaan tuhoamaan ja me kaikki tiedämme ettei kukaan meistä halua sitä.”

 

Tilanne on tällä hetkellä erittäin räjähdysherkkä sillä presidentti Donald Trump ei ole sulkenut pois myöskään ydiniskun mahdollisuutta. Yhdysvaltain sisäministeri Rex Tillerson on toistuvasti muistuttanut sekä muuta maailmaa että P-Koreaa diplomaattisen, verettömän vaihtoehdon olemassaolosta.

-”Osoittaakseen neuvotteluhalukkuutensa heidän on vain lopetettava ydinasetestit ja provosoiva toiminta, keventää alueen jännitteitä ja retoriikkaansa.”.

Lähde: Al Jazeera

3 thoughts on “”Pohjois-Korea tullaan tuhoamaan!”

  • 18.9.2017 at 09:42
    Permalink

    Mitä nää jenkit vouhkaa? Pohjois-Koreasta Helsinkiin on 6800km, Washingtoniin 11000km. Meillähän tässä olisi melkein kaksinkertainen syy vouhottaa jostain mahdollisesta ydinaseesta.

    Reply
  • 18.9.2017 at 14:53
    Permalink

    Ainoat todelliset syyt sotarumuille taitaa kuitenkin olla PK:n mineraalit, taipumattomuus ulkomaiselle velalle, ja muut vastaavat perinteiset syyt tehdä sotilaallinen invaasio jolla joko vapautetaan tai kaadetaan vallasta joku ikävä ukko joka ei tanssi siionistien tahdissa.

    Reply
  • 19.9.2017 at 03:33
    Permalink

    Mutta Suomen vihervasemmisto ja viherkeskusta, viheroikeisto ja viherdemarit ovatkin Pohjois-Korean suuria ystäviä ja idoloivat sen kykyä ja tapoja alistaa väärinajattelevia kansalaisia, joten voimme olla huoleti. Myös perinteinen mediamme on kopioinut toimintamallinsa idolimaastaan joten ollos huoleton, bowibu valveil on.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.