Ryöstely alkoi Irman uhkaamissa kaupungeissa (Video)

Kuten vuonna 2005 New Orleansiin iskeneen Katrina-myrskyn aikana, tämän hetken Floridassa on runsaasti väkeä, jota kiinnostavat enemmän kulutustavarat kuin hengissäpysyminen. Video on kuvattu Fort Lauderdalessa Floridassa.

Vuoden 2005 Katrina-myrsky aiheutti New Orleansissa järjestäytyneen yhteiskunnan romahtamisen, ja olosuhteet evakuointikeskuksessa Superdome -urheiluareenalla, muodostuivat hyytävällä tavalla postmoderneiksi. Valta oli jonkin aikaa nuorisojengeillä, eikä tapahtumien yksityiskohtainen mediakäsittely ollut mahdollista. Järjestyksen palauttamiseen tarvittiin aseistettuja sotilaita.


3 thoughts on “Ryöstely alkoi Irman uhkaamissa kaupungeissa (Video)

 • 11.9.2017 at 11:14
  Permalink

  ”Ne hieman tummemmat kädet”…

  Reply
  • 11.9.2017 at 17:56
   Permalink

   Käsipareja tarvitaan että työt luistaa, sanoi entien tuotantojohtaja lentävällä lauseella joka tilanteeseen.

   Reply
 • 11.9.2017 at 11:41
  Permalink

  Ja kas kun sattui, neekerit tälläkin kertaa asialla. Eikös joku sanonut että ryöstelijät ammutaan? Nyt pitäisi ryhtyä sanoista tekoihin. Toisaalta, kai tämä on sitä viher-vasemmiston parempaa väkivaltaa. Yhteiskunta johon Suomikin halutaan mukaan.

  Miten näistä kaikista eri roduista juuri neekerit ovatkin aina niitä jotka aloittavat ryöstelyn ja paikkojen tuhoamisen?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.