Olli Immonen täräytti facebookissa: ”Kansalaiset todennäköisesti maksaisivat veronsa mieluummin silloin, kun he voisivat luottaa, että rahat käytetään vastuullisesti suomalaisten hyväksi. ”

Kansanedustaja Olli Immonen ihmetteli tänään facebookpäivityksessään Sinisen tulevaisuuden yritystä brändätä itsensä ”keskiluokan verokapinan” edustajaksi. Immosen päivitys oli kirjoitettu saatesanoiksi uusisuomi.fi:n uutiseen samasta aiheesta. Uutisessa avattiin mm. STTK:n verokyselyä jonka perusteella seitsemän prosenttia vastaajista koki saavansa vastinetta maksamilleen veroille paljon, 27 prosenttia melko paljon, 41 prosenttia jossain määrin, 19 prosenttia vähän ja kolme prosenttia ei lainkaan.

Immonen toteaa päivityksessään  seuraavaa:

-Itse olen kansalaisten puheista havainnut, että erityisesti haitallinen maahanmuutto, turvapaikkajärjestelmän häikäilemätön hyväksikäyttö elintasosiirtolaisuuden väylänä sekä maahanmuuttajien etuuksien ja palveluiden rahoittaminen julkisista varoista nakertavat kansalaisten veronmaksuhalukkuutta. Tämä taas johtaa pahimmillaan talouden saralla lisääntyneeseen omaneduntavoitteluun ja harmaaseen talouteen. Kansalaiset todennäköisesti maksaisivat veronsa mieluummin silloin, kun he voisivat luottaa, että rahat käytetään vastuullisesti suomalaisten hyväksi. Kaiken kaikkiaan nykyinen Suomeen kohdistuva maahanmuuttovirta murentaa kansalaisten luottamusta valtioon, julkiseen valtaan, poliittiseen järjestelmään, yhteiseen etuun ja yhteisöllisyyteen. Tällainen kehitys ei tiedä hyvää maamme tulevaisuuden kannalta.

Lähde: US, www.facebook.com/olli.immonen

2 thoughts on “Olli Immonen täräytti facebookissa: ”Kansalaiset todennäköisesti maksaisivat veronsa mieluummin silloin, kun he voisivat luottaa, että rahat käytetään vastuullisesti suomalaisten hyväksi. ”

  • 6.9.2017 at 22:36
    Permalink

    Siinä olisi ajateltavaa maassamme vallankahvassa oleville zio-globalistien lakeijoille.

    Reply
  • 7.9.2017 at 04:24
    Permalink

    Olli saa taas puhua totuutta. Hienoa ettei Soinin ja Soroksen sensuuri enää suitsi totuuden puhujia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.