60-vuotiasta lyöty puukolla poskeen Göteborgissa tänään aamupäivällä

Normimeno jatkuu naapurissamme Ruotsissa: Göteborgin Drottningstorgetilla löi 40-vuotias mies yllättäen puukon 60-vuotiaan miehen kasvoihin 10.53 paikallista aikaa. Lyöntiä ei edeltänyt minkäänlainen riitely.

Poliisi otti epäillyn kiinni lähistöltä. Rikoksessa käytetty puukko oli pidätettäessä henkilön laukussa. Todistajat, jotka osoittivat tekijän poliisille, kertoivat että sama mies oli uhkaillut monia muitakin ennen tekoaan.

Asiasta kertoi Expressen ja Göteborgs Posten.

Tuntemattomien vastaantulijoiden puukottamiset kasvoihin ovat olleet aiemmin Pohjoismaissa hyvin harvinaisia sattumuksia. Nyttemmin lähes päivittäisiä, viimeksi eilen Tukholmassa. Ilmiön syy ei ole viranomaisten tiedossa.


3 thoughts on “60-vuotiasta lyöty puukolla poskeen Göteborgissa tänään aamupäivällä

 • 1.9.2017 at 14:19
  Permalink

  Tiedän syyn mutta en kerro ruotsin poliisille kjiäh kjiäh

  Reply
 • 1.9.2017 at 17:24
  Permalink

  Juu, ei mitään hajua miksi puukot heiluu päivittäin monikulttuurisen kansainkodin kaduilla. Olisiko ilmoitusherkkyys lisääntynyt? Poliisit soitetaan paikalle vaikka päätä ei edes irroiteta ruumiista -tämä on pelkkää virkavallan kuormittamista ja se tulee lopettaa välittömästi!

  Reply
 • 1.9.2017 at 18:16
  Permalink

  Ruotsissa on todella puukkohippa viikko menossa. Suomalaiset menttävät pian maineensa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.