Ilmainen sähkö keksittiin jo 1600-luvulla

Tai ainakin ilmaisen sähkön periaate. Sen parissa on pähkäillyt historian suurimpia tiedemiehiä aina Newtonista Einsteiniin, mutta vasta vuonna 1925 saksalainen keksijä Hans Coler onnistui tuottamaan sillä käyttösähköä. Colerin ”magnetstromapparat” toimi itseasiassa niin hyvin että se herätti jopa valtakunnanjohtajan huomion. Colerin keksinnöllä yksi laite tuotti kaiken sähkön hänen kotiinsa ja työtiloihinsa kolmen vuoden ajaksi. Valtio näki laitteen potentiaalin ja rahoitti sen kehitystä aina kolmannen valtakunnan tuhoutumiseen saakka.

Siitäkin huolimatta että periaate oli hyvin tunnettu ainakin saksalaisten ja brittien keskuudessa, laitteelle on haettu patenttia vain yhdysvalloissa eikä sitä koskaan ole tuotu markkinoille. Syytä tähän voidaan tottakai vain arvailla mutta totuus on että pelkkä ajatuskin ilmaisesta sähköstä jokaiselle, kuten Nicola Tesla sen aikanaan tarkoitti, aiheuttaa osakkeiden laskua sähköyhtiöille. Ennen ensimmäisen patentin myöntämistä 1973 keksijä Howard Johnson sai kuulla jyrkkää ”eitä” patenttiviraston tiedemiehiltä. Uskoivat patenttiviranomaiset tai arvoisa lukija sitä tai ei, laite toimii.

Käytännössä  ”perusmalli” koostuu kahdesta neodyymimagneetista ja kuparikäämistä. Oheisen videon avulla jokainen voi rakentaa yksinkertaisimman sovellutuksen magneettigeneraattorista.

”Tämän päivän tiedemiehet ovat korvanneet kokeet matematiikalla. He vaeltavat yhtälöstä toiseen ja rakentavat lopulta laitteen jolla ei ole reaalimaailmassa minkäänlaisia toimintaedellytyksiä.” –

Nicola tesla (1856-1943)

8 thoughts on “Ilmainen sähkö keksittiin jo 1600-luvulla

 • 27.8.2017 at 22:29
  Permalink

  Ikävä todeta mutta laite ei toimi. Itse rakensin tällaisen laitteen joitakin vuosia sitten eikä volttimittari värähtänyt yhtään. Magneetteina oli tuollaiset kaarevat magneetit kovalevyistä. Oli tehokkaampaa ja heikompitehoista. Syynä saattoi toki olla se että jätin käämin päälle siinä olevan eristeet, ettei tulisi oikosulkua.

  Olisin halukas tietämään ja näkemäänkin jos joku pystyisi rakentamaan laitteen joka tuottaa oikeasti esim. 220V. Epäilen että näiden videoiden pöytälevyn alla on suuri käämi joka tuottaa muutaman voltin jännitettä käämiin. Muutoin en ymmärrä mistä se jännite indusoituisi käämiin. Kysehän on sähkömoottorista, mutta toiminnallisesti päinvastaisesta.

  Niin että jos joku on saanut ko. laitteen toimimaan ja kehitettyä siitä 220V generaattorin, niin olen enemmän kuin halukas tapaamaan ko. henkilön.

  Reply
  • 29.8.2017 at 16:21
   Permalink

   Magneettien on oltava nimenomaan NEODYYMI-magneetteja. Tavanomaiset magneetit eivät käy.

   Reply
 • 27.8.2017 at 23:02
  Permalink

  Lukuisten vapaaenergia-keksintöjen kaupallistamisen estää sama taho, joka orjuuttaa melkein koko läntistä maailmaa velkaponzi-rahajärjestelmällään ja on mm. suuren ilmastohuijauksen takana – so. ylimmän tason zio-globalistit, joiden lakeijoita ovat suomenkin rikolliset vallanpitäjät toteuttaen näiden EU-diktatuurin/Uuden Maailmanjärjestyksen tyrannia-agendaa, johon kuuluu mm. kansallisvaltioiden ja kansallisuuksien tuhoaminen rajoittamattomalla maahantunkeutuja-invaasiolla.
  Vapaaenergia on englanniksi ’free energy’,

  Reply
  • 27.8.2017 at 23:05
   Permalink

   Seuraavassa on kuvattu huomattava joukko lähes sadan vuoden aikana tehty vapaaenergia-keksintöjä:
   ”A Practical Guide to ’Free-Energy’ Devices”, http://www.free-energy-info.com/PJKbook.pdf
   (Melko suuri tiedosto, jonka lataus kestää jonkin aikaa)

   Reply
   • 28.8.2017 at 09:12
    Permalink

    Mutta oletko itse rakentanut tätä käämiin perustuvaa laitetta ja saanut sen tuottamaan sähköä? Tuossa kirjassa on paljon sellaisia laitteita joista olen itsekkin kuullut. Mutta niitä ei näy myynnissä edes ”huru-ukkojen” markkinoilla. Jos joku rakentaisi tällaisen laitteen niin minä olisin valmis sellaisen ostamaan. Sillä nykyinen energiapolitiikka ei lyö leiville Suomessa. Ja kun tiedetään että nykyisin energia maksaa 12-15c/kWh niin tuolaisen laitteen maksaa takaisin jo vuodessa. Mikä onkin riittävän hyvä kate.

    Reply
    • 1.9.2017 at 13:39
     Permalink

     Mistä tietää että toimit ”hyvällä tahdolla”? Ellei peukalo ole keskellä kämmentä, laitteen itse rakentaminen onnistuu ”sokelta reettaltakin”, niin vaikea tuo ei ole. Virran muuttaminen 230 V jännitteelle voi toteuttaa invertterin avulla ja taajuusmuuttajalla jakaa jenkkityyliin kolmeen vaiheeseen.

     Reply
 • 29.8.2017 at 16:37
  Permalink

  Internetistä löytyy riittävästi esimerkkejä niiden kohtaloista, jotka ovat julkisesti erehtyneet esittelemään toimivaa ’free energy’-laitetta. Ne tahot lakeijoineen, jotka pitävät melkein koko läntistä maailmaa mm. velkahuijaus-rahajärjestelmän orjuudessa huolehtivat lakeijoidensa avulla myös, että koko maailma pysyy heidän kalliin energiansa orjuudessa. He huolehtivat lakeijoidensa avulla, että valtamediat, koulut ja yliopistot vaikenevat mahdollisuudesta tuottaa lähes ilmaista energiaa.
  Jos ymmärrät englanninkielistä tekstiä, niin vilkaisepa esim. seuraavaa:
  ”The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda ”,
  http://www.checktheevidence.co.uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=60

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.