Roger Stone: Sisällissota, jos Trump pannaan viralta

“Näette väkivallan kouristuksen tässä maassa, kansannousun, jollaista ette ole koskaan nähneet.”

Presidentti Donald Trumpin entinen kampanjaneuvonantaja ja pitkäaikainen ystävä Roger Stone sanoi keskiviikkona, että Yhdysvallat ajautuisi sisällissotaa muistuttavaan väkivaltaan, jos presidentti pantaisiin viralta.

“Ihmiset, jotka vaativat viraltapanoa ovat heitä, jotka eivät äänestäneet Trumpia”, Stone sanoi, “Heidän on päästä yli siitä että he hävisivät.” “Koettakaa panna hänet viralta, koettakaa sitä”, Stone jatkoi, “Näette väkivallan kouristuksen tässä maassa, kansannousun, jollaista ette ole koskaan nähneet.”

Stonelta kysyttiin, että uskooko hän todella sanomaansa ja Stone vastasi: “Ei kysymystäkään. Molemmat puolet ovat raskaasti aseistettuja, kyllä ystäväiseni, aivan varmasti. Nyt ei ole 1974 ja ihmiset eivät tule sietämään viraltapanoa.”

“Poliitikko joka äänestää viraltapanon puolesta, vaarantaa oman henkensä”, Stone sanoi.

Lähde: Salon

2 thoughts on “Roger Stone: Sisällissota, jos Trump pannaan viralta

  • 25.8.2017 at 23:38
    Permalink

    Tuli vaan mieleen semmoinen salaliittoteoria, että mitäs jos juutalaiseliitti haluaakin ison sisällissodan Yhdysvaltoihin? Tästä Yhdysvaltojen hallituksesta on juttua kuinka he valmistautuu johonkin, esim. tyhjillään olevat Fema keskitysleirit, ja viranomaisille varatut järkyttävät määrät patruunoita aseisiin. Sisällissotaan tarvitaan vähintään kaksi osa puolta. Miten saada
    n. yli 50 % valkoinen enemmistö nousemaan sotaan? Onko muuta keinoa saada valkoista väestöä provosoitumaan ryhmänä? Jos Trumpin rooli on käsikirjoitettu ja toteutettu taitavasti. Onko eliitin tavoitteena saada aikaan rotusota ihmisten välille? Mikäs hyöty tästä voisi olla eliitille. Ehkä sota yleensäkkin bisneksenä, joka voisi levitä Eurooppaan taitavalla media propagandalla kiihottamalla ihmiset toisiaan vastaan. Onko tavoitteena käyttää sotaa tarkoituksena tuhota valkoinen väestö jolla on jonkinlainen kyky vielä luoda kestäviä ja puolustuskykyisiä yhteiskuntia. Sodan jälkeen voisi nopeammin syntyä maailmaan uusi mulaattirotu. Yleismaailmallinen Euroopan ja Yhdysvaltojen laajuinen mulaattirotu jota on helppo orjuuttaa eliitin toimesta kuten kehitysmaita tänä päivänä. Syntyisi Euroopan-Yhdysvallat.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.