Turun terroristi Abdul Rahman

Turun perjantaisen terroriteon tekijäksi epäilty 18-vuotias saapui Suomeen vuonna 2016 käyttäen nimeä Abdul Rahman. Hän lienee kotoisin Marokosta. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa, että Rahmanin turvapaikkahakemus olisi hylätty.

Tällä hetkellä Rahman on sairaalassa poliisin ammuttua häntä kiinnioton yhteydessä ”alavartaloon”. Puukotusjutussa on neljä muuta pidätettyä ja yhdestä henkilöstä on tehty kansainvälinen etsintäkuulutus. Varissuolla asuva marokkolainen, joka mahdollisesti kuljetti autollaan Rahmanin Turun torille on Nykysuomen saaaman tiedon mukaan tomittanut lihatuotteita ympäri Suomea samalla pakettiautolla, joka liittyy puukotukseen.

Rahmanista kertoi Turun Sanomat tänään.11 thoughts on “Turun terroristi Abdul Rahman

 • 20.8.2017 at 07:45
  Permalink

  Näitä abdullia kävelee vielä runsain joukoin keskuudessamme. Olkaahan ihmiset varuillanne ja vilkuilkaa selkänne taakse.Välttäkää suuria väkijoukkoja ja tapahtumia. Mutta älkää antako pelolle valtaa ja kohdatkaa pelkonne kuten eräs rokkipelle kehoitti taannoin.

  Reply
  • 21.8.2017 at 00:41
   Permalink

   Ahhahha.. Toi oli hyvä 🙂

   Reply
 • 20.8.2017 at 10:52
  Permalink

  Tietääkseni Marokossa ei ole sotaa, kuinka voi olla yleensä turvapaikanhakija ?. Kuinka voi olla vuoden päivät Suomessa ilman viisumia. Kyllä rajavalvonta on töpännyt raskaasti kun antaa ei sotaa käyvien kansalaisten eli ei turvapaikanhakijoiden vapaasti loisia täällä, ehkä annetaan vielä rahaa.

  Reply
 • 21.8.2017 at 05:39
  Permalink

  Suomi katsotaan ns. pehmeäksi kohteeksi jonka takia kalifaatin luominen on alkanut.

  Reply
 • 21.8.2017 at 13:52
  Permalink

  Näitä ” turvapaikan hakijoita” tulee kyllä varmaan monista arabimaista, itse tiedän yhden joka tuli Egyptistä ja sai lopulta karkotuksen monien käsittelyjen jälkeen. Mies sekosi päästään täysin ja jos hän olisi vielä Suomessa niin voisi varmasti tehdä jonkinlaisen iskun. Hänellä on jonkinlainen mielen sairaus tällä hetkellä mutta ei suostu eikä ymmärrä hakeutua lääkäriin koska ei itse ymmärrä olevansa erittäin harhainen / psykoottinen. No hän on Egyptissä eikä pääse sieltä toistaiseksi takaisin, luojan kiitos.

  Reply
 • 21.8.2017 at 21:50
  Permalink

  Hyö ei olis täällä jos 30% kansasta olis äänestänyt,ehkä 2019?

  Reply
 • 21.8.2017 at 23:33
  Permalink

  Euroopan romanit jotka ovat kuitenkin euroopalaisia ja eivät tee väkivaltaa. Kuinka näille romaneille valtio tekee hajoitaavat leirit ja ajavat pakkaseen.

  Reply
 • 22.8.2017 at 00:07
  Permalink

  Mä ihmettelen tyion kasvokuvan ja paareilla makaavan tyypin ruumiinrakenteen erilaisutta ja ulkonäkökin poikkeaa kasvoissa. Onko mahdollista, että meitä vedätetään.

  Reply
  • 22.8.2017 at 07:41
   Permalink

   Miettisin aivan samaa! Vertailin kuvia paljon muttei silti oo saman näkönen.

   Reply
   • 22.8.2017 at 14:17
    Permalink

    On tullut plösöö varteen kun on ollut niin hyvällä ravinnolla viimeisen vuoden.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.