Saksan turkkilaiset: Puolet työttömänä

Eurostat: puolet työikäisistä Saksan turkkilaisista ei tee töitä eikä työt myöskään kiinnosta, Eurostat paljastaa.

Euroopan Unionin Eurostat paljastaa, että Saksassa asuvista työikäisistä 15-64 -vuotiaiasta turkkilaisista 43% on työvoiman ulkopuolella ja luku on kasvamassa 48% tasoon.

Suurin osa työvoiman ulkopuolella olevista Saksan turkkilaisista ei raportin mukaan myöskään halua töitä ja heistä melkein viidennes on työkyvyttömyyseläkkeellä ja joka kymmenes sanoo, ettei voi perhevelvoitteiden takia tehdä töitä.

Asiasta kertoi Breitbart London.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.