Tutkimus: ilmastonmuutoslämpötiloja kopeloitu!

Vertaisarvioitu (EPA, M.I.T, jne) raportti paljastaa, että Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) ilmaston lämpenemisen osoittamiseen käytetty lämpötilatieto ei ole kelvollista.

Tämä tarkoittaa sitä, että siitä on mahdotonta päätellä, että viime vuodet ovat olleet lämpimimpiä koskaan siitä huolimatta, että niiden on väitetty sitä olevan.

NOAA, NASA ja Hadley CRU GAST-lämpötilatiedoista on poistettu matalia pintalämpötila-arvoja ja tutkimustulos nyt on, että nämä lämpötilatiedot ovat täysin yhteensovittamattomissa uskottavien ja julkistettujen lämpötilatietojen kanssa.

Tutkijat myös sanovat, että on totta, että lämpötilatietoa pitää käsitellä, mutta sanovat, että sitä on tehty väärällä tavalla viileitä lämpötiloja poistaen.

Asiasta raportoi ZeroHedge, raportti on täällä.

Asiasta on puhunut aiemmin myös mm. Tony Heller:

4 thoughts on “Tutkimus: ilmastonmuutoslämpötiloja kopeloitu!

 • 17.7.2017 at 06:12
  Permalink

  Eipä yllätä yhtään. Tieteilijät valehtelee agendan nimissä. Never forget climategate.

  Reply
 • 17.7.2017 at 08:44
  Permalink

  Se on totta, että ilmansaasteille pitää tehdä jotain. Siis muuta kuin siirtää teollisuustuotanto Kiinaan ja muihin halpamaihin tyyliin ”pois silmistä, pois mielestä”. Mutta tämä hiilidioksidivouhotus ei ole mitään muuta kuin planetaarisen tason aivopesua ja ihmisten pakkovelkaannuttamista, kun kansalaiset pakotetaan maksamaan ”hiilidioksidiveroa”. Sopiva keppihevonen ryöstön laillistamiseen.

  Maapallo on matkalla seuraavaan jääkauteen eikä tätä luonnollista kiertokulkua pysäytä mikään ihmisen toimi, puhumattakaan jostain ”ilmastoverosta”, jolla vain pumpataan kansalaisilta rahat pois. Mihin nämä ”päästökaupparahat” edes menevät? Syntyikö niiden arvo nappia painamalla? En yhtään ihmettelisi, vaikka näiden päästöoikeuksien ilmasta temmatun arvon käärisi liiveihinsä se maapallon rikkain 1%.

  Reply
 • 17.7.2017 at 09:34
  Permalink

  Olikohan siitä seitsemisen vuotta kun australialaiset mursivat sähköposteja ja sieltä löytyi kirjeenvaihtoa tyyliin ”jos ette todista ilmastonmuutoksen puolesta niin me lopetamme rahoituksenne”: Ja niinhän yliopistot löysivät kuin löysivätkin tavan todistaa ilmastonmuutoksen puolesta.

  Ja eräs asia mikä aina unohdetaan on Neuvostoliiton alueella olleet mittapisteet. Kun Neuvostoliitto hajosi, 1/3-osa mittapisteistä jäi rekisteröimättä. Hmm… mitäs tapahtuu tuloksille kun Siperian mittauspisteet jätetään pois ja loppua dataa käsitellään niinkuin ne olisivat mukana?

  Että ei muutakuin hyvällä omallatunnolla kaikki vähänkin palva takan kautta puhtaaksi energiaksi. Luonto saa siitä hiilidioksidia ja me sitkautta happea. Luonto kiittää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.